Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

To može lako da se proveri i na stock romu. Ako je video tamniji u bilo kojoj aplikaciji sem stock camera app, onda treba modifikovati lib fajlove.

Tako je i na RN4 sa Gcam imao taj problem. Znači do camera blob fajlova je ili do aplikacije.

Poslednja izmena:
Децо пробај те овај ЦИТРУС ром...ако Вас не мрзи...како је КЛИН...лудило...

Kažem ti ja odličan.

Ладно има радио....јеси видео?
252e41f8aed48884840b62012cda7c44.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Video, probao, slušam [emoji23]

O ne, vreme da se menja fon, ovo sada postaje flešoholičarski telefon, ne smem ponovo u taj vir :smash::d

Феноменално....још може и сат лево...и батерија хоризонтално, па могу светла да се искључе, па не мора пермисив због камере...брука Миљенко....

Да, нугат је...нема сорса за орео...

Poslednja izmena:
Nema veze sto nema oreo source, nemaju mnogi ni nougat, pa imaju oreo romove.

Kakvih sve podešavanja ima, zaboravio sam kako je imati custom rom [emoji3]

А унлок одма после уноса пина без да кликам ок[emoji4] ...а дпи...ма иди...не треба кспозед, модули ништа...
Знаш шта је битније, што нема она успорења приликом скрола...
Има и d2tw...

Poslednja izmena:
Koje su sanse da se taj Citrus portuje na OP 3 koji je isto maltene cist Android, isto 5,5" FHD, isto 3k baterija...

OnePlus 3 A3000

Sto se tice limunade... Prvo uflesujem nugat,pa tek onda citrus? Jel ima jos nesto vazno? Jel sacuva apk kad se predje na citrus?

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Не, ништа се не чува...уради бекап, прво нугат...па редом...

Znaci kad flesujem nugat,tel se vraca na fabricko...
Jel treba opet da uradim root,ili se flesuje citrus bez root-a?

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Tamna verzija mi se svidja...ali...18:9 ne znam da li bih svario, plus zaobljene ivice kao tv buljas..
Medjutim nikakav epohalan upgrade u odnosu na mi a1...tako da cu sacekati sta ce android one projekat da ponudi za nekih godinu-dve.

Ne bih bas rekao da nije dobar upgrade. Ako bude sd660 kao sto pise, jede 625-a za dorucak. Tu je i bt 5.0, carl zeiss, opticki zoom ovo/ono, brzo punjenje (9V) [emoji108] Sumnjam da ce kuburiti sa kamerama.

Na ovu nokiu 7 plus android one.
Inace sad 25. februara izlazi.

Nisam znao, ispo iz toka. Mislim da ce biti sigurno 100e skuplji od A1, malo ce se prislepati na staru slavu i brend. Ima li dje kak'ih najava...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja se nadam da će biti neki info sada na MWC.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да враћа се на фабричко, не мора рут нугата, само је важно да ти је БЛ откључан, бута се привремено модификован тврп, инсталира ром и гапс па се онда рутује са магиском...имаш детаљно упутство на првој страни

Ала ће да ми багује фамилија....[emoji23]
bf39f8e7cd9fd65a849ca8c81f9e3b37.jpg

Ja preporučio koleginici ovaj telefon ubiće me blam ako je loš kao što neko piše, neću smeti na oči da joj izađem. Da li je stvarno toliko bagovit?

Poslato uz pomoć Tapatoka

Jeste, krs nevidjeni... Ne znam kako ces joj na oci... sklanjaj se jedno mesec dana, da te ne vidi...pa ce mozda zaboraviti do tada.

Poslednja izmena:
Koristim ga dve nedelje i stvarno nisam primetio ni jedan bag do sada. Jedino što ne koristim bluetooth slušalice. Rutovan je telefon. Normalno se puni i prazni i ne koči. Baterija mi traje dan i po.

Zezanje je bilo druže...

А унлок одма после уноса пина без да кликам ок[emoji4] ...а дпи...ма иди...не треба кспозед, модули ништа...
Знаш шта је битније, што нема она успорења приликом скрола...
Има и d2tw...

Animacije 0.75 [emoji847] a dje je tek kad se stavi substratum [emoji1305]
Koje su sanse da se taj Citrus portuje na OP 3 koji je isto maltene cist Android, isto 5,5" FHD, isto 3k baterija...

OnePlus 3 A3000
Jel ti nemaš tamo custom romova za OP3? Što mora citrus?

Citrus Bog, masu opcija, radi Goodix fp, sve leti, nema bagova, baterija još bolja, jedino nema Mi kamere, ova što dođe uz Rom je užas, ali tu je srećom Gcam.

Јел портовао неко миуи камеру, можда?

Vidi na 4pda. Ja je palio nisam. Gcam samo.

Nazad
Vrh Dno