Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

Pored toga,"mana" je sto ces pre spavati sa adrianom limom nego sto ces nabaviti crnu verziju moba. :) Kapaciteti za pravljenje mi4 su im uzasni.

al njihov brend je strahovito brzo napredovao,prije 4 god su nastali a vec su treci u svijetu po broju prodatih tel.kazu da njihov komjuniti broji 30 miliona aktivnih korisnika,ubedljivo ispred svih!tako paznja na ovaj brend!

Brzo ce oni na prva dva mesta. Rekao sam to odavno,samo je pitanje vremena.

Ja sam ovim mojim Mi3 veoma zadovoljan. Evo baterija je na 7% a izvukla je 3+ dana sa 6+ sati SOT.

Doduše, mnogo češće mi izvuče oko 2 dana i 6+ sati SOT, a intenzivnijom upotrebom. Ovo je izuzetak, pre nego pravilo.

Poslednja izmena:
Ko hoće može da pokuša da kupi mi4 na aliexpress za 199usd. Prodaja počinje za 5 dana.

Prilozi

• Screenshot_2014-11-05-13-37-54.png
    Screenshot_2014-11-05-13-37-54.png
    208.7 KB · Pregleda: 216
Koliko sam ja ispratio to pokupuju rusi sa nekim skriptama za milisekundu fazon. Dzabe pokusavate

Ja sam ovim mojim Mi3 veoma zadovoljan. Evo baterija je na 7% a izvukla je 3+ dana sa 6+ sati SOT.

Doduše, mnogo češće mi izvuče oko 2 dana i 6+ sati SOT, a intenzivnijom upotrebom. Ovo je izuzetak, pre nego pravilo.
Што не окачи слике директно на форум?

Poslednja izmena:
xiaomi je treci u svijetu po prodaji tel,njihov forum ima preko 30 miliona registrovanihh korisnika to bi trebalo da znaci da je pouzdana marka

jedino ako ga je neko prestigao u foto finisu oktombra :)

Mi 4 je ubedljivo najljepsi tel danasnjice

najveca i jedina mana mi4 je ti sto nema prostora za mem karticu

al njihov brend je strahovito brzo napredovao,prije 4 god su nastali a vec su treci u svijetu po broju prodatih tel.kazu da njihov komjuniti broji 30 miliona aktivnih korisnika,ubedljivo ispred svih!tako paznja na ovaj brend!

Kakav spam...:whip:

Компликација за отварање преко Тапаталка.
Уместо да пипнем слику и да ми се одмах отвори па да шетам лево, десно по другима овако пипнем слику, па који бровсер, па поново који бровсер (уколико немам app redirect), па док отвори, па тако поново за сваку следећу...

Poslednja izmena:
Aaa... Ostala navika za veće slike. Znam da na dodaj.rs nema reklama, pa zbog toga volim da koristim.

Ivan, kinez koji je napravio AOSP za Mi3, vec testira Lolipop na Mi2 i pocinje da radi na romu za Mi3.
Btw, xiaomi izbacuje kamericu koja ce biti pandan GoPro - za 200$ :)

Jel zna neko oce li makar kitkat za redmi note ili polako da ga turam na dobos?

SDgzfVp.jpg

Poslednja izmena:
Nadam se da ce sacekati dok se ne pojavi s810.
Vidim i oni su poceli izbacivanje mobova na svakih 6m. Bolje bi im bilo su izbacili crnu verziju mi4 3meseca posle predstavljanja..

Poslednja izmena:
Šta vam cpu z kaže za kapacitet baterije? Kod mene navodi 1390 mAh.

Poslednja izmena:
Ima jedan moj poznanik iz Bgd - a. Kaže da bolji telefon nije koristio, a imao je sve najbolje telefone koji se danas mogu kupiti. Kupio ga je preko u inostranstvu.

Evo ja ga koristim vec dva meseca presao sam sa G3 na njega napravio ovo kinez svaka mu cast.

Nazad
Vrh Dno