Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Uzeo bih Ugreen 1.5m usb kabl za punjenje.
Ima li ko isustva da li opada struja sa duzim usb kablom (1.5m).?

Duži kablovi promovišu loše navike (=korišćenje telefona dok se puni, čime se njaka i USB konektor na telefonu i sam USB kabl, plus veća temperatura >>> veća šteta po bateriju).

Bolje kupi kršten višeportni punjač koji koristi dugačak 2-pin power cord / kabl od utičnice do "kutije" punjača (aka sa input strane) + kratak USB kabl.
Ja sam skontao da mi je u toj varijanti i ovaj 0.9m kabl nepotrebno dugačak.

U svakom slucaju sa Ugreen kablovima nece pogresiti, imao sam ih i prodao nekoliko i stvarno su dobri. Od ostalih, naravno Anker i vrlo dobri BlitzWolf. Od punjaca sa kablom i vise izlaza Dobri su Aukey, najbolji Anker i opet odlican BlitzWolf. Jedan BlitzWolf sam zadrzao kod mene na poslu za nas cetvoro, ima jedan QC 3.0 i cetiri standardna i mogu da kazem da je brutalan. Izvinjavam se ako je malo off, ali mozda bude od koristi.

Батерија на ОРО је добра....скоро као на рн4х која је јача 1000 mAh
5a2292f11a70269a42f1508f52e329e6.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ovo sa automatskim osvetljenjem, unutra, full time wifi ?

Nerealno mnogo.

Није ауто осветљење...мало преко пола....није све време на вифи....можда 2 сата 4Г...

Baguje Or'o ;)

Ради спорије од нугата то је сигурно, има она успорења и сецкања, спорије покреће дајлер, спорије се откључава (НЕМАМ ПОЈМА ЗАШТО требало би да буде брже на орео), мекши ми је звук у слушалицама, некако блеђи и даааа ХИСИНГ је израженији него на нугату са неким слушалицама са некима није (мислим да зависи од "количине" ОМА коју слушке имају), камера је иста значи на светлу добра, у ТМУШИ туга имам рут па користим ГЦАМ који некада заблиста некада као да сам сликао фиксним, инсталирао сам фастбут ром, урадио рут са мучним ми магиском и шта знам није сјајно али није ни лоше...Са друге стране има НАЈТ мод што је одлично и батерија траје осетно јаче скоро 40 одсто више...

И ДАЉЕ НАМ ТРЕБА СОРС КОД ЗА НУГАТ МАКАР...ГУБИ СМИСАО ТЕЛЕФОН...КАО ХТЦ ДА САМ КУПИО!

Poslednja izmena:
Meni radi bolje O nego N, fluidniji, nema tog seckanja...Cak i Proximity sensor radi kako treba.Sta znam. Ovo sto ti pises, ja ne primecujem nista od toga...def.cameru i ne koristim, samo Arnovu Gcam koja lepo radi.

Sa januarskom zakrpom, baterija je ekstra.
49bf4bbd0f2a0396b73b67402d71c9d0.jpg
2fc4b792e514ad5936a62821db937ea4.jpg

Premisljam se [emoji16]

Мени овај lawnchair ждере опасно батерију...да њега склоним лагано 10 сати СОТа али навикао сам ***

Šta fali novi? Doduše ja sam je kupio, pa imam prime verziju.

И ја сам је купио одавно али ми је нешто постала БЛОАТ и не користим је...имам и АПЕКС прајм и још три четири нека ланчера али се увек нешто вратим на ла lawnchair бем ли га....свиђа ми се онај "блур" што има на lawnchair у...

Poslednja izmena:
Nema bolje od Nove, to se odavno zna ;)

И ја сам је купио одавно али ми је нешто постала БЛОАТ и не користим је...имам и АПЕКС прајм и још три четири нека ланчера али се увек нешто вратим на ла lawnchair бем ли га....свиђа ми се онај "блур" што има на lawnchair у...

Lawnchair je vrh, koristim ga. Ima sve sto treba, Open Source je i besplatan uvijek. I meni Nova djeluje kao mali BLOAT, ne volim tu /UI/ pretrpanost i milion opcija/podesavanja/dodataka.

Lawnchair je vrh, koristim ga. Ima sve sto treba, Open Source je i besplatan uvijek. I meni Nova djeluje kao mali BLOAT, ne volim tu /UI/ pretrpanost i milion opcija/podesavanja/dodataka.
Sto ljudi, sto ćudi... Neko upravo to voli tj. što više dobrih i veoma korisnih opcija. A neko voli iphone ;)

Sent from my Redmi Note 4x

Jel izasao ota update za januar?

Kod mene ga jos nema

Evo i ja da se upisem sa ovim telefonom. Uzeo ga pre nedelju dana od Kidencea i zadovoljan sam prvim utiskom. Videcemo na duze staze kakav ce biti. Koristio sam M4 aqua i sa njim sam bio izuzetno zadovoljan, brzinom, kamerom, jedino sto mi je smetalo i izludjivalo je jako mala memorija od 8gb. Inace devojka koristi xiaomi ali onaj stariji, prosle god ga je uzela i i dalje je zadovoljna. Njen brat koristi isto neki sa oznakom 5s ne znam da li je xiaomi ili redmi :)...

Kod mene nema nekih bagova tj nema nikakvih, sve radi kako treba cak i taj senzor na koji se zale mnogi. Jos nisam ubacio Oreo jer nisam dobio a ovo sto ste stavljali nisam u stanju da uradim sam tako da cekam da mi stigne samo da instaliram :) voleo bih da ubacim i tu Gcam ali isto ne umem

Poslednja izmena:
Za gcam samo pronađi apk fajl na netu i instaliraj. Ne treba ništa drugo. Postoje neke dve verzije čini mi se, možda će neko posavetovati koja je bolja.

Sent from my TA-1012 using Tapatalk

Mora unlock, root, edit build.prop, install gcam.

Ali ja ne znam zasto ljudi daju savete ako ne znaju proceduru kako ide za neke stvari...

На орео је прегласан звук у слушалици приликом разговора...све се чује....не може да се утиша....хаос....[emoji38][emoji38][emoji38]

Nazad
Vrh Dno