Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Dobro su se opekli, ne vjerujem da će primjenjivati isti sistem više. Mislim da Mi 11 nema uopšte problema sa proximity, problematično je sve zaključno sa Mi 10T PRO.
Pretrazivao sam search box i nisam uspeo da nadjem xiaomi mix 4 pa sam kreirao temu koja je obrisana. Onda sam krenuo redom po stranicama i nasao izvinjavam se na duplom threadu. Zato postavljam ovde pitanje,dal telefon zaista vredi te novce jer sam upravo video da covek trazi 1100 e za osnovni model a ima racun na 1500e 😱 Po spec mi ne deluje da je neka ultra mega babaroga od telefona.
Ne znam ko je lud da plati toliko, eno ga na giztopu 699$ što je oko 600€ nov sa 2god garancije i besplatan šiping za EU, kod nas bi to izašlo oko 900€ vrv zbog poreza i carine.
Ниси добро обратио пажњу. Цена од 1524е је за 11ултру и за микс 4. А посебно коштају 727 и 777е (1504е + 20е ош нешто што не знам шта је јер је на кинеском). Тих 1100е је далеко више од реалне цене.