Šta je novo?

Xiaomi Mi Mix 3

sem u jačini osvjetljenja gdje je Samsung stvarno u prednosti

Po istom principu kao na S9+ i Mix 3 će dodatno da odvrne osvetljenje na suncu (koje ne možeš sam pojačati do te mere), sija odlično napolju, naravno mora biti uključena automatika da bi radilo.

@Joxy, neverno Tomo, čovek napisa da ne vidi razliku. Znam, ali ne može Samsung da prodaje krš, ko bi posle kupovao od njih? Sigurno je na S10 bolji, ali uz njega ide i pilula. Kažem da je ekran stvarno odličan, ni ja nisam video razliku.

Verujem samo u ono sto vidim. [emoji14]
Meni je izuzetno drago da je situacija takva, jos jedan dokaz da Xiaomi napreduje svakim narednim modelom. S10 bih za sada stavio van konkurencije.
A sto se tice zastite ekrana, da li uopste postoji neko dobro staklo, s obzirom na ogromne % pokrivenosti prednje strane ekranom? Slazem se da je najbolja varijanta bez icega na ekranu ali mi Mix deluje nekako posebno osetljiv bas zbog tog visokog STB odnosa. [emoji4]

Nije ovo krš ekran da mora kao OP da lepi foliju i maskira loš ekran bez premaza, a vidim ti za OP već tražiš zamenu :d :p
Ne zameri na šali.

Nije ovo krš ekran da mora kao OP da lepi foliju i maskira loš ekran bez premaza, a vidim ti za OP već tražiš zamenu :d [emoji14]
Ne zameri na šali.
Taman posla stari druze. [emoji6]
Mix 3 je uvek opcija, posle Mi8 uvek cu se vrlo rado vratiti u Xiaomi tabor, mene su kupili. [emoji4]
A OP mi ne diraj. Posebnu povezanost imam sa njim jos od samog osnivanja kompanije, da ne kazem od prvog modela. [emoji14]

Poslednja izmena:
Šta se radi sa ovim config fajlovima(apk,xml ?) ?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Instaliraš apk sa linka. I onda skineš config v5 ili v6.
Zatim otvoriš gcam i klikneš dva puta u crni međuprostor kod shuter dugmeta. Na taj način ćeš napraviti Gcam folder u internoj memoriji sa config folderom unutra. onda prebaciš taj config fajl u taj config folder. Ponovo otvoriš gcam apk. I ponovo dvoklik u taj crni međuprostor i odabereš konfig fajl koji si tamo prebacio.

V5 i v6 bilo koji odlični su

Sent from my Mi 8 using Tapatalk

Gde se nalazi taj config folder u internoj ?

Kad startuješ gcam onda dva puta klikneš pored shuter dugmeta , otvorit će ti se mali prozočić. Zatvori ga. Na taj način ćeš kreirat GCam folder i u njemu config folder u internoj memoriji

Ne dešava se to, samo mi izbaci text nemate config file ( u don't have any config files ) , zato i pitam gde je taj folder u internoj ;)

Izađi iz gcam i idi u explorer apk i trebalo bi da imaš kreiran gcambfolder

a22f2ecbb82109307199f038ace87a0c.jpg
45cc942ccd7825d81ef0183a120bdb4c.jpg
84f8f7c17584c8a1d83aea7852669044.jpg

Nemam to :) ali ovo sam našao na netu.

This folder needs to be created manually using a file manager (no root needed) or automatically by exporting/saving your config (use the option in settings menu). Config files use the .xml extension.

Ne znam. Ja sam instalirao gcamnsa onog linka. Uradio dvoklik u gcamni tako dobio taj gcamnsa configs folderom u internoj memoriji

Grozna ova gboard tastatura , morat ću nazad na swift.

Verovatno može i ovako :)

Final config mi daje mnogo gore slike nego onaj stari gcam sa default podešavanjima :) ( pričam o night modu koji mi je jedini i bitan )

Finsl mi8 nije dobar. Meni je dobar v5. V6 sam sad ubacio. Nisam probao na dnevnom svetlu

@fkloznica Probaj ovako, u gcam settings pod other imaš Save settings, klikni na njega i Save.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Da dodam da sam ja na syberia romu. Ne na miui. Možda je nešto drugačije

Ipak za sada ostadoh na S9+, dobavljač je imao samo 1 komad (moj felerični) jade green, ostali su svi black što meni nikako nije odgovaralo. (otisci prstiju se katastrofalno vide na crnom a i zeleni je realno mnogo ljepši)
Za tih 3-4 dana koliko sam ga koristio su uglavnom pozitivni utisci, tj. sve je dobro sem MIUI na koji ne znam iskreno kako bih se navikao...

Zeleni nisam koristio ali plavi mi6 i crni mix 3 su katastrofa što se otisaka tiče, bez neke zaštite nema pomoći ali je tada manje lep

Sent from my MI MIX 3

Koristi neko 2 sim kartice istog operatera a da nema problema sa signalom i propustenim pozivima? Hvala!

Pozdrav društvo
Da se zapljunem u temu, uzeo sam ovaj telefon preko vipa pre dva dana,posle motorole moto Z deluje kao pravo osveženje.
Telefon je brz i sve fluidno i lako radi za sada sam zadovoljan.
Jedna fotka dole po noći na auto režimu

Послато са Mi MIX 3 уз помоћ Тапатока
af79e2d5a5473c99a5433488be9acad2.jpg

Poslednja izmena:
Cestitke! Jedno pitanje sto se tice tih romova, s obzirom da nisam jos koristio miui, a vidim pominje se tu dosta neki eu rom, pa me zanima ako ga uzmem global verziju, dal treba nesto da diram i otkljucavam stavljam taj rom ili je to to direkt iz kutije da korsitim, to je taj xeu il kako vec?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ne treba ti taj EU rom, već imaš global na njemu. Samo ga upalis i normalno koristiš :)

Nisam se najbolje izrazio [emoji4] razumem da je global i da u sustini moze da se koristi da nema problema, nego da li je neka razlika između njih i da li je potrebno taj eu stavljati, ili je to isto samo ja nisam bas upućen?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nije potrebno stavljati xeu ali da, ima razlike. Xeu je verovatno i najbolji. Mada ja licno preferiram global beta. [emoji4]

Cestitke i od mene na novoj masini uketic. [emoji4]

Sve zavisi od licnih afiniteta....za pocetak furaj global koji stize uz telefon,pa ako ti nesto bude smetalo,onda predjes na eu. U principu na eu imas vise kustomizacije,ali i global za prosecnog korisnika najnormalnije zavrsava posao.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno