Da li Xiaomi ima neku aplikaciju kao Samsung health,konkretno mi treba step counter?
Pa čovek već ima rešenje, šta će mu još jedno 😀^vidim da niko ne odgovara, verovatno su i ostali kao i ja, jednostavno nemam potrebu da aplikacije prebacujem na memorijsku karticu.
Pored 64gb memorije telefona jos nemam potrebu za prosirenjem, a i koristim dve sim kartice.

Evo i fotkica sa zalepljenim staklom:
Pogledajte prilog 240296Pogledajte prilog 240297Pogledajte prilog 240298Pogledajte prilog 240299
E da,jos nesto (da nebude da nema "manu") 🙂 primetio sam malkice losiji signal mreze u odnosu na RN4 Global,i notifikaciona led lampica nije RGB nego je white only 🙂 to su recimo dve sitnice koje bi mogle biti kaaaaao neka zamerka,al ono....meni ne smeta 🙂
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Pa čovek već ima rešenje, šta će mu još jedno 😀
MI MAX 2
Aj da se i ja upisem u temu....🙂 postadoh vlasnik ove mrcine pre par dana pa da podelim utiske 🙂 Uzeo sam ga najvise zbog velike dijagonale,medjutim nisam bio siguran da li ce mi leci,medjutim jako brzo sam se navikao,pa mi sada sve manje od ovoga izgleda smesno 🙂 Izrada telefona je TOP,full metal kuciste,izuzetno cvrst,nista ne krcka,zavrsna obrada na visokom nivou,jednostavno premium feel. Displej odlican,dobar brajtnes,crna duboka,ostale boje poprilicno zivahne. E sad,da su stavili 1440p to bi bio pun pogodak,ali ni FHD nista ovde ne fali. Zvucnici su tek prica za sebe,ova stereo varijanta me bas prijatno iznenadila,milina gledati nesto na yt. Zvuk u slusalici takodje odlican,nikakvih problema. Sto se kamere tice,ona originalna onako,po danu ok,u low light losa,aaaaali....ubacena Gcam,tako da su fotke sada neuporedivo bolje,ja prezadovoljan. Odmah je ubacen Miui9 Developer rom,odradjen root,ubacena Gcam i DPI ekrana podesen na 360,tako da je kolicina sadrzaja na ekranu sada u pravoj meri 🙂 Split screen opcija takodje radi i izgleda FENOMENALNO na ovoj dijagonali.Na ekran je zalepljeno zastitno staklo sa onim crnim ivicama,leglo je odlicno,bolje nego sto sam se nadao. Baterija....tu necu trositi reci,sve je jasno 🙂 Sve u svemu,po meni,za ovu cenu VRH uredaj,nema dalje.
Ah da,veliko hvala useru Kidence,koji se potrudio da ova zverka dodje u moje ruke 🙂
Hvala hvala 🙂Baš je dobro leglo staklo, da te dugo služi (telefon naravno a i staklo) [emoji4]
Gesendet von meinem Mi-4c mit Tapatalk
Jeste rešenje, ali.... U FolderMount ima opcija da se podešavanja (bez kojih ne radi instalacija na eksternoj SD kartici) startuju posle resetovanja telefona, ali to u MIUI (bar kod mene) ne radi - tj. posle resetovanja telefona sve treba ručno podesiti/startovati. To malo iritira, pa sam se nadao da ima i neko drugo rešenje osim FolderMount.
Које стакло си узео и где !?
Koliko si ga platio?Aj da se i ja upisem u temu....🙂 postadoh vlasnik ove mrcine pre par dana pa da podelim utiske 🙂 Uzeo sam ga najvise zbog velike dijagonale,medjutim nisam bio siguran da li ce mi leci,medjutim jako brzo sam se navikao,pa mi sada sve manje od ovoga izgleda smesno 🙂 Izrada telefona je TOP,full metal kuciste,izuzetno cvrst,nista ne krcka,zavrsna obrada na visokom nivou,jednostavno premium feel. Displej odlican,dobar brajtnes,crna duboka,ostale boje poprilicno zivahne. E sad,da su stavili 1440p to bi bio pun pogodak,ali ni FHD nista ovde ne fali. Zvucnici su tek prica za sebe,ova stereo varijanta me bas prijatno iznenadila,milina gledati nesto na yt. Zvuk u slusalici takodje odlican,nikakvih problema. Sto se kamere tice,ona originalna onako,po danu ok,u low light losa,aaaaali....ubacena Gcam,tako da su fotke sada neuporedivo bolje,ja prezadovoljan. Odmah je ubacen Miui9 Developer rom,odradjen root,ubacena Gcam i DPI ekrana podesen na 360,tako da je kolicina sadrzaja na ekranu sada u pravoj meri 🙂 Split screen opcija takodje radi i izgleda FENOMENALNO na ovoj dijagonali.Na ekran je zalepljeno zastitno staklo sa onim crnim ivicama,leglo je odlicno,bolje nego sto sam se nadao. Baterija....tu necu trositi reci,sve je jasno 🙂 Sve u svemu,po meni,za ovu cenu VRH uredaj,nema dalje.
Ah da,veliko hvala useru Kidence,koji se potrudio da ova zverka dodje u moje ruke 🙂
Hvala za Info.Mislio sam da je možda negde preko jeftinije.Neki on line sajt za kupovinu mobilnih.
Samo još da ima prokleti band 20 ,ali može i ovo da prođe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari