Šta je novo?

Xiaomi Mi Max 3

Ako nista drugo bar su olaksali ljudima oko kupovine, meni narocito :D

Inace posle 24h mogu da kazem da je sve bolje na Max 3 osim mozda zvucnika, Max 3 ima cistiji zvuk ali slabiji bas, dok Max 2 ima priguseniji zvuk ali bolji bas donekle.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Bilo bi i vise da nisam bio jedno dva - tri sata u prirodi bez signala ili sa minimalnim signalom pa je to pojelo deo baterije :)

Sve u svemu dobar.
1667ea1f77451f91737e6c98b48dbcb0.jpg

Meni izgura baterija sota od 13,5 do 16 sati.Bas na sluskama jaci nego na Samsung Note 4.Kida koliko se jako cuje.A baterija je nestvarna.Sto ga vise koristim,baterija sve duze drzi.

Poslednja izmena:
Ja sam i dalje pod utiskom zbog displeja i optimizacije, neverovatno kako je sve fluidno.

Ja već nekoliko meseci unazad čekam Mi Max 4 i onda čitam kako ga neće biti, makar ne ove godine. Pitam se koliko je sada pametno kupovati Mi Max 3, pala mu je cena (kupujem iskjučivo u oficijelnim prodavnicama), ali je ipak godinu dana stari model? Bitna mi je njegova veličina i baterija, a opet razmišljam zbog aktuelnosti modela... Vaša mišljenja?

Aktuelan je itekako, dobijas optimizovan telefon sa Android Pie i svime sto je trenutno aktuelno.

Realno iako je jos malo pa godinu dana star, konkurencija za te pare mu je smesna iskreno

Plus ako možeš da se izboriš sa par bagova koje ima, ovo ti je best bang for buck.

Hvala. Bila je dilema noviji i skuplji Samsung Galaxy A70 ili ovaj, ali presudile su osobenosti MI MAX-a...

A70 je telefon odradjen do pola po meni, a jos je i skuplji.

pošto sam i ja čekao max 4 i na kraju odustao od trojke i uzeo a70 baš me zanima šta je to kod a70 do pola a kod max 3 očito 100 posto odrađeno kako valja? možda sam zaista propustio neke skrivene čari mi max 3 :)

pošto sam i ja čekao max 4 i na kraju odustao od trojke i uzeo a70 baš me zanima šta je to kod a70 do pola a kod max 3 očito 100 posto odrađeno kako valja? možda sam zaista propustio neke skrivene čari mi max 3 :)
Ima blic za prednju kameru :)
A ima i veći ekran :D

Sent from my EVR-AL00 using Tapatalk

Šteta za max 4. Da su ga uradili na bazi mi9t samo sa većim ekranom i baterijom pun pogodak.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Neka dobra zamena za mi remote? Konkretno za paljenje klime najvise. Vivax i fox klima u pitanju. Ako neko ima da preporuci dobar programcic, za ove tako reci no name uredjaje. [emoji3]

Da li jos neko ima problem da ne moze da se uloguje na forum preko Tapatalk?

Hvala na odgovoru, nisam dovoljno istrazivao. Instalirao prethodnu, radi kao zmaj :)

Neka dobra zamena za mi remote? Konkretno za paljenje klime najvise. Vivax i fox klima u pitanju. Ako neko ima da preporuci dobar programcic, za ove tako reci no name uredjaje. [emoji3]

Ja palim te kinezare na Gree u opcijama Mi Remote. :D

Nece na gree, probao sam.

Vivax klima radi na Midea remote. Još samo ubosti za TV.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zdravo društvo. Posle Max-a 2 i Pocophona od juče sam ponosni vlasnik Max trojke [emoji16]

Sto si presao na max 3 posle pocophona? [emoji3]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Pozdrav,još jedan korisnik mi max 3 od pre dve nedelje.Prve nedelje sam razmišljao da ga prodam a sad mi ostali telefoni izgledaju čudno mali a ovaj potpuno normalno. Navika je čudo.

Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока

Mi max 3 je mamara :)

Nazad
Vrh Dno