Šta je novo?

Xiaomi Mi Max

Ja sivi, napred beli, zlatni jednostavno nije za mene.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Ma sve mu boje lepo stoje.

Zlatna na mi max nije klasična zlatna. Blago (nežno) zlatna je, tako da se ni ne primećuje.
Svi su beli napred koliko znam, i najbitnije, ekran zauzima veliku površinu pa si ni ta bela ne primećuje nešto puno.

Poslednja izmena:
Sivi je do skoro bio svuda po oglasima, sada pretezno ima zlatnih. Prime verzija od 64gb ima dosta srebrnih. Meni je konkretno lepsi srebrni i imam takav, ali to je stvar ukusa. Sto se tice telefona, zaista je odlican, a za bateriju - fenomenalna!!!

Bas juce dosao sa posla, to jutro bio na 32%, dosao kuci posle jedno 9 sati, bila na 19%. Od toga SOT 8h, i stsndby 2 dana

Nema kod Vere,nema ni u prodavnicama za koje mi je link poslao Ivan.Vera kaže da ga nema tri nedelje kod dobavljača?Baš mi je krivo:(

Nema kod Vere,nema ni u prodavnicama za koje mi je link poslao Ivan.Vera kaže da ga nema tri nedelje kod dobavljača?Baš mi je krivo:(

stiže mi max 2, ne sekiraj se...teško da će za te stvari biti neka trajna nestašica...uvek novi model čeka iza ćoška...

Poslednji update, baterija drasticno bolja u odnosu na 8.4.2.0

Jel se zna odprilike kada da očekujemo Mi Max 2 ? Ja bih probao da zamenim R4P sa Mi Max 2 ako cena bude tu negde kao Mi Max 1.

pa morala bi da bude tu negde, jer ako mu podignu cenu onda ugrožavaju sami sebe i prodaju skupljih modela...ne sme da uđe u klasu koja mu ne pripada...a trebalo je već da se pojavi, jer mi max sad već ima godinu dana kako je predstavljen...neki sajtovi su ga najavili kao sigurnu stvar još u aprilu, ali za sad još ništa...

Poslednja izmena:
Baterija sada ubija, imam 44%, 2 dana standby i 5h ekrana za sada

Da li je neko instalirao xposed framework na Mi Max sa miui.eu ROM-om, ili zna šta treba i kako se to radi??

Meni to treba za Mi Max Helium 64gb sa eu 8.2.3.0 ROM-om.

Vidim u oglasima ovaj model:Xiaomi Mi Max prime 4/128 GB.Šta mislite o njemu,cena 255 eura?
Izgleda je greška,tako piše u naslovu,ispod je 4/64 GB.Nije moja greška.

Poslednja izmena:
Imas mi max prime, 4gb rama, nisam vidjao na oglasima prime verziju. Ovu od 32gb sto imam i ja sa 3gb rama

Vera je postavila oglas,mislim iz Subotice.Nisam zvao jer je bilo kasno.Jel to dobar model,sa iz ako prime?

To je vrh, 4gb rama, ovaj sa 3 ubija

Koristim ovaj telefon oko 4 meseca, prime verziu 4/128) i baš sam zadovoljan.
Telefon lepo radi, možda je par puta malo usporio ali sve u svemu lepo, brzo i stabilno radi.
Baterija mi drži između 7-9 sati SOTa.
Jedino što je kamera onako, to mi je i jedina zamerka na telefon. Pre Mi MAXa sam imao LG V10...

Kamera je solidna, kacio sam slike ovde.

^^ ne kažem da je užasna ali u poređenju sa V10 je osetno lošija i to mi je i jedina zamerka na telefon...
Inače fon je fenomenalan i sad imam problem kad bih ga menjao ne znam za koji drugi fon...
Razmazio me je sa baterijom a i ne bih išao na manju dijagonalu :)

Ja vala ne menjam, niti marku, niti model. Baterija je ubica, ekran ne bih manji koristio. Znaci sledeci mi je mi max 2, do tada ce dosta vode Dunavom poteci

Jel se zna koje će biti specifikacije MAX 2?
Ovo mi je drugi Xiaomi i zadovoljan sam, pogotovo odnosom cena/kvalitet...
Ja sam se nešto lomio da uzmem Mi Mix ali sam odustao...

Ručni fokus
0ddd3bad526518883bd218beb61a3b48.jpg

Premoćno izgleda slika nisam mislio da ima ovakvu kameru.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Zaista mislim da ima dobru kameru. Licno je koristim uz app Pro Hdr camera i lepo funkcionisu

da li ovaj telefon ima automatsko snimanje razgovora kao deo fabričkog softvera?

Sad proverio ima

Poslednja izmena:
Ima ima

Kamera je OK preko dana kada je ideala osvetljenje, sve ostalo loše. Uostalom postavite slike na neki oblak ili flickr da se i drugi uvere u kvalitet, a ne preko talka.

23r64gi.jpg

Puna rezolucija

To je fotka u rezoluciji 1600x900. I to je nešto iz blizine, tu je svaki telefon ok.
Evo fotke sa Max dok sam imao u punoj rezoluciji:

Za fotke preko dana OK, sve ostalo truba.

Koji fon nije truba nocu?

Pixel, nexus, s7, s8 i mozda ip7.

Nazad
Vrh Dno