Šta je novo?

Xiaomi Mi Max 2

Da, to će biti. Nisam uspeo da utvrdim šta je jer, kada koristim Nova Launcher i pritismen tu ikonu, ništa se ne dešava. Hvala.
Ne radi na Nova launcher-u iz nekog razloga.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Da li može nekako da se ukloni sa ekrana opcija "slide up to unlock" kada upalim telefon? To me totalno izluđuje a evo već 2 dana ne mogu da nađem kako to da sklonim.

Settings > Lockscreen & password > Set screen lockscreena > Skip Lock screen
Ovo je ako imaš neki vid zaštite, šablon, pin, šifra da se po uključenju ekrana odmah ide na "crtanje" šablona ili unošenja pina, šifre.
Ako si na to mislio.

Na to sam mislio ali nemam nikakav vid zaštite tako da nemam opciju Skip Lock screen.

uspeo sam ovako:
Tested, it works for me, MIUI 9 latest global. Firstly, go to Lock screen setting, turn off Lock then go to Developer options, "Skip screen lock" will be enabled. Done

Poslednja izmena:
Čudo da većina vas nije znala za chrome home pošto je odavno ta funkcija u Chrome canary i chrome dev verzijama. Ima sigurno bar 6 meseci.

Edit: 10 meseci
http://www.androidpolice.com/2017/0...erface-now-bottom-tabs-revamped-new-tab-page/

Doduše verovatno većina ni ne zna da postoje dev, beta i canary verzije Chrome-a na androidu, ja koristim dev i baš sam zadovoljan, uz to dovoljno je stable za korišćenje, a opet eto kao npr u ovom slučaju mesecima ranije dobijete nove funkcije.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chrome.dev

Lepše je kad nam ti ovako "sažvaćeš" :)

Chrome je super programce...

... za skidanje Opere :D

+1. [emoji3]

Sent from my E6653 using Tapatalk

Nakon 2 dana korištenja telefona,na ekranu se pojavilo mi.com i samo treperi.Ne mogu da ga ugasim samo to radi.Šta mi je činiti?

Pojasni malo. Da li se resetovao, pa zakocio na mi.com ili sta. Za pocetak, probaj da drzis power dugme 20ak sekundi (bez da ga pustas). Trebalo bi da se ugasi.

Radio normalno stavio ga u dzep i izvadio posle 2 minute i samo pise mi.com i treperi.Kada stisnem power button on samo zavibrira ali nece da se ugasi koliko god dugo drzao.

A da li se menja slika na ekranu ili samo stoji mi.com i vibrira kad krenes da ga gasis ?
U svakom slucaju bi trebao da se ugasi, kad bas dugo drzis power.
Ako se kojim slucajem resetuje kada zavibrira, pa zakoci na mi.com, da probas da udjes u fabricki recovery (u tvom slucaju drzi volume up zajedno sa power)

Samo stoji mi.com i zavibrira kad ga krenem gasiti i nece da se ugasi. Sad se pojavilo dole android i idu neke 3 crtice ali kada sam ga probao ugasiti opet nece i nestade to android.Opet stoji mi.com.Ne znam kako se radi taj recoveru.Moram naci uputstvo na netu.Najgore mi je sto imam poslovnih podataka unjemu i bojimse da ce mi se to izgubiti.

Poslednja izmena:
Samo stoji mi.com i zavibrira kad ga krenem gasiti i nece da se ugasi. Sad se pojavilo dole android i idu neke 3 crtice ali kada sam ga probao ugasiti opet nece i nestade to android.Opet stoji mi.com.Ne znam kako se radi taj recoveru.Moram naci uputstvo na netu.Najgore mi je sto imam poslovnih podataka unjemu i bojimse da ce mi se to izgubiti.

Pogledaj ovo
https://www.youtube.com/watch?v=UsLzgWOD9A8

Samo da javim sta se izdesavalo.Srecom baterija se brzo ispraznila i tek tada se ugasio.Nakon toga sam stavio na punjac i kada je napunio 6% upalim ga i normalno se upalio i sada radi.Sada me strah zasto se to sve izdesavalo kad nisam nista dirao niti planiram i da li će se ubuduće desavati.

Zaboo zbog neke aplikacije, proveri sta si instalirao nedavno.

Telefon je star 2 dana.Instalirao sam : viber,fb,kurir,blic,b92,telenor banku,mx player,HereWeGo navigaciju i jdnu igricu sa google play čisto da probam kako rade ali nikada se ne igram na telefonu pošto ga koristim samo za posao.Jedina sumnjiva ovde mi je ova here navigacija pošto mi je na prethodnom telefonu proždirala bateriju i uvek bila aktivna i ako je nisam koristio.Telfon je stigao sa MIUI 8 pa sam odmah apdejtovao na 9.0.3 ,oko 1,5gb je bio apdejt i to je sve.Stvarno mi nije jasno šta se desilo i da budem iskren prepao sam se samo tako.Hvala Vam svima na podršci i pomoći.

Odradi fabricki reset za svaki slucaj, 9.x.x je u neku ruku major update pa se mozda izdesavalo nesto zbog toga.

Kurir sigurno!:d
Izvini,bilo je jače od mene;)

Probaj informer da ubacis mozda se medjusobno pokolju [emoji23]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Sad bas gledam, uptime mi 57 dana i nesto sati [emoji14]

Ja normalno koristim USB čitač memorijskih kartica i USB flash memoriju.

Koji Rom imaš ?

Za taj Rom sam čuo tek juče, ako se ne varam baziran je na Xiaomi.eu Rom-u pa bi samim tim trebalo da radi.

Ja koristim predposlednji weekly Xiaomi.eu i bez problema radi sve.

Ovaj adapter je u pitanju
http://s.aliexpress.com/uaAzIjaU?fromSns

Poslednja izmena:
Ne, moraš posebno da flešuješ SuperSu. Radi AdAway.

Izgleda da taj adapter zeza. Probao sam u TWRP i ne moze. Narucio sam bas taj koji si preporucio, zlatan :) pa da vidimo sta on kaze, taman za jedno mesec - dva, dok stigne.

Vrh Dno