Pa promeni launcher. Imaš toliku listu launchera na Play Store pa probaj koji ti odgovara.Tih, kada bi nestala i kod mene, odma' da častim :d (ozbiljan 100%)
Sklonio bih kompletan datum i prognozu i onaj, dole, Google Search ali ne znam kako (a da ne menjam ROM)?
Fon mi je na Februarskom Pie apdejtu i ima Magisk, pa ako neko može da pomogne neka udeli savet za uklanjanje!
Koristim rn5 a imam mi a1 u kući, razlika u gabaritima je premala. Čak mi bolje lezi u ruci rn5 zato što je malo deblji, mi a1 baš tanak i kao da držim pločicu u ruci.Kalva je trenutna situacija sa Fm radio-om na zvanicnom romu, gcam-om, ili eventualno crossflash na miui 5x kako bi se dobile ove opcije?
Razmatram prelazak na Xiaomi, note 5 pro mi je prevelik, mi a1 dodje gornja granica po gabaritu.
Ja se vratio sa Note5 na A1, mnogo bolje i lakše leži u ruci Note5, tako da nemoj da te brine to.note 5 pro mi je prevelik, mi a1 dodje gornja granica po gabaritu.
Zato što je HW problem, isto kao i na A2.Zadnjih dana me proximity baš zeza pri pozivima :smash: , prva 2 meseca se nije upalio ekran nijednom?!
Danas mi je u toku razgovora smanjio osvetljenje ekrana na minimum,
mislio sam da je krepao ekran, jedva sam uspeo na suncu da vidim gde se nalazi slajder :trust:.
Prosto neverovatno da to nikako nisu uspeli da poprave :S: .
Zadnjih dana me proximity baš zeza pri pozivima :smash: , prva 2 meseca se nije upalio ekran nijednom?!
mislio sam da je krepao ekran, jedva sam uspeo na suncu da vidim gde se nalazi slajder :trust:.
Neverovatno mi da su napravili isti propust i na nasledniku.Zato što je HW problem, isto kao i na A2.
U mojoj najbližoj okolini ima 5 A1 i svi do jednog imaju isti problem.ja te probleme nemam.
U mojoj najbližoj okolini ima 5 A1 i svi do jednog imaju isti problem.
I meni se dešava, zato moram da zaključam ručno telefon da se ne bi palio ekran.Zadnjih dana me proximity baš zeza pri pozivima :smash: , prva 2 meseca se nije upalio ekran nijednom?!
U mojoj najbližoj okolini ima 5 A1 i svi do jednog imaju isti problem.
Sta u opcijama treba da se ukljuci/iskljuci, ili radi sve odmah, samo treba da se instalira?https://www.dropbox.com/s/4a3y2pjdtkfhumu/Smart+Call+Screen+Lock+2.0_Pro_Mod.apk?dl=0
Probajte sa ovom app. Devojci je pomoglo. Blokira screen čim se javite.
Sent from my Mi 8 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari