Šta je novo?

Xiaomi Mi-Two (225e)

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
gsmarena_001.jpg

Konacno je i zvanicno predstavljen naslednik Mi-One telefona, specifikacije sve govore pa nema potrebe da duzim pricu:

-Qualcomm Snapdragon APQ8064 S4 Pro Quad-core procesor uz Adreno 320! koji donosi Xbox 360 grafiku.
-2GB RAM memorije
-4.3" IPS LCD 720p (342ppi)
-8mpx kamera
-16GB memorije, plus MicroSD slot
-2000mAh baterija, opciono moze da se uzme model sa 3000mAh baterijom koji ce biti samo malo deblji.
-Android 4.1 JB...

http://www.gsmarena.com/new_xiaomi_mitwo_handset_is_first_ever_with_quadco re_krait-news-4657.php
http://www.engadget.com/2012/08/16/xiaomi-phone-2-quad-core/

Jedino sto ce biti jako tesko doci do njega, ali za ove pare... nemam reci, vredi poci i do Kine :)

Poslednja izmena:
Najavljena cena je oko 310$, ova manja je za unapredjenu prvu verziju. :)

310$ je oko 250e, po mojoj racunici. Na gsmarena pise 225e.

da li ce ovaj telefon ikada doci u evropu... zlocin ***... kakav zte kakav huawei...

Tek sad vidim da pise cena u evrima. :) prva verzija kolko ja znam nije dolazila, nesto sumnjam da ce druga doci.

Na Engadgetu se pojavila vest da će u prvoj polovini sledeće godine početi prodaja ovog brenda u Evropi ;)

Ma lako cu ja naci ko ce mi ga dovuci iz kine,samo nek on bude po toj ili pribliznoj ceni i da naprave neki rom koji nije miui!

Pa naravno da ce biti ta cena, to je zvanicno. I prvi MI telefon od pre godinu dana je kostao toliko.

Evo vest koga zanima:

http://www.engadget.com/2012/08/17/xiaomi-phones-may-enter-europe-next-year-because-china-aint-bi/

Inace jako mi je drago zbog Huawei-a koji se prenemaze i najavljuje nesto sto ocigledno ne moze jos da izbaci, pa su se sada malo uprpali. A i sa cenama su uprskali stvar.
Mnogi eksperti kazu da je ovo ogromna pretnja i za Apple i iPhone sto se Kineskog trzista tice i da ce prodaja osetno da opadne.

Poslednja izmena:
Ja mislim da će ovi telefoni pre da ubiju prodaju Motoroli i HTC-u nego Apple-u, zato što njih kupuju specifični korisnici

I see huge profit margins.

Šalu na stranu, nadao sam se da će nekada neko odlučiti da ide na minimalnu zaradu i probijanje cenom. Videćemo šta će se dešavati i šta će stići do nas. Ako ovo stvarno bude tako dobro možemo očekivati tumbanje na tržištu. Alcatel, Huawei i ZTE nikada nisu imali ništa slično.

Koi su sad ovi kinjozi? Zamisli pita te neko brate koji ti to fon, a ti njemu ksijao njih njong !?!?

Ako i jedan od domacih provajdera ima grama mozga ponudice ovaj telefon :d ili recimo, kazemo kinezima, "moze, prihvatamo Vasu ponudu za autoput ali pod jednim uslovom, ocemo MI kao ekskluzivu" :D:D:D

Poslednja izmena:
^ duguju vec oni nama ovaj model u velikim kolicinama zbog mostova :d

Ma sredicemo nešto :)
Nas i Kineza milijardu i nešto :D

Jel izasao u prodaju ovaj telefon u Kini? :)

Meni odlicno deluje ovo telefonce, pogotovo ce zenski rod biiti oduseljvne zbog roze boje ;D

Bas bi bilo lepo da dodje do nas ovo cudo. MIUI je super :)

Za razliku od kompletne konkurencije, ima "samo" 4,3" ekran, spravljan za sitnu kinesku shaku, a kako i moje u Kini proizvedene farmerke imaju kineske dzepove, meni se svidja :D Em supermocno, em zaista prenosivo :D

Apple je tuzio Meizu pre par meseci - mozda godinu dana, pa je izgubio spor.

Vrh Dno