Imam ja. Pre njega imao A2 "normalni".
Послато са Mi A2 Lite
Evo jedan sad sa plaže [emoji16][emoji6]
Sve 4g (Grčki Vodofone 4g),GPRS uključen stalno zbog fotografija,ništa WiFi.
Ako mi se neko požali na naš Srpski WiFi,odmah ga pislati u Grčku da vidi kakav je ovde WiFi.
![]()
![]()
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Društvo, da čujem vaše mišljenje/savet, ako može naravno. Ističe mi uskoro ugovor u Vipu pa bih uzeo A2. Sviđa mi se telefon od samog starta mnogo pre nego što je izašao pa me zanimaju generalno utisci onih koji ga imaju. Svestan sam da baterija nije kao na RN5 ili R5+, ali to mi nije toliko strašno, nisam baš heavy korisnik a i nemam problema da ponesem powerbank kad zatreba. Poslednjih par telefona su mi bili LG i Huawei pa sam odlučio da se vratim na stari dobri stock Android. Ok, ti skinovi i preinstalirane aplikacije su ok u početku ali nakon određenog vremena i par ažuriranja telefon se uspori, ram memorije sve manje itd. U principu zanimaju me performanse, svakodnevne, u igricama pri paljenju aplikacija jer mi se smučilo štucanje i seckanje pri paljenju kamerne npr. Svestan sam da je SD660 odličan čipset i plus Android One, čini mi se da bi to trebalo odlično da radi. Potrebna mi je stabilnost i brzina (ali ne toliko koliko stabilnost). Kakvi su vaši utisci što se tiče toga, kakva mu je kamera ukratko i kako vam se čini ukratko ekran? Izvinjavam se na više pitanja i bio bih zahvalan na odgovoru. Hvala
Ajde pošto si napisao sastav,da ti odgovorim,ali sve je već rečeno u temi.
A2 je jako fluidan,brz,stabilan,ne štuca.
Nema bagova.
Auto osvetljenje hoće ponekad da zakasni tako da znaš.
Kamera je odlična do 350 evra nema bolje,tj biće na Poco F1 kad se pojavi kod nas.
Igrice sve možeš da igraš,one zahtevne na midium podešavanjima bez štucanja.
Toliko nadam se da sam ti pomogao.
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Nemam na A2,a imao sam na A1.Ima li jos neko problem sa senzorom blizine na Mi A2 ? Uvek se upali ekran dok razgovaram. Nemam nikakvo zastitno staklo, ni foliju tako da nije do toga. Na Mi A1 taj problem nisam imao, radio je odlicno.
Nije lose za sad, 90% WiFi![]()
![]()
na aliju je dosta pala cena a2 lite, i sa dhl dostavom dođe puno jeftinije nego preko oglasa ovde. ne znam zašto ne spuštaju cene.
6.5h ekrana na 20h uptime i još 25% baterije je loše?loše, ali očekivano za hardver koji je ubačen... znači dan je maksimum ako se većinom wifi koristi.
Mislim da on naručuje u EU, u Cro, bez dodatnih dažbina. Odlicna cena...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
6.5h ekrana na 20h uptime i još 25% baterije je loše?
Krš [emoji23][emoji23][emoji23]Dakle 8h sot je loša baterija jer telefon sa 4k mah može bolje od toga.
Da li ima nekih informacija da ce se A2 pojaviti u Mts?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari