Šta je novo?

Xiaomi Mi Max

Gde gcam stavlja slike koje su u trash folderu? Hocu trajno da ih obrisem.

Ovo
ad67446d7bb7738f7834f788d30e6827.jpg

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Da li je moguce da nema nikakvih podesavanja za poruke, na miui-u?

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Vratio sam se sa Los 14.1 na Miui globe rom. Malo sam se zazeleo Miui, kad mi dosadi, imam uradjen komplet backup Los 14.1.za sada zadovoljan, radi bas bas brzo

Ako na miui, podešavanje, zvuk i vibracija, poruke. Na LOS ne moze

Ja gledao pre neki dan i nisam video tu opciju. Prevideo sam. [emoji3]

Textra?

Da li bi neko prodao mi max1 sa polomljenim staklom mozda ? Moze PM

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Stavljen Globe rom, verzija Miui 9.5.1.0. Zadovoljan sa SOT
1ada235c73c18ecf4e7601db36505bd2.jpg

Uzeo sam da rootujem po nekom uputstvu mui 9. Skinuo sam superuser.zip pa ga preko fabrickog twrp-a flesnuo. Sad mi stoji MI logo i vrti dole Android kruzice 10ak minuta.
Da li sam negde pogresio?

Shvatio. Uzeo sam da rutujem na zaključan bootloader. Vratih ga preko mi flash. Sad prvo otkljucavanje bl-a pa onda root

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Tako je, pa onda twrp, pa onda supersu. Mada ja sad koristim Magidisk koji dolazi uz Globerom. Radi odlicno Ima opcija kao Xposed.

Za sta sluze, nisam koristio ni jedan od ta 2. [emoji3]

Sent from my E6653 using Tapatalk

Xposed ima razne module kojima recimo nadomestuje ograničenja osnovog OS. Magidisk ima manje opcija, ali recimo ima black yt app, koja radi potpuno u pozadini. Ima sredjen Viper4arise za zvuk

Predpostavio sam da je to al reko da pitam.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Ja koristim Xposed samo za automatsko prebacivanje slika iz interne na sd karticu, posto gcam ne dozvoljava snimanje slika na karticu)
Ima li neki modul za Xposed za YT u pozadini koji radi sa max-ovima?

Ima samo na Magidisk,, youtube vanced

Opet negde grešim. Posle slanja zahteva za unlock proverio sam preko adb komandi da mi je bootloader u startu bio otkljucan. A imao sam i twrp. Posle flesa original roma izgubio sam twrp i vratio fabrički mi 3.0 recovery.
Preko adb komandi sam ubacio twrp i piše da je sve prošlo. Međutim kad reseujem opet se pojavi fabrički recovery. Normalno aktivirao sam developer i ostale opcije.
Da li je potrebno da mu ubacim developer rom, jer sam na pretposlednjoj beti? Pa zbog toga ne mogu da ubacim twrp.

Koliko se ja secam, kad ubacis twrp, dok je na kablu, resetuj ga direkt u twrp, i odmah stavi custom rom. Tako nece da ti vraca original recovery.

Opet negde grešim. Posle slanja zahteva za unlock proverio sam preko adb komandi da mi je bootloader u startu bio otkljucan. A imao sam i twrp. Posle flesa original roma izgubio sam twrp i vratio fabrički mi 3.0 recovery.
Preko adb komandi sam ubacio twrp i piše da je sve prošlo. Međutim kad reseujem opet se pojavi fabrički recovery. Normalno aktivirao sam developer i ostale opcije.
Da li je potrebno da mu ubacim developer rom, jer sam na pretposlednjoj beti? Pa zbog toga ne mogu da ubacim twrp.

Mora prilikom butovanja iz adb da udje u TWRP. Ako to nije slucaj, nije ni instaliran TWRP. nakon podizanja CR, instaliras TWRP da bi ostao taj recovery. Tek onda root, moja preporuka je da skines Magidisk apk, pa onda da instaliras magidisk root. Meni je bolji od supersu

Magidisk ili magisk?

Magisk. Mislio sam da se nešto novo pojavilo. Sorry...

Sent from my Mitsubishi Trium using Tapatalk

Poslednja izmena:
Greska u kucanju, mislio sam na Magisk

Jel ima gcam koji radi i na prednjoj kameri za maxu? [emoji3]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Mislis HDR napred? Za to nema

Da na to sam mislio. Steta.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Malo da osvezimo temu. Izasao je miui 10 china 8.7.19 android 7.0. Resili su problem sa notifikacijama na zakljucanom ekranu, ali su ukinuli pristup settings iz status bar-a, odvojili zu konacno zvuk za poruke i ostale notifikacije. Jako lepo radi na 3gb rama, iako je beta, radi bolje od nekih alfa verzija. Baterija takodje odlicna, sve u svemu, odlicno :)

Moram sebe ispraviti, ima u podesavanjima da se stavi, da li želimo search ili Settings

ca3972b00ae7b82fd262e321742e349b.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno