Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Mislim da lokacija mora da bude uključena da bi vremenska prognoza radila. Samo će se pojaviti posle nekog vremena.

Kod mene ne radi Google history i meni bitna app "Router setup page"

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Zanimljivo, i kod mene je nestala prognoza, nista nije dirano na telefonu, lokacija stoji stalno ukljucena...

Tih, kada bi nestala i kod mene, odma' da častim :d (ozbiljan 100%)

Sklonio bih kompletan datum i prognozu i onaj, dole, Google Search ali ne znam kako (a da ne menjam ROM)?
Fon mi je na Februarskom Pie apdejtu i ima Magisk, pa ako neko može da pomogne neka udeli savet za uklanjanje!
Pa promeni launcher. Imaš toliku listu launchera na Play Store pa probaj koji ti odgovara.

Imate evie launcher koji izgleda kao stock. Ja ga koristim od prvog dana apdejta na pie i nemam nikakvih problema

Stavih Lawnchair i fercera besprekorno.
Skockao sam ga po zelji.

Kalva je trenutna situacija sa Fm radio-om na zvanicnom romu, gcam-om, ili eventualno crossflash na miui 5x kako bi se dobile ove opcije?
Razmatram prelazak na Xiaomi, note 5 pro mi je prevelik, mi a1 dodje gornja granica po gabaritu.

Kalva je trenutna situacija sa Fm radio-om na zvanicnom romu, gcam-om, ili eventualno crossflash na miui 5x kako bi se dobile ove opcije?
Razmatram prelazak na Xiaomi, note 5 pro mi je prevelik, mi a1 dodje gornja granica po gabaritu.
Koristim rn5 a imam mi a1 u kući, razlika u gabaritima je premala. Čak mi bolje lezi u ruci rn5 zato što je malo deblji, mi a1 baš tanak i kao da držim pločicu u ruci.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ok, a FM radio ako sam shvatio u Pie romu zvanicno postoji i funkcionise?
Mi A1 je nov 130e za 4/32 model, Note 5 3/32 je 160e, ima li smisla doplacivati za Note?

Evo ga radio, stock sve.
Screenshot_20190307-132926.png

Nisam koristio Note5 3/32 i ne znam kako radi kad se optereti i nakrca,
moj bio 4/64 i bolje radi od stock A1, + je ekran mnogo bolji na Note5.

A1 je strahovito tanak i klizav, ali najobičniji plastični case to riješi trajno.

Sent from my iPad Pro using Tapatalk

Da li Gcam imaju autofokus problem na custom romovima? Razmišljam da isprobam RR ili Pixel Experience :)

Zadnjih dana me proximity baš zeza pri pozivima :smash: , prva 2 meseca se nije upalio ekran nijednom?!
Danas mi je u toku razgovora smanjio osvetljenje ekrana na minimum,
mislio sam da je krepao ekran, jedva sam uspeo na suncu da vidim gde se nalazi slajder :trust:.
Prosto neverovatno da to nikako nisu uspeli da poprave :S: .

Da li je Nillkin frosted i dalje najbolji izbor case-a za telefon? U smislu sto manjih gabarita/tezine/sprecavanja klizanja?
Deluje mi dobro, mada opet dostupna samo crna ovde a meni se pre uzima beli(gold) telefon :D

Zadnjih dana me proximity baš zeza pri pozivima :smash: , prva 2 meseca se nije upalio ekran nijednom?!
mislio sam da je krepao ekran, jedva sam uspeo na suncu da vidim gde se nalazi slajder :trust:.
Zato što je HW problem, isto kao i na A2.

ja te probleme nemam.

Ljudi posle zamene displaja, kad pričam sa ljudima kažu da im se "gubim" da me nečuju na momente. Šta može da bude? Da nije "majstor" zaboravio da povežže mikrofon lepo ili nešto drugo? I kao da mi je signal dosta slabiji mada možda je trip samo ?

U mojoj najbližoj okolini ima 5 A1 i svi do jednog imaju isti problem.

+1 za mene i još +1 za mog druga. Pre neki dan mi je obraz nekako prekinuo vezu, što mi je novo, jer mi obično samo menja podešavanja gore. To me je mnogo iznerviralo jer sam bio u razgovoru sa radnikom iz kol centra i kad sam pozvao ponovo, naravno javio se neko drugi i nisam mogao da nastavim tamo gde smo stali...

Taj senzor mi je toliko veliki problem da ću izgleda da menjam telefon samo zbog toga, a svim drugim stvarima sam baš zadovoljan.

Možda da sačekam A3 ako će skoro.

I meni se dešava, zato moram da zaključam ručno telefon da se ne bi palio ekran.

U mojoj najbližoj okolini ima 5 A1 i svi do jednog imaju isti problem.

e ne znam, možda što je verovatno iz jedne od zadnjih proizvedenih serija, možda zato što sam posle svake nove verzije androida radio factory reset iz recovery-a, možda nešto treće... ali jedno je sigurno, a to je da te probleme moj primerak nema.

Moj je kupljen u oktobru 2017 u Emiratima, odrađen svaki apdejt bez roota i unlocka, i apsolutno nikad nisam imao problem.

Sent from my iPad Pro using Tapatalk

Podesi kako hoćeš, imaš tu fina podešavanja kako ti odgovara.

Sent from my Mi 8 using Tapatalk

Ja takođe imam u zadnjih par dana problem sa proximity senzorom, u toku poziva sam otišao u podešavanja bluetootha i smanjio svetlost... Baterija mi se takođe brže prazni posle ovog zadnjeg updatea... nisam zadovoljan.

Nazad
Vrh Dno