Šta je novo?

Xiaomi Mi-Two (225e)

To samo za zaposlene na salterima provajdera, i to samo prva smena :)

Bez sale, kako je krenulo - zaista cemo ubrzo uciti kako se izgovaraju kineska imena, pismo i ko zna sta jos. Skoro sam gledao neke uporedne brojeve u proizvodnji motocikala: najveca kineska fabrika nastanca vise za mesec dana nego Pjadjo, najveca evropska grupa (imaju dosta brendova u vlasnistvu) za celu godinu. Jezivo...

Ne zaletati se na kineske uredjaje slabijih firmi.

Ja sam imao kratko vreme u vlasnistvu Oppo X3 koji je od jos jace firme (4ta ispod ZTE, Huawei i Meizu) i telefon jeste fenomenalan, ali samo trenutacno dok ne krenu update-i koje on moze da podrzi al nece da ih vidi ni u ludilu. I dalje je na zvanicnom Gingerbread-u iako bi mogao da potera 4.2 kad bi ga neko spremio, al nece.

Oppo X5 koji je trenutno po specifikacijama jos fantasticniji i od Nexus 4 chak, u rangu sa DNA, najavljivan je jos od jula, a skoro je njihov CEO konacno dao datum - 12 decembar.

a Xiaomi, kompanija koja stoji iza MIUI-a zvuci lepo na papiru, ali kada firma iz kine nema Wiki chlanak, sve ti je jasno ... prvi semi-brick i ode telefon u kontenjer.

Ne zaletati se na kineske uredjaje slabijih firmi.

Ja sam imao kratko vreme u vlasnistvu Oppo X3 koji je od jos jace firme (4ta ispod ZTE, Huawei i Meizu) i telefon jeste fenomenalan, ali samo trenutacno dok ne krenu update-i koje on moze da podrzi al nece da ih vidi ni u ludilu. I dalje je na zvanicnom Gingerbread-u iako bi mogao da potera 4.2 kad bi ga neko spremio, al nece.

Oppo X5 koji je trenutno po specifikacijama jos fantasticniji i od Nexus 4 chak, u rangu sa DNA, najavljivan je jos od jula, a skoro je njihov CEO konacno dao datum - 12 decembar.

a Xiaomi, kompanija koja stoji iza MIUI-a zvuci lepo na papiru, ali kada firma iz kine nema Wiki chlanak, sve ti je jasno ... prvi semi-brick i ode telefon u kontenjer.

Baš tako,ROM na kineskim hijeroglifima,bez ikakve podrške i garancije.To ako,kada stigne ovde,izaći će Samsung sa istim karakteristikama i 2-3 kuvana ROM-a.Daj ljudi ne zaluđuj te se.To je kao da kupiš mačku u džaku...

Ali vidi cenu!!! 1!
Ako ga kupim, drugi koji daju dosta para za Samsung, Apple i htc ispadaju slepci...
/sarcasm off

Prvo, izvinjavam se sto ozivljavam matoru temu od pre 2 godine, ali... Koristim Mi2S vec godinu dana, i stvarno mogu da potvrdim da je sjajan telefon, medjutim USB port je otisao... Preciznije cip unutar porta se okvario i nema sanse da ga spojim na komp ili da ga punim.

Da li mozete da mi predlozite neki servis koji radi popravke USB portova? Znam da je tesko naci delove za Xiaomi, ali i to se da srediti sa moje strane, samo da se odradi popravka / spajanje porta za hardver telefona...

Hvala.

Vrh Dno