Šta je novo?

Xiaomi Mi Max

Krenuo kao da prebacuje (sa link2sd) i zatim izbaci:
Error: java.lang.illegalStateExeption: No suitable external storage available

PS. Mislim da moze da se izvede sa Xposed, to mi je zadnja opcija (a mislim i jedina :D)

Razmišljao da stavim AOSP extended, zbog puno podesavanja, ali je ružan brate moj

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Da li neko ima instaliran xposed za mi max ? Ja sam na MIUI 9, pa nisam siguran koje uputstvo da pratim, koja su inace konfuzna. Kliknem za link za skidanje na xda, on me baci na sledecu temu gde ima gomila verzija, opet kliknem, pa me baci na sledecu stranu, gde opet biram. Uzas :)
Ima li neko uputstvo sa direktnim linkovima, bez da ja moram da razmisljam koji da skinem.

Imao sam xposed ali sam obrisao. Nisam nasao razlog da ga koristim. Juce sam stavio Xenon Hd, rom je munjevito brz, no nisam uradio titanium backup pa sam se za sada vratio na beta Miui.

Nema xposeda na nougatu. Inace je prilicno lako, mogu apk da ti posaljem, izaberes miui i to je to. Zato sam jos na mm, sitnice koje zivot znace.

Imao sam xposed ali sam obrisao. Nisam nasao razlog da ga koristim. Juce sam stavio Xenon Hd, rom je munjevito brz, no nisam uradio titanium backup pa sam se za sada vratio na beta Miui.

Daj da vidimo neke skrinsotove, koliko je ruzan ? Kako ram koristi. Stanje se kod mene malo pogorsalo sa MIUI 9. Sad ima slobodno nekih 500mb, ranije 700-800, na RR i do 1gb.

Uvek imam oko 1.2gb slobodno

Aham, ok :), stavljam danas opet Xenon HD, javljam utiske

Opet sam se vratio na Miui, Titanium backup za nista nije. Ne vredi, potrebni su mi podaci i aplikacije :). Iskreno, RR je bolja opcija, dosta vise opcija ima

Napravi par SS, da vidim da li se isplati prelaak. Mada mi se nesto ne mrda sa ovog miui-a :)
Stavio saM ressurection, podesio sve, uradio backup tog roma uz Rom manager. Sada mogu da saltam između Miui i Rr

Nekih 6 sati sam na resurrection, posle 4 puta premisljanja, sada ostajem na njemu. Bas fino radi i podesio sam ga kako mi odgovara. Stavljen drugi kernel, namestem viper4arise.
f78369d970c505a445de863acedae1f0.jpg
f1edbd020351c91a1291bf2371031097.jpg
2d72a62cba48535713f7da42c2a67176.jpg

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Ekstra gloopo pitanje. Kod RR ne postoji MI sinhronizacija :) ? Bas mi je leglo fino onaj Mi backup programa (gde bekapuje - vraca i anti legalne programe :D), backup sms poruka, Mi notes...
Pretpostavljam da toga nema na RR...

Nema, ali sam uradio to sa Super backup, tako da sam dosao na isto. Mene je to takodje kocilo kod prelaska. Sad kad ga koristim, sve mi se vise svidja :)

Ekstra gloopo pitanje. Kod RR ne postoji MI sinhronizacija :) ? Bas mi je leglo fino onaj Mi backup programa (gde bekapuje - vraca i anti legalne programe :D), backup sms poruka, Mi notes...
Pretpostavljam da toga nema na RR...
Znam da si pricao da ti je puna interna memorija. Na RR ima opcija da stavis da je memorijska sistemska memorija

Prvo punjenje sa RR, zadovoljan
04a3936eb5bb2f86a143407e5f00da17.jpg
daeb0aa6217b63f099879ee5285ff942.jpg

Imao sam oko 8 sati SOT, sa poslednjim Globe oko 6.5 sati. Ovde je standby daleko bolji. Najbolja je bila cini mi se druga verzija Globe koju sam skinuo. Videcemo ovaj RR posle par punjenja. Za sada sam bas zadovoljan

Ebeni screenshot xD, 3h ekrana, 22h standby, jos 2 dana, 71%

To je prakticno prosek, desetak sati.

Zanima me koliki ce standby biti ukupan do punjenja.

Sto vise stendbaja, manji sot. Desetak sati sot je realan samo ako se puni fon na ~36 sati.

Gledam pre koji dan kod kuma, ista verzija kao moj - 2/16gb ima 10 sati SOT i 30% baterije. Nemam pojma kako ali tako :)
Ja i dalje ne mrdam od mojeg, 5-6 sati i da pevam. Evo sad je 3h SOT-a na 3 ipo dana i stigao je na 19% baterije.
Dodje mi da uzmem onu pojacanu bateriju sa Aliexpress-a, pa da vidim onda.

Imas dobar standby, balansiras izmedju SOT i standby

Nazad
Vrh Dno