Šta je novo?

Xiaomi Mi Note 10 Lite

U zavisnosti od Vox modela biras ili Konka(to su im android TV) ili Vestel. Jedan od ta dva radi sigurno.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
Neće ni ova dva...

@kryo na Miui 12 ima kada udjes u Bluetooth podešavanja, opcija unlock with bluetooth, I kada je tu spojen s narukvicom otkljucava telefon non stop dok su u dometu narukvice...

Poslednja izmena:
Ja sam odavno na Mi A1 upario za Vox kao Toshibu. Isprepletane su funkcije bile, tipa na 3 se gasio i palio, na 5 pojacavao zvuk, na 7 se islo kanal vise. Moze da se iskoristi za osnovno ali nije prakticno. Takodje ni kod mene tada nije hteo Vestel.

Za D3 onaj prvi i veliki, on je bio cisco ako se ne varam i nasao sam u Sure programu njega i radilo je super.

Jesi našao neko resenje?
To je ima samsung, nameatis da se nakon otkljucavanja ne zakljuca odredjeni vremenski period.
Ovde to nisam našao

NIsam uspeo nista da pronadjem. Snart lock ima samo on off i ne reaguje.

E bas to sto Samsung ima bi mi odgovaralo.

Poslednja izmena:
Ja instalirao XEU 12 ali imam problem, kad me neko zove uopte mi se ne pojavljuje opcija da se javim ili prekinem vezu, telefon samo zvoni i nista se ne pojavljuje na displeju, isto i kad ja nekog pozovem. Da li je mozda neko imao slican problem u ranijim verzijama, ili zna kako bih mogao da resim to?

Takodje i kod mene postoji ovaj problem. Pokušavao da reinstaliram, format particije, da skinem rom sa drugog izvora i džaba pa se vratih na miui 11.

E, pa ima fix za taj problem, instaliras preko Magisk-a i sve sljaka kako treba. Sad vidim da su i rom sa ispravkom upload-ovali.

Poslednja izmena:
E, pa ima fix za taj problem, instaliras preko Magisk-a i sve sljaka kako treba. Sad vidim da su i rom sa ispravkom upload-ovali.

DA, pisao mi je kidnce na pp, a u medjuvremenu sam video da su uploadovali novi build sa ispravkom tako da sam njega i instalirao.

Video sam Lite pre dva tri dana uzivo napokon, nisam ocekivao da je toliko "bucmast", inace ovako izgleda ok.

Po prvi put u zivotu mi se telefon nije dopao zbog estetike a ne performansi

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

bucmast je zbog baterije :)
u granicama normalne, po meni i bolje tako nego da je slabija baterija unutra :)

Meni je ovaj telefon zamenio Mi9 baš zbog baterije, a nije mnogo bucmastiji od njega, bar mi osećaj takav. Naravno ovaj telefon je klasu ispod mi9 i nije sve bajno ali za pare koje košta nudi mnogo.

Ја само да изјавим за медије да је са МИУИ 12 побољшан сензор, не укључује се екран за време позива.

Lep je ovo telefon, verovatno najlepši midrejnžer u skorije vreme ali kada ga poseduješ neko vreme u maski, pod staklom, shvatiš stvarno da su dizajn i kvalitet izrade generalno precenjena stvar, bar u ovoj formi gde je prosto pod moranje da ih spakuješ u zaštitu da ne bi završili na betonu dok ih vadiš iz džepa, torbice, ako slučajno padnu.

Ja recimo često hejtujem Samsung jer su "plastikaneri", i opet ti to dođe na isto na kraju, vagaš kao ovaj je sav od plastike, ovaj ima metalni ram i GG, i kad im dodeliš istu masku, a prosto moraš i jednom i drugom, to za tebe kao korisnika dođe totalno nebitno.

i da dodam da je plastika jeftinija za zamenu...:smash:

Ја само да изјавим за медије да је са МИУИ 12 побољшан сензор, не укључује се екран за време позива.
Ja sam u poslednja 2 poziva licem ukljucio spikerfon :)
Toliko o senzoru

Piše da senzor blizine ne postoji i da to odrađuje software.

Sent from my LEX720 using Tapatalk

Meni je ovaj telefon zamenio Mi9 baš zbog baterije, a nije mnogo bucmastiji od njega, bar mi osećaj takav. Naravno ovaj telefon je klasu ispod mi9 i nije sve bajno ali za pare koje košta nudi mnogo.
Ja razmišljam da uzmem mi note 10, umesto mi 9 isto zbog baterije.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Upravo je sleteo MIUI12.

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Mislim da su me oči zabolele kada sam video onaj ogromni boldovani font u podešavanjima. I naravno u stilu MIUI-ja podešavanja opet sve nešto konfuzno sortirano.

Font je za ne pozeleti ni najgorem neprijatelju.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Čudna odluka da ne mozes da ugasis bold

Ja sam stavio ios font. Skroz je ok.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Kako ne može da se ugasi BOLD? Može bez problema. Gde se biraju slova, zadnja opcija, bukvalno nameštaš debljinu fonta.

Nije loš MIUI 12, radi lepo i bez bagova za sad.
9eba9081e065e5a17dff292d17a4bf32.jpg

Gesendet von Mi Note 10 Lite mit TT

Ma može da se promeni, nije u tome stvar, nego je zaprepašćujuće da su ovaj font izabrali kao podrazumevani. :smash:

Ovaj novi kontrolni centar mi se sviđa, prešao sam na njega, dopada mi se da bude podeljen. Ove pozadine izgledaju kul iako mislim da će brzo da dosade...

Nisam gledao jel ima nekih novih ringtonova i sistemskih zvukova. Meni MIUI ima ubedljivo najgoru kolekciju tih tonova i zvona. Misilim ok, možeš i sam da skineš ali opet...
I ono što oduvek zameram to su podešavanja, ništa oni to nisu sredili malo i sortitali bolje, opet moram da se pomučim da vidim gde je šta.

Ništa spektakluarno sve u svemu, oseća se iOS inspiracija.

Jedino mi je font utisak, znači i dalje se smejem kada se setim kako je izgledalo kada sam video prvi put.

Jel sam jedini kome se svidja taj font ili?

Nisi, i meni se sviđa. Samo sam ga malo od-boldovao i super je.

Meni je telefon poleteo otkako sam instalirao 12-ku. Sve je bolje, font mi takodje ne smeta. A koliko zasad primecujem i baterija ce duze trajati.

Meni se svidja generalno font ali nigde i ne vidim opcije da promenim sem veličine... Screenshot_2020-09-08-13-01-34-237_com.android.settings.jpg

Meni ispod Text Size stoji još jedna opcija koja kod tebe nema. Verovatno je razlika to što sam na xiaomi.eu romu a ti na globalu.

Sigurno je to, mada sreća ne smeta mi ovako... [emoji16]

Vrh Dno