Šta je novo?

Xiaomi Mi Max

Ima neko pouzdan kod koga uzeti Mi Max kod nas? Vidim ima ga kod Vladimira na kp, znam da su ljudi sa foruma uzimali kod njega

Sent from my m2 note using Tapatalk

+1 za Vladimira

+1
Dva telefona uzeta za rodbinu zadnjih mesec dana preko Vladimira... Odlična saradnja...

Online kupovina se isplati samo u dva slučaja,da imate sreću i da ga ne ocarine ili da naručite na nekog u EU pa da vam taj neko donese.

Послато са MI MAX

Online kupovina se isplati samo u dva slučaja,da imate sreću i da ga ne ocarine ili da naručite na nekog u EU pa da vam taj neko donese.

Послато са MI MAX

To i ja radim. Platim samo bus 10€. Zato me i zanima da li xiaomidevice ima EU skladište ?

Zvao ga ja prekjuce i nema na stanju silver. A nema ni Vera od koje sam vec 5 6x uzimao sve u svasta. Ona mi je najbolja od njih.

Nasao sam jos neke, 198e 7 dana garancija, 208e 6 meseci, 215e 12 meseci. Na hardver i softver vazi, radnja u BG.

3/32GB je u radnji 215e sa mislim 2god. garancije. Ne islati se kupiti za tu razliku bez garancije na KP.

U kojoj radnji?

2 godine garancije sam nasao samo u 1 radnji sa cenom 238e. Ostali su bez garancije pa do 12 meseci a cene od 198 pa do 215e. Uglavnom svi nude 3 meseca u BG a Vera sa 12 meseci madjarske garancije za 210e ali nema na stanju.

Ja sam kod Vere uzeo uz 12 meseci garancije. Kako u radnji daju 24 meseca? Ko je ovlascen servis?

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Zanima i mene koja radnja, da nije ona na L?

Sent from my m2 note using Tapatalk

Ma MS sajt za pretragu i pregled cena kod nas ne koristim odavno, lažu i sa cenema i lagerom. Pustiću poruku.

Sa cenama lazu jer prodaju divljake na crno, ne od ovlascenih uvoznika. Nista protiv toga, ali je tako. Dobio poruku ali ni oni nemaju na stanju.

Postoji ovlasceni uvoznik za Xiaomi? :)

Da li je neko sa Mi Max radio operaciju da u telefon smesti istovremeno 2 SIM kartice i mikro SD karticu? Kakva su iskustva?

Nameravam da nabavim Mi Max, pa me i to interesuje. Hvala unapred.

Jel ubacivao ko Xiaomi.eu rom ili ga rutovao?
Ubacen eu rom (i jos mnogi drugi :)) i rutovan. Trenutno na Max-u nougat 7.1.12 beta i radi sve...

Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока

Da li je neko sa Mi Max radio operaciju da u telefon smesti istovremeno 2 SIM kartice i mikro SD karticu? Kakva su iskustva?

Nameravam da nabavim Mi Max, pa me i to interesuje. Hvala unapred.
Nisam, i ne zelim :)

Juce sam stavio na punjac, posle komotno 2 dana i 14 sati

Ima na YT uputstvo.Mislim da se zalepi SIM kartica na microSD karticu.

A ima i da se kupi "adapter" koji to omogucava, samo je problem sto viri van lezista i oni predlazu da se zalepi za ledja telefona ili stavi ispod maske. Ima na xda link

Послато са Mi Max уз помоћ Тапатока

Ima na YT uputstvo.Mislim da se zalepi SIM kartica na microSD karticu.
Razumem da je za čitanje sim kartice jako mali prostor i kontakt potreban, pa i da može očitati i micro SD istovremeno, ali, kako li su uspeli obe kartice ugurati unutra, jednu preko druge!?
A ima i da se kupi "adapter" koji to omogucava, samo je problem sto viri van lezista i oni predlazu da se zalepi za ledja telefona ili stavi ispod maske. Ima na xda link

Послато са Mi Max уз помоћ Тапатока
Još nam samo to treba na našim dragim ajncerima, da viri nešto sa strane :D

Mi MAX

Šta da viri na ovom retrovizoru i ovako ne može u džep da stane...

Ja se ne javljam dok vozim, ne mozes izvuci iz kaputa

Nazad
Vrh Dno