Šta je novo?

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Portret mode ne moze da se poredi.
Gcam razvaljuje, stock kamera pravi uzasane fotografije na portretu.

Na ostalim modovima se i ne vidi tolika razlika.

Digni ga na miui12 pa ga flesni i onda kreni u formiranje telefona:)

Digni ga na miui12 pa ga flesni

Kako neko ko je totalni noob za custom romove i flesovanje, kako se to tacno radi?

I na mom mi a2 sam izbegavao da se igram sa time, jer nisam imao pojma, a i kada sam ljudima nudio pare da to urade, niko se ne bi javio.

Dakle, kako? :)

i jos jedna stvar, moze li da se menja izgleda AOD sata, da bude digitalan, da ne bude okrugao sat?

Poslednja izmena:
Kod mene miui 12 radi super tako da ja ništa ne bih menjao...Za AoD možeš da menjas više predefinisanih, odeš u settings za AoD i pod styles biraj šta si se sviđa najviše...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Gcam se instalira bez otključavanja bootloader-a, flesovanja, rutovanja...

@Teljan,a zasto ne bi procitao celu temu o svom telefonu koji posedujes, 80% ce ti sve biti jasnije.. Pise sve, na koji se nacin instalira GCam, sta je Apk a sta Rom, itd..

Kako se ponaša telefon na Miui 12 i da li vam pravi neke probleme proximity senzor?

Telefon radi ko sat.Švajcarski...

Proximity sa miui12 bolje radi. Generalno fluidan telefon.

Gesendet von Mi Note 10 Lite mit TT

Jel vam se pojavljuje ovako neko "prolivanje" boja? Kada spustim notifikacioni bar ovako mi prikazuje a i lockscreen, wallpaper... Pokušavao sam da menjam color scheme, gasim reading mode, anti-flicker mode... Probao razne wallpaper-e ali stalno vidim tako nešto. Pogledajte prilog 289863

Ugasi Novi centar za kontrolu u Centru za kontrolu i panel obaveštenja

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Evo, posle nedelju dana.
Telefon je bolesno dobar. Prvo, osecaj u ruci je neverovatan, greota sto mora u futrolu, ali spakovao sam na u Nilkin frosted, i tu mu je lepo. Jos cu da mu stavim hydrogel, i cao.
Posle stock Androida, treba malo vremena da se naviknes na rad, i jos malo vremena da je citac otiska u ekranu(ponekad mu treba nekoliko pokusaja da otkljuca), a ne nazad. Stavio sam mu Rootless Pixel Launcher i jos Pixel Bridge, za Google now, i prezadovoljan sam.
Kamera je odlicna, jos gledam gde i koju gcam.
Sve u svemu, preporucena kupovina, svima koji traze zver za male pare.

Ja sam ga kupio juce, dosao sa iPhone Xs, popizdio zbog slabe baterije. Cini mi se da ovu necu moci potrositi, jos dok nabacim neki gcam bice extra.

Jel uspeo neko da nadje neko staklo na aliju, a da nije poput onih što lepe samo po ivicama i samo gde je otisak prsta?

Isplatili li se ubacivati GCam i koji? Skinuo sam neki onako, al nisam primjetio neke razlike. Ako imate neke preporuke, rado bih instalirao.

Ja sam ovu verziju, ok je
Koristim je najvise za portret fotografije
Ostali modovi su slicni
585ba6039533a92c9c27df0fd8dadaff.jpg

Pa, pored GCam, je pozeljno i imati odgovarajuci config, ako ne znas sam da podesis detalje.

Postovani supruzi sam uzeo Blue 6/64 mi note 10 lite, pa me sad inetresuje pored postojeceg bumpera koje ste vi STAKLO ili FOLIJU uzeli ?? Sta predlazete vezano za taj edge a da pritom ako teelefon ispadne (imamo dvoje dece) da se ne razbije u tim coskovima ? Naravno uz predloge ostavite mi i komentar tj vas utisak kako ste zadovoljni, kao i cenu! Ja sam na primer narucio ovo x2 sa ali expresa https://www.aliexpress.com/item/4000594116977.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.39f74c4doQcAzW

Unapred hvala, inace telefon super sljaka, steta sto nema kao na POCO x3 onaj Clone mode

I ja sam stavio Hydrogel na svoj. Posto izgleda da je foliju nemoguce pronaci u Srbiji.

A taj hydrogel je staklo koje pokriva i edge deo ?? I koliko to zadovoljstvo kosta ?

650 dinara.
Nije kao staklo, vise je kao deblja folija. Ide i preko krivina.

Na aliju za 3 dolara se dobije 6 folija :)

Samo sto ih cekam vec 50 dana
A neke stvari stizu za 20.

A na tom sajtu sto si postavio, znaci moj telefon vredi kao 4 folije
Kako ih nije sramota

Poslednja izmena:
Postovani supruzi sam uzeo Blue 6/64 mi note 10 lite, pa me sad inetresuje pored postojeceg bumpera koje ste vi STAKLO ili FOLIJU uzeli ?? Sta predlazete vezano za taj edge a da pritom ako teelefon ispadne (imamo dvoje dece) da se ne razbije u tim coskovima ? Naravno uz predloge ostavite mi i komentar tj vas utisak kako ste zadovoljni, kao i cenu! Ja sam na primer narucio ovo x2 sa ali expresa https://www.aliexpress.com/item/4000594116977.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.39f74c4doQcAzW

Unapred hvala, inace telefon super sljaka, steta sto nema kao na POCO x3 onaj Clone mode

Folija, ili hidrogel folija ti nece bas zastiti ekran od jaceg pada, sem od ogrebotina. Ako ti je stalo prvenstveno da zatitis ekran od pucanja u slucaju pada onda jedino staklo.
Staklo ce ostaviti mali deo edge ekrana nepokrivenim, ali bukvalno mislim da nema sanse da dodje do pucanja samo zbog te izlozenosti.

Moja preporuka je Nillkin 3D CP+ MAX staklo... Ja ga imam mesecima, savrseno stoji, FP radi identicno kao i bez stakla (samo ga ponovo registruj), nije mi padao telefon, a samo staklo je svakako i dalje besprekorno, nema nijedne jedine mikro ogrebotine na njemu.

To sam hteo da cujem, mini recenziju, hvala puno drugar, recmi mi samo gde si uzeo tu zastitu Nillkin 3D CP+ MAX staklo, i koja je bila cena ?

Samo sto je ružno to staklo, ekran kad je zakljucan je siv ili beo kako ko vidi, crn je samo gde stoji otisak prsta.

Ne vidim zasto je to problem kako ekran izgleda kada je zakljucan...

Takvo je svako staklo skoro za zakrivljene telefone, prosto jer se lepak nalazi samo na obodima a na delu gde je FP se lepo slegne u obliku kruga upravo iz razloga da bi FP radio perfektno.
Jos je dobra stvar sto ti ne treba vise ni FP indikator jer imas taj kruzic koji se oslikava i iz prve mozes uvek da otkljucas telefon.

Mislim kako kome ostavlja utisak ali je Nillkin 3D staklo prosto najbolja i najkvalitetnija moguca zastita za ovaj telefon, nije neko bog zna odakle kinesko staklo nego je japansko AGC staklo, zato je tako kvalitetno i nema nikakvih tragova niti mikro ogrebotina, ima dobar olefobski premaz koji je skoro identican onome kao na golom ekranu. Meni je barem to mnogo bitnije od izgleda na ugasenom ekranu.
Svakako lepota telefona pada u drugi plan cim mu stavljas zastitu.

Ja sam ga platio cini mi se 2.400 na KP... Mozda sada ima i jefitinje jer je tada bila potraznja bas velika s obzirom da sam ga jedva nasao u jeku onog haosa.

Nazad
Vrh Dno