Šta je novo?

Xiaomi Mi Max 3

Na mom mi max 3 sam preko kombinacija power+volume up hteo da resetujem tel.(nameravao da prodam),medjutim sada mi trazi da otkljucam mi account ali nmp koja mi je bila sifra,probao da resetujem sifru preko mi account-forgoten password ali kad unesem sifru nece da je primi . Moze neka pomoc,kako ,sta ....

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока
Resio sam.......lupao sifre kojih sam se setio i pogodio jednu od njih [emoji3]

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Jel ima kod nas negde da se nađe verzija sa 6gb RAMa?

Sent from my Poco F1 using Tapatalk

Naleti po neki na oglasima ali je to verzija za kinesko trziste pa niko ne nabavlja od prodavaca na KP.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Uzeh i ja Max 3. Odvikao sam se vec od ovakvih gromada i od MIUI, pa mi sad malo tesko da ga koristim. Malo sam se razocarao zbog podrske. Ne mogu nigde krsteni root tutorial da nadjem.
Nego, telefon je u garanciji full 2 godine. Ako nesto krene da crkava (ne znam ni ja sta bi to moglo :)), da li moze da se zakljuca BL ?
Moze li da se koristi "fastboot oem unlock" umesto zvanicnog otkljucavanja ?

Root je vrlo jednostavan, sto se tice fastboot oem, jedino ako je bootloader otkljucan. Bootloader mozes da zakljucas ako je EU telefon, uz pomoc Mi flash.

Mora da se saceka 360 sati ? Ja sam sa tog naloga otkljucao par xiaomia pa sam se ponadao da ce sve to ici brze.
Glupo mi je da sad namestim telefon, pa posle da se ceo izbrise, pa opet sve ispocetka.

Poslednja izmena:
Ne moze brze, ja sam tako zamenio nalog misleci da cu sa tim drugim otkjucati ranije(jer sam bio otkljucao drugi na njemu). Resetovalo se na 360 sati, cekao 3 dana duže

Tastaturu sam stavio da mi bude tamna. Kad pisem sms poruke ili viber poruke pojavi se bela pozadina kod tastera, sto jako ruzno izgleda.
Probao sam i sa tamnim temama, ali opet iskoci bela pozadina kod tastera. Moze li da se izabere druga boja.

Koristim swiftkey, uvek je crna

Nije problem u tastaturi, nego u miui-u. Dal moze ta bela traka skroz dole da bude siva ili crna.

Prilozi

• Screenshot_2019-02-22-21-29-05-690_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-02-22-21-29-05-690_com.android.chrome.png
    201.1 KB · Pregleda: 92
Sad sam te razumeo, ja koristim full screen od prvog dana

Haha, simpatican je ovaj gesture :) Brzo se privikava. Jedino mi sad nedostaje "turn off screen" na home tasteru. Moram da klikcem na hardversko dugme.
Na nova launcheru moze da se namesti da se ugasi ekran kada dva puta tapnes po ekranu, ali mi se miui launcher vise svidja.

Ja gasim iz status bara
339975dcd7e53513839f77c02a7fff26.jpg

Može da se ugasi ekran sa dva klika i na Poco launcher-u, a skoro je isti kao miui.

Послато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока

Naravno da moze, klikni na more, pa rasporedjuj. Nije to iphone *mjau**mjau**mjau* :D
3e93b9f2a64a4aeda6be14f0137e1859.jpg

Mala molba, da li neko zna kako da odjavim default browser i prebacim na chrome... Pošto mi na defaultu izbacuje reklame iz malezije [emoji2962]

Eve ti

Na 3 tackice ides, pa Default

2ad5743d8bfba0c834978f8cb37baa3a.jpg
f2831796da72e91d5e9d648dbecf7cc0.jpg
a3da150ecd324ef5763b0392a6f7beb1.jpg

Hvala puno :D

Kod mene je MIUI 10.2.1.0 i nema daljeg update-a. Kada odem rucno na tri tackice gore desno i proverim na "Download latest package", pocne da skida nesto, krene restart, instalira i na kraju opet isto 10.2.1.0.
Kad proverim ponovo, opet krene da skida...

Nemas noviji, autonomija je odlična, zasto bih azurirao

Kod mene 4 do 7 sati SOT maks. Ponekad nemam ni preko 3-4 sati. Baterija se puni na 2-3 dana.
10-11 sati SOT mi je van svake pameti, bre ybt to je više od pola dana blejanja u telefon!

Poslednja izmena:
Ne znam, ja izvucem do 2 dana stanby, i prosecno oko 10-11h SOT. Koristim ga intenzivno, narocito dok ne dodje novi tv xD

Baterija je san snova, nema priče ispod 9h SOT na bilo kakvom opterećenju (osim kada sam u Kini morao stalno da koristim VPN tu sam izvlacio 6:30h max)

Ima li razlike kada se slika sa AI mode i bez?
AI nije ukljucen po default?

Nazad
Vrh Dno