Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

Mi4c ima bolji ekran, kameru, procesor i verovatno bolje drži bateriju. Plus bolji izbor romova. Mi4c je telefon više klase u odnosu na letv x600.

p.s. Ne znam zašto uopšte odgovaram na tvoje trolovanje.

mi4c/miui8
Moze biti da trola, al de nam ti pojasni na osnovu cega si zaključio ovo sto si napisao? Jesil koristio oba?

Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk

I ja sam isto pomislio ali reko' ajde da se ne nastavljam.

Koliko god mi4c bio odličan telefon sve što je napisao jednostavno nije tačno.

Neka misli ko šta hoće. Ja sam svoje mišljenje napisao. Nisam trebao ni da odgovaram na taj post.

mi4c/miui8

Ma i on je napisao bezveze post jer je poredio babe i žabe ali sve što si ti napisao jednostavno nije tačno.

Oba telefona su vrhunska za cenu koju se sada prodaju i dovoljno različiti da je direktno poredjenje bespotrebno/besmisleno.

Jel ima ovaj telefon probleme sa punjenjem? Citam nesto da se desava ne reaguje na punjac.

Meni nema ni sa originalnim punjačem niti sa Aukey brzim punjačem sa adapterom

TT

Nema prob ni kod mene. Sem na originalnom, meni radi na nekoliko različitih punjača (od Nokie 520, Idola 3, tableta Prestigio) i Hamma u kolima, a svi preko adaptera micro USB - Type C. Naravno, različite brzine punjenja.

Jel ima neko problem sa "waiting for any device" u CMDu kod fatboota? Razlupacu ga..

Koliko ste placali carinu na ovaj fon? Planiram da ga kupim pa ne znam sta da ocekujem :)

3 milijarde tutorijala,razlicitih drajvera i varijanti sam probao,nista ne uspeva..jednostavno ne prepoznaje telefon u fastbootu.
Možda da probaš drugu verziju fastboot, ja sam imao sličan problem sa adb i na kraju ispalo da je verzija adb problem.

Ako to ne pomogne, možda da probaš na drugom kompu.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Probao sam na 2 kompa,doduse sam na oba verovatno pojebao drivere kad sam pokusavao da oyivim nexusa. Sad sam na svom kompu instalirao w7 32bit,pa cu da probam

Instaliraj miflash, cini mi se da uz njega dolaze potrebni drajveri.

CM razbija, radi bolje od 5Xa na 7.1.1,pogotovo sto se tice ram managementa. Jedno pitanje, jel koristi neko DT2W i jel utice na bateriju?

Ja koristim i DT2W i DT2S na CM-u ... Ne bih rekao da utiče na bateriju.

Ima li neko preporuku za tamnu temu? Ja loristim Euphoria Dark ali mi nesto ikonice nisu legle pa sam za sada preko nje instalirao Note 5 temu...

TT

Poslednja izmena:
Jel ima neko problem sa osetljivocsu ekrana? Dosta cesto ne odreaguje uopste na dodor, pa moram pnovo...jace. Moze li da bude do kaljenog stakla? Bukvalno sam ga zalepio out of the box pa ni ne znam kako je bez.

Verovatno zbog stakla koje si nabacio. Registruje dodir odlično, čak i kad ovlaš dodirneš/prevučeš prstom.

Ja sam 2 puta narucivao za drugove mi4c i oba puta sam ga vratio i dobio refund. Jedan put je imao dosta mrtvih piksela a drugi put displej nije bio ispravan, ne reaguju na dodir neki djelovi displeja. Sad sam opet narucio pa se nadam da ce bit ok. Prodavac je bio Fantacy, trebalo bi da je ok tj bio je do sad super. Posto nisam imao Xiaomi nikad postavio bih vjerovatno 1000-ti put pitanje. Da li je moguce instalirati Miui poslednji i dobijat redovno apdejte?

Zvanican MIUI za Mi4c ima samo China, a to neces sigurno jer nema Google aplikacije i pun je kineskog bloat-a.Lepo ubacis twrp i onda ubacis CM ili Xiaomi.eu i uzivas :)

Sent from my RN3 Pro

Zavisi koji rom dodje uz telefon(novi zakljucavaju bl).Ako je otkljucan bootloader, onda se samo flesuje twrp i kopira xiaomi.eu rom na telefon, pokrene inslacija iz twrp i to je to...Ako dodje sa zakljucanim, tu ima malo vise igranja.

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Blic pitanje:
redmi 3s ili mi4c?

Kod redmija mi se svidja baterija, fingerprint senzor i mogucnost da ubacim sd karticu
mi4c mi se cini bolji zbog ekrana (manje bitno), dizajn, jaci hardver i cini mi se bolja kamera

Nisam nešto zahtevan korisnik, pa ako je neko koristio oba da napise utiske iz prve ruke? Igre skoro da uopste ne igram, to mi nije bitno

Nazad
Vrh Dno