Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

I kako izgleda? Jel ti se svidja? Ja cekam da stigne crn, posto ne znam kako izgleda uzivo siv. :)

Znas i sam da se o ukusime ne raspravlja. :) Lepo izgleda, to je metalik siva boja, odnosno ledja su mu valjda od aluminijuma? Napred je crn, bitnije od izgleda je kvalitet izrade i kako sve to radi, a radi odlicno. Da sam mogao da biram, izabrao bih skroz crn, ali kao sto rekoh nije mi bitno kako izgleda. Da li si razmisljao gde i koju silikonsku oblogu da kupis? Telefon je malko klizav, a plus i zaobljen, pa moze lako da ispadne iz ruke ili iz dzepa, prilikom vadjenja. Kod nas je nema, bar ja nisam za ova dva dana mogao da je nadjem?

Nije aluminijum pozadi,samo kvalitetna plastika :)

^ ma ne bitno sta je, kad je izuzetno kvalitetno napravljen. A radi ko "Doxa".

^ ma ne bitno sta je, kad je izuzetno kvalitetno napravljen. A radi ko "Doxa".

Poslednja izmena:
Pavle nisi valjda opet menjao telefon? Pa jos nexusa?

Hvala, vreme je da se i ja skrasim. ;)

PS: molim moderatore da mi izbrisu dupli post.

^Hvala za info. Treba mi silikonska obloga, klizav je dosta telefon.

Da li je neko uspeo napraviti Mi nalog, stalno mi izbacuje ne moze da pristupi mrezi?

Ja sam napravio sa kompa.

Trenutno sam na poslu, ali mogu videti večeras kada dođem kući.

Nasao sam, ali nikako da mi stigne verifikacioni kod na mail? Cekam vec 10'.

Ja sam dobio mail za 5min. Mozda ih nesto zezaju serveri

Ako uzmem Mi3, najverovatnije uzimam onaj Tempered Glass i neku flip futrolu. :)

Meni danas stigle sa eBay-a klasična gumena futrola i mat folije, i sada je oklopljen. Prilično sam zadovoljan.

To je ona S-line, sto ima na KP da se kupi, ali nema za Mi3. Imao sam istu takvu za Nexus 5, sa strane ima izrezbareno.

Koliko te je kostala sve ukupno sa slanjem?

Pa ta cena sa linka, 4,65 USD. Samo mi je poštar ubacio u sanduče, i nju i folije.

Nazad
Vrh Dno