Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

Nije mi toliko zbog ram-a, i meizu mx4 ima 2gb ram-a, vec me privlaci ta cena, interna memorija, a i ti pokloni za Mi3. Gledam po netu specifikacije, i kao taj procesor u mi3 je ustvari isto snapdragon 801 samo sa slabijim radnim taktom ( 2.3GHz kan na Snapdragon 800) a GPU je takt 578MHz kao na snapdragon 801

Samo što je miui mnogo teži od flyme i ta 2gb ne mogu da se porede

Pa ne znam, imao sam mi2 ranije koji isto ima 2gb ram-a i radio je odlicno, bez seckanja. Mislim da za mi3 ima i stock android, ili cm.

Ja bih isao na mi4, noviji i lepsi mi je
S druge strane meni ni ne treba vise od 16gb memorije, tebi to mozda bude problem i prelomna tacka, ali eto da ti pomognem, glas ide za mi4

Imaš za mi3 stock. Kamera zadnja je malo bolja na mi4 ali nista posebno, prednja je mnogo bolja. Ja sam uzeo mi4 i nisam se pokajao, jedino sto mi zauzima memoriju su slike tako da mi je 16 (tj 13gb) dosta

I ja mislim da mi je 16gb dovoljno, jer na mi2 sam imao 32gb i nikad nisam bio ni blizu pola da popunim, racunajuci sve sa sistemom koliko on zauzima.
no ovo mi zapalo za oko, ta cena za 64gb mi3 model.

Ja bih pre išao na telefon koji radi i na LTE mreži (Mi 4 LTE), mislim da će se zbog toga i lakše prodavati kao polovan, a sada košta manje-više isto.
Opet, ukoliko je tačan ovaj opis, radi samo na 1800MHz i 2100MHz.

Ja taj imam, mada mi je lte totalno nebitan...
E da, najveća prednost mi4. Mnogo je praktičniji za korišćenje zbog dimenzija

Koliko izvuces SOT-a na 1 dan koriscenja ?

Oko 6-7, nekad i malo jace. Zavisi da li sam vise na WiFi ili 3g..
Npr sad je na 38%, skinut sa punjača sinoć oko 8, sot je 3.55

Da li je bolje uzeti ovu lte verziju ili 3g only ako se gleda podrska custom romova i sama podrska xiaomia ?
Tamo na oficijelnom forumu nalazim custom recovery i razna cuda samo za 3g verziju ali ne i za lte ?

Da li sve sto vazi za 3g verziju vazi i za lte ?

Poslednja izmena:
Ne znam. Ja sto sam gledao za aosp rom važilo je za sve. Ali sam rešio da se ne zezam trenutno sa time jer mi miui radi odlično, jedan update je bio loš pa mi se desilo nekoliko puta da neće da uradi screenshot ili da home screen ne reaguje par sekundi ali su ga nakon nedelju dana ispravili

Dobar dan svima !!!
Da li znate neki servis za xiaomi u ili blizu Nisa ???

bio sam na predstavljanju xiaomi telefona u tehnomainiji
snimio sam modele koji su bili izlozeni pa cu okacili klip na kanal

inace,bila je prica da svi posetioci dobijaju xiaomi gadgete(bowerbank i ostale ),a najsrecniji telefone
a podelili su samo telefone

Pa da li si dobio telefon ? :) I sta su predstavljali kad svi mobovi postoje u srbiji vec 4,5m

ma nisam dobio,to se dobijalo na nekom izvlacenju

ali je crvenim slovima na xiaomi sajtu pisalo da svi posetioci dobijaju xiaomi pratecu opremu,a oni izvuceni i telefon
cak je i na sajtu tehnomanije pisalo,ali nista nije bilo od toga da svi dobijaju

cak ni samo predstavljanje nije bilo nista posebno

Hmmm. Ne znam ali i na aliju ima za toliko da se nadje. Doduse panda je uvek bila skuplja.

Inace pratio sam dosta reviewa u zadnje vreme i izgleda da mi4 dolazi sa dva panela. Valjda sharp ili jdi. Problem je u tome sto je jedan znatno bolji od drugog(ne mogu da otkrijem koji),a to je jedan od razloga zasto sam odustao od mi4.
Dam 260e i dobijem displej kao na nexus 5 nece da moze :)

Poslednja izmena:
Vidis to je zanimljivo. Gledam na ibuygou isto i imaju istu cenu od 299$ za fdd-lte i wcdma verziju. Mozda je jedna verzija sa losijim displejem. Isto vidim da su imali verziju 64gb ali samo wcdma za 370$ sa xiaomi flip coverom ( onaj sto otkljucava telefon kad se otvori) kao nema ga vise . Poslao sam im mejl da vidim da li mozda sad imaju ponovo :)
Da li se proizvodi 64gb verzija, jer samjedino na ibuygou video da imaju?

Root pa neki terminal emulator pa onda valjda ovaj kod.

su ( pa enter,da bi omogucio root za apk)
dmesg | grep -i panel

91cfbc06840fa97ff8a3dd84d03f1544.jpg

Meni na nexus 5 jdi

Edit:64gb verzija postoji ali su to zalihe koje su ostale od ranije. U kini vec dugo ne moze da se kupi 64gb verzija.. Xiaomi klasicni

Poslednja izmena:
Root pa neki terminal emulator pa onda valjda ovaj kod.

su ( pa enter,da bi omogucio root za apk)
dmesg | grep -i panel

91cfbc06840fa97ff8a3dd84d03f1544.jpg

Meni na nexus 5 jdi

Edit:64gb verzija postoji ali su to zalihe koje su ostale od ranije. U kini vec dugo ne moze da se kupi 64gb verzija.. Xiaomi klasicni
Komplikovano previše, više me ne zanima :D

Pa šta ti vredi da gledaš ako si već kupio? :)

Bio i ja na promociji, bas je bilo dosta ljudi. Definitivno nisu ocekivali jer nije bilo dovoljno brojeva za izvlacenje :) a na kraju su delili neke kese, na znam sa cime jer ni toga nije bilo mnogo.

Hmmm. Ne znam ali i na aliju ima za toliko da se nadje. Doduse panda je uvek bila skuplja.

Inace pratio sam dosta reviewa u zadnje vreme i izgleda da mi4 dolazi sa dva panela. Valjda sharp ili jdi. Problem je u tome sto je jedan znatno bolji od drugog(ne mogu da otkrijem koji),a to je jedan od razloga zasto sam odustao od mi4.
Dam 260e i dobijem displej kao na nexus 5 nece da moze :)

http://xiaomishop.it/smartphone/225...-5-sharp-jdi-1080p-cam-13mpx-sony-imx214.html Evo ovde pise Sharp JDI displej .Ne znam da li je to jedno te isto ili dve verzije kao sto kazes. Cuo sam da je dobar ovaj italijanski sajt.

Nazad
Vrh Dno