Šta je novo?

Xiaomi Mi Mix 3

Rano je za bilo kakva poređenja. Ono što mogu da kažem je notch nikad vise. Ovo je perverzija.

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Ni rupe. Pogotovo ove pilule što samsung planira da izbaci. [emoji4]
Ne znam da li negde ima, ja uzeh na neviđeno.

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Biće ga sigurno u gigatronu u ušću. Tamo stoji izložen gotovo svaki xiaomi global model

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Pitanje za vlasnike, koliko je lako baratanje telefonom obzirom na tezinu, i kakvo je koriscenje bez nekog case-a u pogledu klizanja telefona iz ruku?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Citao sam jedan review, gde su naveli kao jednu od mana da ulazi prljavstina iz dzepa u slajder, i da je skoro svaki put bilo potrebno obrisati kameru.

Kakva su vasa iskustva?

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

@nikola, jeste tezi od svih telefona koje sam imao do sada, ali ne utice na koriscenje. Sto se tice klizanja, od pocetka mi je u futroli, tako da ne mogu da komentarisem van toga. U futroli nema taj problem.
@ikac to jeste problem, ne toliki, ali jeste. Zna da se pojavi tu i tamo neki trag prasine,ali ne vidim to kao flaw, jer je tako sa svim telefonima imali mehanizam ili ne. Verovatno ljudi ocekuju da je sa mehanizmom taj deo oko front cama hermeticki zatvoren, ali nije :)

Ja sam imao prilike da ga malo čačkam u Xioami radnji u Arena Zagreb i oduševio sam se. Tako je lepo izbalansiran uređaj, i sve radi glatko na njemu. Baš premijum kvalitet. Mislim da je cena bila oko 4600kn što je cca 620 evra.

Za ovih par dana što ga koristim, ja sam oduševljen. Posebno mi se svidja ekran, koji ima mnogo jače osvetljenje od ekrana na mi8, a uz to nema notch. Baterija je takodje odlična, tu sam bio skeptik.

Sent from my MIX 3 using Tapatalk

Za ovih par dana što ga koristim, ja sam oduševljen. Posebno mi se svidja ekran, koji ima mnogo jače osvetljenje od ekrana na mi8, a uz to nema notch. Baterija je takodje odlična, tu sam bio skeptik.

Jel gura ceo dan lagano?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Sada gledam gsmarenu i tamo su izmerili da ima isti brajtnes kao mi8( logično jer koriste isti ekran) ali da se mix3 za nijansu bolje vidi na direktnom svetlu , verovatno je to do stakla koji je preko displeja :)

66df89bb9cdcfd814aa9cae8bb10b1f4.jpg

Poslednja izmena:
@gulftown Lagano ceo dan na 4g izguram.

Jel si probao bežični punjač, koliko brzo puni?

Vidiš zanimljivo :)
Najgore od svega ja na miui10 više ne mogu ni da vidim oznaku displeja .. Kinezi. Reko da ti proveris svoju i napišes ;)

Pa vidim sada kod sebe da više to ne može da se proveri. Baš šteta.
Ako neko zna kako neka piše ;)

Jel ista kamera na njemu kao na mi 8? Msm na senzor i to..
I kakav je zvucnik u odnosu na mi8, jel poboljsano nesto?

Kamera je ista samo sto Mix 3 ima noviji softver koji ce stici i na Mi8. [emoji4]

@Joxy To se prica od oktobra koliko se secam.. Kinezi i njihova obecanja :)

Poslednja izmena:
Polako, bice. [emoji4]
Uostalom tu je GCam, uz GCam su kamere iste. [emoji4]

Ma da, pored dobro namestenog Gcam-a ni ne palim stock, nego eto, malo bode oci sto obecavaju nesto vec mesecima i sto sakate uredjaj koji je flagship.

Poslednja izmena:
dsi_ss_ea8074_notch_fhd_cmd_display

Na Mi8.

Je l' to samo za Xiaomi ili moze da se proveri na bilo kom mobu, nevezano za proizvodjaca?

Nemam pojma. Verovatno na svakom. Definitno nisu onda isti na mi8 I mix 3. Osvetljenje je prva stvar koju sam primetio, osetno jace sija u odnosu na mi8. Pogotovo u odnosu na p3xl.

Dal se isplati uzeti preko vipa i intarife?
Zulja me nesto da predjem sa mi 8 a ne znam koliko bih dobio..

Ja bih iskreno cekao 3S ili 4. Ako pak ne bude ispunio ocekivanja, najlakse je preci tada na trojku. [emoji4]
Nije da nisam razmisljao i o trojci ali zeleo sam neku vecu promenu, ovako bih imao isti UI i kompletno isti hardver. Doduse dobijas premium pakovanje, slajder, bezicno punjenje... Pa ako ti je to bitno i dovoljno za prelazak onda zasto da ne. [emoji4]

3s ko zna kad ce doci, kontam tek za 5,6 meseci :D

Pa *mjau**mjau**mjau* i ja msm da ne vredi doplate i prelaska sa mi8, bem li ga.

Vrh Dno