Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Јесам задовољан стварно, одличан је телефончић, опет ћу ја МИА1 али са 64 нар...имам и доста опреме за њега...Има ли неко црвени нашта личи?
Crveni prelep... Inace ne volim boje... Tj crni su mi svi telefoni bili, evo slika sa Nilkinom, bas su se uklopili
c2a4aee297a4926a0b194ec7cc6888a9.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

može li pomoć
svaki dan nekoliko puta mi izbacuje ovo sa slike-upozorenja (emitovanje operatera")....kako to da isključim? xiaomi mi a1 kupljen u loG** shopu, mts pp je u pitanju. hvala

edit: telefon je bio već otključan kad sam ga kupio, mislim na bootloader

Prilozi

• viber image.jpg
    viber image.jpg
    237.5 KB · Pregleda: 236
U Settings/Apps&notifications/Advanced/Emergency broadcast sve pogasiš ;)

2b5789cc1b1df6816d722cd48b76aa13.jpg

Poslednja izmena:
hvala

Poslednja izmena:
Prodali ti telefon sa otključanim bl-om?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

To moze biti ili polovan ili Mi 5x sa A1 ROM-om, a to je zaebano...

Moze neka preporuka za zastitno staklo, da porucim na vreme. [emoji3]
Silikon sam narucio vec.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Kad vidim da se piše da mora da se ubode bez felera i da jedan gura "već mesec dana" [emoji23] odlučih da ipak kupim 'legalno' pa nek se oni bakću sa tim ako bude potrebe [emoji41]

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Dva uzeo od @Kidence , oba vrhunska :)

Meni prestao da zvoni telefon iako je pojačan do kraja. Što je najgore kad se javim ne čujem ništa u slušalici, a isto je i kad ja zovem.
Palio gasio ništa se ne dešava, nisam skoro nikakve apdejte instalirao.
Baš mi se ne resetuje fabrički.

Mi A1 Tapatalk

Preporuka za neki weather widget?

Meni prestao da zvoni telefon iako je pojačan do kraja. Što je najgore kad se javim ne čujem ništa u slušalici, a isto je i kad ja zovem.
Palio gasio ništa se ne dešava, nisam skoro nikakve apdejte instalirao.
Baš mi se ne resetuje fabrički.

Mi A1 Tapatalk
Ubaci i izvadi sluske... Verovatno ti dzek prespojio...Ako ti nije ukljuceno u SystemUI tuner da pokazuje ikonicu, ne vidis je...zato si u zbunu :)

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Ili uzmi neku iglicu ili nešto, pa cacni unutra. Desilo se drugaru na iPhone-u isto.

Probaću sa iglicom, sluške sam već ubacivao, bez promene, čudno je nešto skroz.
Kad instaliram soundabout aplikacija krešuje momentalno po pokretanju.

Mi A1 Tapatalk

Pa ukljuci da vidis sluske gore u status bar-u, da ti stoji ikonica...dok se ona ne nestane, zvuk nece proraditi.
Moguce da si i ostetio jack , ako je tako....dok se ne zameni, nema pomoci.

Poslednja izmena:
Дошла машина...Микрон меморија...била хиникс...све остало исто камере, ФП, ЕББГ...Пикселе ћу да видим у мраку :)

Samo da javnem da ne kukate na svoje A1 jer niste ni svesni kakvu makinu imate za 190€ (4/64)!!!

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Jedno pitanje, instalirao sam GCam preko onog tool-a, ali mi sada ne radi OTA update, iako je zakljucan bootloader,
znam da moram da fleshnem novi ROM preko Mi Flash Tool-a, sa opcijom save user data.
E sad me zanima, kada uradim save user data, da li se bas sve cuva na telefonu, i takodje da li mi ostaje GCam ili moram opet da instaliram preko ovog tool-a(otkljucavam i zakljucavam bootloader) ?

Moraš opet, zato što sistem se gazi, user podaci ostaju.

Jedno pitanje, instalirao sam GCam preko onog tool-a, ali mi sada ne radi OTA update, iako je zakljucan bootloader,
znam da moram da fleshnem novi ROM preko Mi Flash Tool-a, sa opcijom save user data.
E sad me zanima, kada uradim save user data, da li se bas sve cuva na telefonu, i takodje da li mi ostaje GCam ili moram opet da instaliram preko ovog tool-a(otkljucavam i zakljucavam bootloader) ?

Ja sam jedno vreme koristio gcam (pre martovskog), obrisah je preko toola klasicno i posle par dana stigao notif za mart i normalno update, nisam imao takvih problema.

Samo da javnem da ne kukate na svoje A1 jer niste ni svesni kakvu makinu imate za 190€ (4/64)!!!

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk
Cesto se pojavi na oglasima. Tipa par dana star, mesec, dva. Ja ga probao kod druga, bas lepo radi, gcam fantastican, cak i fabricka radi ok pri nekom normalnom svetlu. Ekran je solidan, baterija fino drzi. Ne znam sto ljudi prodaju, da li ima neka mana i sl, ne vidim neki poseban razlog zbog cega bi ga prodali tako brzo. Da je miui pa da razumem, nekom smeta, ali ovako...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ja sam jedno vreme koristio gcam (pre martovskog), obrisah je preko toola klasicno i posle par dana stigao notif za mart i normalno update, nisam imao takvih problema.
Hvala.
Mislim da je meni problem, posto sam isao na ono "Swipe To Allow Modifications", nisam znao da ne treba, pa sam procitao da verovatno zbog toga ne radi update, ali nisam siguran.

Дошла машина...Микрон меморија...била хиникс...све остало исто камере, ФП, ЕББГ...Пикселе ћу да видим у мраку :)
Дисплеј без лоших пиксела уз то је ДРАСТИЧНО бољи и светлији од старог телефона, буквално нема потребе за КЦАЛ, оба дисплеја су ЕББГ, као да је амолед буквално...

Једно питање...урадим апдејт са брисањем свега он ми тражи да се логујем са налогом...без њега неће да ме пусти даље...ВТФ?

Poslednja izmena:
Kako si radio faktori?

FRP :) Dig'o Xiaomi sigurnost na visi nivo :)

Kako si radio faktori?

Шаоми клауд !!!
Радио сам фактори кроз МИ Флеш тул, значи фастбут...Када се уради ресет из рекаверија (фабрички) поново исто , избаци поруку да ради енкрипцију партиција приликом првог бута и тражи налог...Међутим ако се уради фактори из система...не тражи више...логично...

Vrh Dno