Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Meni chrome bez problema sljaka,uvek oko 9-10 tab otvoreno...

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Zna li neko zašto se ovo desava? Kingston, 32 GB dual USB så adapterom na USB c
1ba4370636de9cd7d0b8a459b01c1a26.jpg
2b87fe7b865e805e73af20b49b1691b6.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Vrv ne podržava file system, da nije exFat?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Nillkin.jpg

Prvi telefon na koji mi je lepo legao Nillkin :D Inace, od martovskog mi nesto previse pucaju app, najvise instagram, ima li jos neko ovih problema?

Problem je instagram. Puca i na Note 8 drugar mi se žalio, a i secka. Razmišljam se da ga obrišem.

Meni radi glatko, ali puca Bejeweled... Iako ga ne igram i samo se pokreće u pozadini.

Ja narucih crnu, i cafele. Koristio neko njihova stakla?

Tesko, bar sve sto sam ja pokusao nema stabilnih 30fps-a. Cudi me da na R5+ ima 30fps a isti senzor, valjalo bi kada bi to sredili na 8.1, ili bar neko unofficial resenje. Zanemarivsi kvalitet slike/snimka ( koji je ok sa obzirom na cenu) ovo je po mom misljenu jedina mana ovog tel-a...
Probao razno ali nista. FPS najcesce 25 napolju i 14 u LL. Ovo je za Gcam, stock nisam probao.

Probao razno ali nista. FPS najcesce 25 napolju i 14 u LL. Ovo je za Gcam, stock nisam probao.

Stock kamera danju ok, nema stabilizaciju ali ok, LL 15-20 fps ali kad se smanji exposure na -2(to je min msm) ima 25-30 u LL ali je mracno dosta, u svakom slucaju upotrebljivije nego da koci :D

Zdravo, trenutno imam Samsung J7 2017, da li se isplati prelazak na A1. Mislim da li se dobija dosta bolji telefon od Samsunga ili ne? Hvala.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

Dobio bi bolji telefon svakako, bolji sistem, bolja kamera(pretpostavljam da kada se ubaci Gcam sije J7 kao sto sije sve ostale u cenovnom rangu), zvuk, vise interne, bolja podrska. Koliko tebi vrede ove stvari, moras sam da procenis.

Moja žena ima J7 2017 a ja Mi A1.
A1 je za dve klase bolji telefon,ako ga uzmeš obavezno ubaci Gcam.

Svi hvale toliko G-cam, ne znam da li sam jedini, ali meni nema neke razlike, pokusao sve moguce verzije, mala razlika u kvalitetu, bukvalno je nema :D

Mnogo je bolja u slabijem osvetljenju,ali je video krs na obe..

Preko dana su slicne, ali gcam pravi mnogo cistije slike u LL i nema suma. Prednja kamera je mnogo bolja sa gcam, tu vidim najvecu razliku.

Svi hvale toliko G-cam, ne znam da li sam jedini, ali meni nema neke razlike, pokusao sve moguce verzije, mala razlika u kvalitetu, bukvalno je nema :D
Predpostavljam da ste uključili u opcijama hdr i podesili sve?

Sent from my E6653 using Tapatalk

Predpostavljam da ste uključili u opcijama hdr i podesili sve?

Sent from my E6653 using Tapatalk

Da da.... ranije na mi 5 mi je bilo razlike nocu, i to lepe razlike sa hdr+, ali kad slikas vrti onaj render ili sta je vec 10 sekundi, smoris se dok vidis kako je ispala slika :D Ovde nema neke razlike... Valjao bi samo da srede bar kao na R5+ i kompletan bi bio telefoncic... Sramota za video a 2018ta je, secam se 2011 sam imao telefone sa hd snimkom na konstantnih 30fps :D

Uzet A1 ali ga još nisam počeo koristiti dok ne nabavim masku.
Za početak jedno pitanje - da li dovoljno da instaliram Gcam ili da razmišljam i o nekom custom romu? (tipa pixel experience ili sl)

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

@supermarkomare9

Evo proceni koja je stock a koja Gcam :)

https://photos.app.goo.gl/eUdVt3IxlFGNeuRt1

P.S. zanemari ugao slikanja, iskrivio malo tel. [emoji23]

Ne mora ni da otvara slike preko PC, dovoljnoje je da pogleda nebo, na jednoj ga uopšte nema :)

Do tebe je, ako su uopšte i aktivirao HDR+ :)

Za početak jedno pitanje - da li dovoljno da instaliram Gcam ili da razmišljam i o nekom custom romu? (tipa pixel experience ili sl)

Ja sam imao citrus,ali sam batalio... Samo te vuce da se zezas... Jedino sto je imao radio i par nekih funkcija koje mi fale...

Ja sam na pixel experience, radi super, nema bagova. Ima i radio kome treba. Baterija je odlicna.

Ispada da je ovaj low FPS nameran ili hw ogranicenje?
Jer fix izgleda ne postoji.

Vrh Dno