Šta je novo?

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Ево код мог клинца на Redmi note7, такође проблем, док код мене на овом телефону нема проблема.

Ako ste na SBB internetu neće da radi update. Prebacite na mobilni net ili neki drugi wifi (da nije SBB) i restartujte telefon.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Da nije neko imao problema sa mikrofonom - supruga nesto to nije primjecivala jer sam najcesce ja taj koji snima raznorazne klipove - prilikom snimanja videa, zvuk nenormalno šušti. Takodje i ako se uradio audio snimanje.
Ja sam doduse primijetio da kad razgovaramo video pozivom oreko WharsApp ili Vibera da ima zvuk kao iz bureta dok se bas ne primakne telefonu.
Na obicnom pozivu nijesam primijetio problem... Pokusao sam malo da ocistim mikrofon ali nije pomoglo. Kad se udje u onaj hardware test, ovo izbaci za mikrofon.
d09c725dd20715bd0965ea08b4d4af3a.jpg

Ako ste na SBB internetu neće da radi update. Prebacite na mobilni net ili neki drugi wifi (da nije SBB) i restartujte telefon.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Da izgleda da je tu neka kvaka... Ukljucio sam VPN na Singapur i odradio update najnormalnije [emoji2371].

Mic radi skroz ok, kako ne susti tokom poziva??? Jesi probao reboot, reset?

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kod mene nista od navedenih problema.

Samo, je li i vama baterija od 100 do 90 svuce jako brzo, a onda sa 90 do 20 traje 4 godine?

I ja mislim da je tako, da brzo splasne, mada ja bas retko punim telefone do 100%.

Ja ako skinem čim dođe do 100% onda mi brzo prazni tih prvih 10%. Ako ostane duže na punjacu, posle i tih 10% sporo prazni. Takodje, ne punim često do 100%, već ga povremeno u toku dana stavim malo da ga dopunim(dok klopam ili se tusiram), u zavisnosti od obaveza koje imam...

Koliko vam nocu potrosi baterije?
Ranije mi se kretalo oko 5%, sad imam ksecaj da pojede nesto malo manje od 10%

Ili se pojavio neki potrošač ili je oslabila :)

Ja ga punim celu noć tako da ne znam [emoji2]

Gesendet von Mi Note 10 Lite mit TT

Ja se ne opterecujem time, baterija je odlična pa neka troši koliko hoće...[emoji16]

Edit: malopre mi stigao update sistema...

9d3e592a3c169ac4821cf90324e50752.jpg

Poslednja izmena:
Ako mislis na 12.0.2. to je stiglo ima 15 dana verovatno nisi primetio

Juče je stiglo za EUXM, za MIXM je stiglo pre 15 dana.

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Meni danas izbacio za ovu verziju iz Telenora...

Nema pravila. Meni je isto stigao danas . VIP mreža i kp kupljen.

Da li ste možda primetili da vam otključavanje na otisak radi možda bolje nego pre ovog apdejta? Meni se čini da da, jer se ranije dešavalo da neće iz prve da otključa, dok sada od kada sam azurirao nije ni jednom omasio...

Da li ste možda primetili da vam otključavanje na otisak radi možda bolje nego pre ovog apdejta? Meni se čini da da, jer se ranije dešavalo da neće iz prve da otključa, dok sada od kada sam azurirao nije ni jednom omasio...

Kod mene obrnuto [emoji23]

Kada je pomenuo čovek. Ja probao i kao tacniji je čini mi se.

Ali da su izbacili merenje potrosnje baterije od punjenja do punjenja, ne verujem koliko lud mozes biti

Meni užas
Mozda je do folije...

Meni evo od kada sam pisao da sam odradio apdejt(čini mi se 2-3 dana), ni jednom nije omasio otključavanje tako da sam prezadovoljan kako sada radi...

Ja imam Hydrogel preko ekrana, i sto kaze covek, posle update-a nije omanulo ni jednom.

Taj hidro sluzi samo protiv ogrebotina ili sam u zabludi?

Malo deblja folija, nije staklo. Ali ide skoro do ivica, lepo pokriva.

Pretpostavljam da svima telefoni rade bez problema.
Nemoguce da je umrla tema. :)

Hahahaha meni radi odlično(da ne ureknem), ne treba nikakav apdejt. Stvarno, da li je toliko dobro odradjen fon da svima sve radi super, vidim po drugim temama i grupama stalno nešto pišu za druge modele...

Ovaj telefon je jedan od najboljih midrejndžera koji je Xiaomi izbacio... I jedan od par koji nije imao nikakve probleme, izuzev što su neki imali problem sa proximity "senzorom" što je zapravo softverski problem bio jer hardvera ni nema u tom slučaju, ali koliko znam rešeno je.

Poenta je da se Xiaomi istinski uložio u ovaj telefon, nije ga samo izbacio sa proizvodne linije kao što je slučaj uglavnom, zato je dobar.

Samo još kada bi neki dobar čovek okačio link za neku provereno dobru zaštitu za ekran bilo bi lepo [emoji16]. Jeftina stakla iz kine užas, hidro gel ok, ali maska podiže ivice, UV lepljena stakla još nisam koristio, a vidjao sam da neki ljude imaju problem kod skidnja kada se polomi. Dajte neki dobar predlog iz ličnog iskustva.

Gesendet von meinem Mi Note 10 Lite mit Tapatalk

Ja sam stavio mat foliju 360° i super mi je, jedino ne znam koliko bi ti vredela ako ti ispada fon često...telefon mi više nije klizav onoliko i ne ostaju otisci tako da mi ovo odgovara. Par meseci sam nosio samo s maskom, bez zaštite na ekranu i nije bilo nekih vidljivih oštećenja.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno