Pojačati WiFi šta, prijem ili hotspot?Jel ima neka fora da se pojaca wifi??? Ili neko podesavanje
Nisam nikad imao problema,a trenutno sam na moru,wifi ocajan,a zeni na P9lite radi super...
Pre mora sam odradio update,mozda je i neki bug..???
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Prijem,skinuo sam masku,gumenu... Malko bolje,ali muke i dalje...Pojačati WiFi šta, prijem ili hotspot?
Meni radi normalno kao i p9lite, g2, p20 lite, p9 i tako dalje...
Skini neku WiFi analyzer app na njega i recimo p9lite pa mjeri na oba kako hvataju signal. Ako je razlika velika probaj slati di si uzeo na jamstvo...Prijem,skinuo sam masku,gumenu... Malko bolje,ali muke i dalje...
Da li imate problema tj da vam se zale sagovornici na viberu kada je na spikeru da se kod njih cuje duplo. Problem je do mene jer sa drugims osoba nema problem vec samo dok razgkvara sa mnom
Neka pričeka neko vrijeme ako može da se cijene novih modela stabiliziraju i da izađu domaće recenzije.Pozdrav! Jedan prijatelj treba da kupuje telefon, pa sam mu preporučio A1 jer sam ja zadovoljan. Sad mi recite da li je on i dalje najbolji izbor za uloženo ili recimo onaj Note 5 ili da doda za A2? Možda nešto četvrto?
Izvinjavam se ako je pitanje na pogrešnom mestu. Možete mi poslati pp.
Jel ima neka fora da se pojaca wifi??? Ili neko podesavanje
Nisam nikad imao problema,a trenutno sam na moru,wifi ocajan,a zeni na P9lite radi super...
Pre mora sam odradio update,mozda je i neki bug..???
60e ekran i 10e ruke bilo pre par meseci u PC centru. 2 godine garancije.
Mislim da je to tako na custom.Koristi li neko pixel experience rom, kako vam radi fp otključavanje meni deluje kao da je sporiji u odnosu na stock, da li sam ja dobro sve flesovao ili je jednostavno tako.
Kad stavim prst odmah se oseti vibracija i možda 1.5sek posle pali se ekran, nije to puno ali ako moze brže što da ne iskoristim to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari