Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

Ovaj video je smešan.... :)
Iphone su savijali pritiskajući direktno ispod ivice gde se nalaze dugmići za ton. Ovde pritisak vrši po sredini uređaja odnosno bliže ivici koja nema nikakve dugmiće. A i pitanje je i kakvom silom ovaj lik to pritiska :)

Ne znam kako to... treba da bude 20%

Evo malo o carini i porezu za smartfone:
http://www.dutycalculator.com/hs-code-duty-rate-import-restrictions/851712/smartphones/8517.12.0050/8517.12.0090/844/

Pune i redukovane PDV tarife u EU:
http://www.vatlive.com/vat-rates/european-vat-rates/eu-vat-rates/

Edit:
Na prvom linku se mogu videti stope carine i PDV-a u npr. Namibiji, Švazilendu, Gvatemali... ali za Srbiju niko ne zna kolike su stope :):)

Nemam sad racun kod mene, u Srbiji sam, a racun u Francuskoj, kad se vratim javit cu :)

jel moze neko da kaze kakav je redmi note telefon i jel ima neko iskustva? i jel moze neki kontakt od nekog puzdanog prodavca redmi note i mi3? moze i na pp..p.s. jos jedno pitanje interesuje me da li vredi prelaziti sa ativ s na redmi note i kakva je slika sa 720p na tih 5.5 incha? :) hvala

Ne znam za Redmi, ali većina nas koja je uzela Mi3, je uzela od tipa sa Kupujemprodajem, koliko mi se čini. Čak je i postovao ovde, koju stranu unazad.

Ne znam koliko je dozvoljeno ostavljati linkove ka oglasima, ja sam kupio fon od čoveka iz NS, koji u oglasima na KP ima oko 290 pozitivnih, što će ti pomoći da ga pronađeš. Moje iskustvo u trgovini sa njim je bilo OK, ali ja ne mogu da garantujem ništa.

Nakon kupovine sam proverio fon na Xiaomi sajtu, kao i preko različitog softvera, i nije fake.

Poslednja izmena:
jel moze neko da kaze kakav je redmi note telefon i jel ima neko iskustva? i jel moze neki kontakt od nekog puzdanog prodavca redmi note i mi3? moze i na pp..p.s. jos jedno pitanje interesuje me da li vredi prelaziti sa ativ s na redmi note i kakva je slika sa 720p na tih 5.5 incha? :) hvala
+1
I kakva su iskustva sa dual simom i 3g internetom? Znam da jedan slot podrzava 3g,ali me interesuje jel to fercera kako treba ili ne?

Poslednja izmena:
Tony legenda :) vidim fura i xiaomi mi band na ruci

Poslednja izmena:
Pise kod njih na sajtu da za Evropu isporucuju iz skladista koja se nalaze u Evropi, bez taksi i carina. Da li to prolazi kod nas :D ?

Mi "nismo" u evropi,tako da...

Edit:
A ako si zainteresovan za mi3,jeftinije ti izadje da ga kupis ovde,preko ns likova sa kp sajta. Oko 240e

Poslednja izmena:
Ja sam nasao lika koji ima nekih 220 pozitivnih i kaze da je fon malo koriscen samo radi provere.nisam siguran da je to taj od koga je vecina uzimala a ja razmisljam da ga uzmem kao poklon.da li ga jos uvek ima na kp?

Baci se na gsmarena review. Nije se proslavio.

Hmmm meni je na pistons 2 sluskama zvuk vrhunski :)

pistons 2 su dobre, ali meni neudobne. sve ostale koje imam su mnogo udobnije klipsch s3, s4, cx300, cx300 II, akg 324...

Da li mi neko moze reci koliko se krece mi4 u kini ? Prijatelj ide pa bih porucio, cisto da znam isplati li se

Oko 320 dolara za 16gb. U prodaji je samo bela varijanta

A kako oni stoje sa softverskom podrškom i dužinom iste?

Kako oni stoje sa izbacivanjem novih verzija Android-a za svoje telefone?

Mi3. A i nije ovo tema za sta kupiti :)

Naravno ako ti je dovoljno oko 12gb prostora,posto nema mogucnost stavljanja memorijske.

Za devojku ce biti dovoljno,samo ne znam kako ce se navici na dimenzije:D:D

Postoji nebrojano *******cija na tu temu... :D

Vrh Dno