Btw, videh da je u Vipu bez ugovorne obaveze 34.700 što je trenutno povoljnije od radnji.![]()
Mislis "Maloprodajna cena uređaja 34.990 RSD" ?
Kod mene tako pise za Xiaomi
Btw, videh da je u Vipu bez ugovorne obaveze 34.700 što je trenutno povoljnije od radnji.![]()
Ma ono je uz Vip pre paid broj. Dođe ti na isto na kraju. :d :d :dMislis "Maloprodajna cena uređaja 34.990 RSD" ?
Kod mene tako pise za Xiaomi
Da ima 3.5mm odmah bih prodao A1 i uzeo A2 na slobodno preko Vipa. Oprostio bih mu i SD slot i manju bateriju.Potcenili xiaomija izgleda. Uzimajte dok ga ljudi ne razgrabe posle ode cena kad se procuje.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Nisam video u Džidži i Maniji da daju išta. To možda Emmi i WinWin, a sa njima se ne družim već neko vreme. :dOkreno obrni isto dodje kao i u radnjama...tamo je 39000,ali ti daju kupon od 4000 i isto mu![]()
Jedino ako nista vise ne uzimas,onda ok ovde uzeti
Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka
Nisam video u Džidži i Maniji da daju išta. To možda Emmi i WinWin, a sa njima se ne družim već neko vreme. :d
Svakako bi mi ušteda od 4 crvene značila puno jer bi mi na telefon otišla cela jedna plata. :d
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Taman razlika u ceni,i to je to.Njega sam bas i pikirao ,ali sam jos u nedoumici ,a2 lite bih verovatno odbacio ,ali mi note 5 bas zadaje glavobolje jer nije puno losiji od a2,cak i baterija dosta veca,i 4k je jeftiniji,na drugoj strani bolji procesor ,kamera verovatno i izrada .
Možda bolje RN5Ako je baterija i njeno trajanje prioriter, uzmite A2 Lite..
Послато са SM-A520F
Ima ih više na mobilnoj sekciji, treba to pocistiti.Dar Adal, da li ti je poznato ovo pravilo?
"Ukoliko se ustanovi postojanje višestrukih naloga, a da je vlasnik izbegavao to da prijavi, isti će se banovati (bez obzira koji nalog smatrate primarnim, sekundarnim itd)."
Ti sa Max 2 nisi merodavan.Ja sam A1 morao da punim 2 puta na dan. Dovoljan razlog da vecina odustane od A2. Nisam bio toliko u mogucnosti da ga punim dva puta. Uzeo RN5 i samo vatra. A2 bi sigurno uzeo da je baterija jaca. Kome nije problem da ga puni preko dana ili nije mnogo zahtevan korisnik, slobodno neka uzme u razmatranje A2. Ostali kao ja neka traze alternativu. [emoji3]
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Не знам где гледаш цене, мислим да је а2 нелајт 64гб у лоџику на рате 29 сомаMislio sam da u ponedeljk uzmem a2 ,ali se juce pojavio a2 lite ,koji je 9 hiljada jeftiniji/38k/29k/.Da li vredi dati tih 9 k za a2 ,ili naci kompromis i otici na trece resenje note 5 za 34 k,uz svaki ide bon na 4 ili 5k.
Ima ih više na mobilnoj sekciji, treba to pocistiti.
Prijavljujte i resavamo. I ovog sam "navatao" preko prijave
U čemu je fora sa duplim accountima? Kao priča se sam sa sobom [emoji23]
Не знам где гледаш цене, мислим да је а2 нелајт 64гб у лоџику на рате 29 сома
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Opet me pere nedoumica za uzeti A2 nakon A1 pa pomagajte vi koji ga već duže imate. Kod nas u HR ga nema nigdje izloženog tako da...
1. Kakav je stvarno ekran, brightness i boje? Isti kao i na A1 ili slabiji?
2. Baterija, koliko vam u prosjeku drži? Ja inače mob koristim 80% wifi, 20% 3G. 4G odmah gasim jer cica bateriju a nema koristi, barem meni.
3. SD660, kako to radi, jer ima trzanja, zabadanja, blokiranja? Pitam najviše jer recimo Geekbench multi-core rezultat je isti kao i SD636 a podosta slabiji od drugih SD660 uređaja.
4. Znam da je nova kamera dobra, da li je recimo u klasi A1 sa Gcamom?
Da nema RN5-ice nebi se razmišljao, ovako nije mi baš jednostavno.
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari