Ako imas root, onda viper4arise. Ja drzim skoro na min tokom razgovora
Sent from my Mi Max using Tapatalk
BM49 Battery 4850mAh For Xiaomi Mi Max Mobile Phone Battery BateriaInstalirao sam. I cujem razliku na slusalicama ili na njegovom zvucniku ali ne cujem razliku prilikom poziva. Jel treba nesto posebno da podesim ?
I ako moze neko da odgovori za bateriju da ne narucim neku losu...
BM49 Battery 4850mAh For Xiaomi Mi Max Mobile Phone Battery Bateria
http://s.aliexpress.com/QZ3uyEra
(from AliExpress Android)
Pa koliko po tebi kosta "original" baterija? Ja sam kupio za tablet 5000mha. Kostala je 7$, i radi posao odlicno. Ako mislis da ona od 19$ radi bolje, mislim da gresis
Ima na kp relativno jeftino baterija, izgledaju kao da su oridjidji ali treba uzeti tu iz fona u ruku i porediti sa slikama.
Pa onda uzmi ako imaju za Mi Max. Ja znam da sam za Iphone uzeo neku "oem", radila kao i ona ugrađena
Radio sam to na s3, nije bilo uzasno ali videcemo vec.Treba ti i lepak, ne zaboravi. Skidanje sa fenom, ja sam koristio vizitkartu 😀
Svo noviji telefoni su takvi skoro. Digitizer.+ displey na mate 7 sam zamenio za 10 min kad su isli u komadu.Baš me zanima kako će da prođe zamena digitalizera.
Mi Max se nenormalno lako rasturi. Ja sam menjao matičnu i mogu da kažem da je lakše nego bateriju zameniti :d.
Ali digitalizer je druga priča ... Nije lako ni frame odlepiti, a kamo li digitalizer. U svakom slučaju podeli utiske.
Sta ti bi sa maticnom da je menjas ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari