Šta je novo?

Xiaomi Mi4c

Preko vikenda smo buraz i ja upoređivali kamere nexusa 5x i mi4c. Jednostavno, za par koplja je bolja na Nexusu. Sve ostalo je bolje na mi4c :D

Idemo malo u off, ali je mene posebno razočarala izrada na nexusu. Drugarov fon, oko 2 meseca star, od prvog dana u silikonu, i kad ga izvadiš iz silikona i pritiskaš sa zadnje strane po masci - krcka ko lud.

mi4c/miui8

Uzeli smo 2 telefona,na oba pise ovako : MIUI Version 8.0.16(KXKCNCI_20151104_SZ) | Stable

Poslednja izmena:
Uzeli smo 2 telefona,na oba pise ovako : MIUI Version 8.0.16(KXKCNCI_20151104_SZ) | Stable

Standardni kineski romovi koje trpaju proizvodjaci, velika je verovatnoca da ti je bootloader otkljucan sto je dobro, tako da se pozabavi sa stavljanjem xiaomi.eu ROMa :)

Jeste otkljucan na oba. Ubacujem sad rom,i dosao sam kod dela kad treba da izlista ADB devices. Izbaci mi Listu,i na njoj 8c575916 unauthorized. Sta da radim?

EDIT: Nisam gledao u telefon,trazio je da dozvolim usb debugging.

EDIT2: Cannot load "recovery.img". Pomagajte. - I ovo sam resio,fajl je ustvari bio img.img. Zurim :)

Poslednja izmena:
Preko vikenda smo buraz i ja upoređivali kamere nexusa 5x i mi4c. Jednostavno, za par koplja je bolja na Nexusu. Sve ostalo je bolje na mi4c :D
Jedan od razloga što sam kupio Mi4c zato što nisam mogao da priuštim 5X. Rekoh sebi, nema veze, sledeće godine pazarim 6p :D
Međutim kako sam zadovoljan sa Šaomijem.... ko zna možda to ipak bude RN4, Mi5s...

Ma jasno, mi4c melje :D
Najjače je kad neko uzme da pogleda... Usledi promena face, malo glasnije "hmmm" i pitanje: -Šta je ovo? :D

Odliiican. :) Miui 8 prelep. Kameru sam uporedjivao sa svojim g flex 2 i cini mi se da je bolja kamera na lg, ali potputno nebitna stavka kevi. Narucio mu kaljeno staklo i mofi preklopnu koznu futrolu sa alija, stiglo pre par dana. Satklo je ok s obzirom da je 70 centi, ali futrola me je odusevila za 4 dolara. Kozna, tanka, elegantna...nema nigde onih ruznih savova i prosivanja. Unutra oblozena mikrofiberom. Cak pise i da ima tanak celicni lim na onom preklopnom delu kao zastita ekrana. A cini mi se i da ima jer je bas krut i ne moze da se savija. Extra. Kako sam ga skockao sad jos sa ovim najnovijim miui 8...ozbiljno razmisljam da ga uzmem za sebe a njoj dam flex-a. I uzeo bih ga bez razmisljanja da je moj dual sim (kevi treba dual sim), a i veliko joj je ovo od 5.5", jedva se bori i sa 5". Sto rece neko kad ovaj moj lg odsluzi svoje verovatno uzimam i ja jednog xiaomi-ja za sebe. :)

Kad smo već kod futrola, divča Ipaky radu savršeno :)

TT

Crna sa Alija... Pogledaću kasnije da nemam link

TT

Mi4c može da bude ftp server, u okvoru explorera je opcija (MIUI explorer). Ja iz Total Commandera radim, bez ikakvih problema. Mi4c i PC su povezani na istu mrežu.

Poslednja izmena:
znaci potpuno je ista i nevidim nikakvu razliku u odnosu na moju aixuan osim natpisa ....

Pozdrav ljudi,

trebalo mi je dugo vremena, da se odlučim za kineza ali od pre neki dan sam vlasnik Mi4c 2/16. Telefon izgleda predobro, brz je i sve je super za pare koje sam dao. Jedino me nervira, što imam neki matori ROM (7.0.4.0 Stable) a ne mogu nikako da stavim noviji ROM, radio sam po uputstvu iz posta 815 ali adb uopšte ne prepoznaje telefon. Ima li neko rešenje ili sam osuđen na 7.0.4.0?

Nemas dobre drajvere...u njima je problem, pa racunar ne vidi telefon.

Skini ovde adb i instaliraj

http://adbdriver.com/downloads/

I ukljuci u dev.options usb debugging, ako nisi...zakaci telefon i instaliraj ovo sa linka..., Trebalo bi posle toga sa sve bude ok.

Sent from my RN3 Pro

Nazad
Vrh Dno