Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Na 8.1 je bolja baterija nego na 8.0 nikakvih posebnih razlika nemas. 4h SoT-a je malo, pogledaj dal ti neka aplikacija ne vuce bateriju tj da nije nesto pobrljavila i clear cache i clear data za nju, ako i to ne pomogne onda factory reset, a ako i to ne pomogne onda ti je otisla baterija, nema druge. Meni je SoT (90% na wifi) izmedju 7 i 8 sati uvek.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

8.1 je baš ispeglan. Jul update.
8c4f5d5585a1c93868e5a4142ca01e93.jpg

Meni počeo blutut sam od sebe da se uključuje

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Meni je neki dan u džepu Viber dodao gomilu random kontakata u isti grupni chat...

Flesovao 8.1, odradio ota na julski i radi mi GCam i dalje.

Danas skroz neobična situacija. Padne mi telefon sa 10 cm visine na zemlju(mekanu) i nakon toga "legne" pravo na kamenčić i pukne CHYI zaštitno staklo na 3 dela.
Jeste zaštita odradila svoje, ali sam se iznenadio kako je lako puklo pri tako slabom padu.

Nisu ta stakla posebno čvrsta. Njima i jeste glavna svrha da puknu umjesto ekrana.

Vidi poruči malo kvaletitnije staklo,ima više vrsta [emoji3] uzmi malo bolje.

Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk

Valjda treba da budes srecan sto je puklo zastitno staklo, a ne ekran. :D

Ja pre neki dan dodjem sa posla i drzim novcanik i telefon zajedno u ruci i stavim ih na stol i odem u wc i samo cujem BOOOOM. Jaaaooo reko ako se razbio fon cu poginem u vodu bre :) Ja polako ulazim u sobu, onako stalozeno i podignem telefon a on ni ogrebotinu. Pao je sa 1m visine i nista mu nije bilo. Nema ni zastitnu foliju ni staklo jer mi smetaju te ivice sto ne mozes zalepiti na krajevima jer je staklo zakrivljeno!

Bilo bi cudo da se polomio sa te visine. Svi telefoni prolaze drop testove sa 1.5m...
Ako se nekom zalomi da mu padne "nezgodno", a to znaci na neravnu povrsinu, moze da pukne. Pad na ravnu površinu ne moze da dovede do pucanja...

Sent from my HTC U Ultra using Tapatalk

Bilo bi cudo da se polomio sa te visine. Svi telefoni prolaze drop testove sa 1.5m...
Ako se nekom zalomi da mu padne "nezgodno", a to znaci na neravnu povrsinu, moze da pukne. Pad na ravnu površinu ne moze da dovede do pucanja...

Tako bi trebalo da bude... Ali Marfi je uvek tu. Ne bih se ja usudio proveriti to :)

https://www.xda-developers.com/android-p-ported-xiaomi-mi-a1-project-treble/

Ja flesovao, za sad ne vidim neki veći bug mada ga koristim od sinoć, dosta fluidno radi, verovatno nove animacije pa mi se cini da je malo fluidnije od 8.1.
Sat na levoj strani mi stalno skreće pogled, učini mi se da je notifikacija [emoji3]

Svetlo na navigacionim tasterima ne svetli, ako još nešto primetim javljam.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Moj je skliznuo s manje od pola metra s kauča na parket, pao tačno na ćošak i odlomio se ugao toucha, samo jedna linija, čist prelom, ne vidi se ali je puklo.

Mene 'ladno zezao touch na home screen-u zbog google calendar vidžeta. Od kada sam ga uklonio touch radi mnogo bolje tj svajpovanje levo desno.

Evo posle p9 Lite uzeh A1 4/32 nadam se da se nisam zeznuo.

A jel zna neko,zbog cega ima otisa lica na Xiomi A1 ali ne radi..Sve podedim ali nema funkciju ?

Sad ga podigoh na 8.1 možda pogrešnih

Poslednja izmena:
Sa obzirom da znam da se razumeš oko tih stvari mislim da nećeš biti razočaran pogotovu posle p9l

Imao sam na par dana Cubot x18 plus sa golim Oreol i ok je to. Klasika mana mu je MTK koji troši kao lud ali zato ima displej 10ka. Za sad ne vidim neku manu na A1.

Mene jedino što zeza je blutut sam se uključuje posle zadnjeg ažuriranja

Nisam zavisnik od sintetičkih testova tako da ovo za sada radi za 160e kao zmaj. Sad sam instalirao 8.1 pa videćemo

Probaću mada me mrzi sve od ponovo podešavanje

Da evo pali Blutut posle update. Verovatno će ispraviti sa sledećim update to,a iskreno i mene mrzi da radim reset tek ga namestih

Vrh Dno