adb devices
adb reboot bootloader
fastboot oem unlock
fastboot oem device-info
bootloader unlocked: true
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot boot recovery.img
Kolega jel' si uspeo da ga očistiš? Moj beli počeo da se prlja polako po ćoškovima od futrole isto, i kad sam pokušao vlažnom nasapunjanom krpom da skinem prljavštinu ono se nekako još više zaprljalo. U svakom slučaju sam se pomirio s tim da će da se prlja zato što je beli, ali ima zamenskih poklopaca na aliju pa kad se baš isplja promeniću poklopac. Telefon je prelep, neću da ga stavljam u silikon ili neki drugi case B-)![]()
Da li neko ima ideju kako da se skine. Posto nisam nasao nista kod nas za Mi4c (porucio sam preko ebay-) dam starcu moju futrolu sto sam koristio za P8 i za par dana uzas.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Uzelo je par nas sa foruma. Meni je došao sa global kineskim romom i playstore-om. Bootloader je bio otključan pa sam instalirao xiaomi.eu rom.Jel uzimao neko telefon od Mobile iz Novog Sada?Vidim da trenutno imaju najpovoljniju ponudu, pa zanima pouzdanost, i eventualno podatak sa kojim romom dolaze telefoni.
Ja sam uzeo od njih, kao jos par forumasa ovde. Vrlo korektni. Dolazi sa miui 7.5.1.0.0.Jel uzimao neko telefon od Mobile iz Novog Sada?Vidim da trenutno imaju najpovoljniju ponudu, pa zanima pouzdanost, i eventualno podatak sa kojim romom dolaze telefoni.
Nista se nije promenilo sve sam probao i alkohol i medicinski benzin i pastu za zube kao da je izgreban ( verovatno i jeste). Sve u svemu veoma los kvalitet plastike.Kolega jel' si uspeo da ga očistiš? Moj beli počeo da se prlja polako po ćoškovima od futrole isto, i kad sam pokušao vlažnom nasapunjanom krpom da skinem prljavštinu ono se nekako još više zaprljalo. U svakom slučaju sam se pomirio s tim da će da se prlja zato što je beli, ali ima zamenskih poklopaca na aliju pa kad se baš isplja promeniću poklopac. Telefon je prelep, neću da ga stavljam u silikon ili neki drugi case B-)
mi4c/miui8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari