Šta je novo?

Xiaomi Mi A2 (root, unlock bootloader-a i konverzija na 6X prvi post)

Mislis "Maloprodajna cena uređaja 34.990 RSD" ?
Kod mene tako pise za Xiaomi
Ma ono je uz Vip pre paid broj. Dođe ti na isto na kraju. :d :d :d

Potcenili xiaomija izgleda. Uzimajte dok ga ljudi ne razgrabe posle ode cena kad se procuje.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Da ima 3.5mm odmah bih prodao A1 i uzeo A2 na slobodno preko Vipa. Oprostio bih mu i SD slot i manju bateriju. :D

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Okreno obrni isto dodje kao i u radnjama...tamo je 39000,ali ti daju kupon od 4000 i isto mu ;)
Jedino ako nista vise ne uzimas,onda ok ovde uzeti

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Okreno obrni isto dodje kao i u radnjama...tamo je 39000,ali ti daju kupon od 4000 i isto mu ;)
Jedino ako nista vise ne uzimas,onda ok ovde uzeti

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka
Nisam video u Džidži i Maniji da daju išta. To možda Emmi i WinWin, a sa njima se ne družim već neko vreme. :d
Svakako bi mi ušteda od 4 crvene značila puno jer bi mi na telefon otišla cela jedna plata, a ne još nešto da uzimam. :d

Poslednja izmena:
Nisam video u Džidži i Maniji da daju išta. To možda Emmi i WinWin, a sa njima se ne družim već neko vreme. :d
Svakako bi mi ušteda od 4 crvene značila puno jer bi mi na telefon otišla cela jedna plata. :d

Kod mene obrnuto,Win,Maniju i Giga ni prici...dok Emmi ok :D
U svakom slucaju sve je to slicno,oko 35000 i tacka ;)

300€... Previše za A2. Bez obzira na garanciju. Stvar preferencije, ali s obzirom kakvi su šljamovi pomenute radnje, na nos bi mi izašla garancija dok se jurim s njima. Neću ni trimer da uzmem zbog toga, kamoli telefon. Švercovana, otvarana roba, nikakav servis, zavlačenja i obećanja. Zakonski postaviti rok 10 dana da se popravi ili zamenski uređaj pa da pričamo o garanciji. Ovako pre ću razliku sebi u džep i igrati na šanse da me ništa neće snaći, a i da snađe sve se da srediti u kućnoj varijanti i za manje novce od te razlike u ceni. I dosta brže.

Poslednja izmena:
@Dar Adal, ma sjajno! Baš mi je drago zbog tebe, ali zaista.

Dar Adal, da li ti je poznato ovo pravilo?

"Ukoliko se ustanovi postojanje višestrukih naloga, a da je vlasnik izbegavao to da prijavi, isti će se banovati (bez obzira koji nalog smatrate primarnim, sekundarnim itd)."

Poslednja izmena:
Mislio sam da u ponedeljk uzmem a2 ,ali se juce pojavio a2 lite ,koji je 9 hiljada jeftiniji/38k/29k/.Da li vredi dati tih 9 k za a2 ,ili naci kompromis i otici na trece resenje note 5 za 34 k,uz svaki ide bon na 4 ili 5k.

Gorane imenjače po meni ti je bolje da ideš na A2.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Njega sam bas i pikirao ,ali sam jos u nedoumici ,a2 lite bih verovatno odbacio ,ali mi note 5 bas zadaje glavobolje jer nije puno losiji od a2,cak i baterija dosta veca,i 4k je jeftiniji,na drugoj strani bolji procesor ,kamera verovatno i izrada .

Njega sam bas i pikirao ,ali sam jos u nedoumici ,a2 lite bih verovatno odbacio ,ali mi note 5 bas zadaje glavobolje jer nije puno losiji od a2,cak i baterija dosta veca,i 4k je jeftiniji,na drugoj strani bolji procesor ,kamera verovatno i izrada .
Taman razlika u ceni,i to je to.
Sad ti treba da oflučiš šta ti je prioritet.

Ja sam A1 morao da punim 2 puta na dan. Dovoljan razlog da vecina odustane od A2. Nisam bio toliko u mogucnosti da ga punim dva puta. Uzeo RN5 i samo vatra. A2 bi sigurno uzeo da je baterija jaca. Kome nije problem da ga puni preko dana ili nije mnogo zahtevan korisnik, slobodno neka uzme u razmatranje A2. Ostali kao ja neka traze alternativu. [emoji3]

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ako je baterija i njeno trajanje prioriter, uzmite A2 Lite..

Послато са SM-A520F

Dar Adal, da li ti je poznato ovo pravilo?

"Ukoliko se ustanovi postojanje višestrukih naloga, a da je vlasnik izbegavao to da prijavi, isti će se banovati (bez obzira koji nalog smatrate primarnim, sekundarnim itd)."
Ima ih više na mobilnoj sekciji, treba to pocistiti.

Ja sam A1 morao da punim 2 puta na dan. Dovoljan razlog da vecina odustane od A2. Nisam bio toliko u mogucnosti da ga punim dva puta. Uzeo RN5 i samo vatra. A2 bi sigurno uzeo da je baterija jaca. Kome nije problem da ga puni preko dana ili nije mnogo zahtevan korisnik, slobodno neka uzme u razmatranje A2. Ostali kao ja neka traze alternativu. [emoji3]

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ti sa Max 2 nisi merodavan. :D

Mislio sam da u ponedeljk uzmem a2 ,ali se juce pojavio a2 lite ,koji je 9 hiljada jeftiniji/38k/29k/.Da li vredi dati tih 9 k za a2 ,ili naci kompromis i otici na trece resenje note 5 za 34 k,uz svaki ide bon na 4 ili 5k.
Не знам где гледаш цене, мислим да је а2 нелајт 64гб у лоџику на рате 29 сома

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Ima li dual pixel autofokus kao note 5? Face unlock? Moze li se nekako ukljuciti ona nova fora da se umesto tastera koriste oni "gestures"? Mene, pored baterije, po malo odbija to sto je android one, nekako mi mnogo parazan, prostiji cak i od iphona, emui ima bas puno opcija, od kojih su neke bas dobre.

Ma bes te ugovorne obaveze , dao sam 255e na kp za plavca 64gb i top...jos imam i doduse 6 mes garancije...telefon je za ove pare..bomba....i extra sto cemo medju prvima dobiti pie android

A2 Lite razvaljuje sa baterijom! Samo da znate.
I ako je debeljuškast/težak, tehnički je bolje odrađen od A1 (ne računam kameru kao jedinu prednost A2ke)... Nema, ama, nijedan problem sa proksimiti senzorom kao A1 i A2... Baš nijedan.

Nemam ni ja sad na A2 problem sa proxymiti senzorom,a na A1 sam imao.

Gps precizan i tačan,dobro se pokazao,ceo put od Beograda do Neos Marmarisa,korišćena Here WeGo aplikacija.

A kamere,pa kamera ne prestaje da me oduševljava.

3c98a5e4aefd5197e0ce702e00632013.jpg

6aa275e909cf310e792df91dd08901b9.jpg

Poslednja izmena:
Opet me pere nedoumica za uzeti A2 nakon A1 pa pomagajte vi koji ga već duže imate. Kod nas u HR ga nema nigdje izloženog tako da...
1. Kakav je stvarno ekran, brightness i boje? Isti kao i na A1 ili slabiji?
2. Baterija, koliko vam u prosjeku drži? Ja inače mob koristim 80% wifi, 20% 3G. 4G odmah gasim jer cica bateriju a nema koristi, barem meni.
3. SD660, kako to radi, jer ima trzanja, zabadanja, blokiranja? Pitam najviše jer recimo Geekbench multi-core rezultat je isti kao i SD636 a podosta slabiji od drugih SD660 uređaja.
4. Znam da je nova kamera dobra, da li je recimo u klasi A1 sa Gcamom?

Da nema RN5-ice nebi se razmišljao, ovako nije mi baš jednostavno.

Hvala

Ja sam bio u slicnoj dilemi i ipak je prevagnulo da mi vise znaci 1000mAh baterije od bolje kamere. Ostalo mi je bilo nebitno. Razlike izmedju 636 i 660 su za mene (koji ne igram igrice) prakticno nepostojece, takodje mi nikakav nedostatak ne bi bio nepostojanje 3.5 mm porta i utora za sd karticu na mi a2. Ovo ostalo je prakticno isto. Znaci kod mene je presudila baterija koja je na rn5 fenomenalna i rekao bih takodje jedno 50ak € niza cena da ga nisam dobio na poklon. Ali i da ga nisam dobio na poklon kupio bih ga jer sam ga prakticno vec rezervisao kod Kida.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Opet me pere nedoumica za uzeti A2 nakon A1 pa pomagajte vi koji ga već duže imate. Kod nas u HR ga nema nigdje izloženog tako da...
1. Kakav je stvarno ekran, brightness i boje? Isti kao i na A1 ili slabiji?
2. Baterija, koliko vam u prosjeku drži? Ja inače mob koristim 80% wifi, 20% 3G. 4G odmah gasim jer cica bateriju a nema koristi, barem meni.
3. SD660, kako to radi, jer ima trzanja, zabadanja, blokiranja? Pitam najviše jer recimo Geekbench multi-core rezultat je isti kao i SD636 a podosta slabiji od drugih SD660 uređaja.
4. Znam da je nova kamera dobra, da li je recimo u klasi A1 sa Gcamom?

Da nema RN5-ice nebi se razmišljao, ovako nije mi baš jednostavno.

Hvala

Ja sam prešao sa A1 na A2 imaš moja poređenja ta dva uređaja.Nađi moje postove

1. Ekran je svetliji,boje nisu isprane ko na A1,zasićenije su.

2.Kod mene 4.5 h bez sekde Wifi
Oko 6.5 h sati Sot sa tvojom potrošnjom kačio sam te skrenšotove.

3.Nijedno trzanje nijedan bag.

4. Bolja je dobrano.

Nazad
Vrh Dno