ПФКСРБ
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.08.2020
- Poena
- 80
Стигло је и за Глобал верзију. 🙂Dobio sam 12.0.6.0 za februar mesec (pogrešno sam napisao broj)
Стигло је и за Глобал верзију. 🙂Dobio sam 12.0.6.0 za februar mesec (pogrešno sam napisao broj)
Ја мислим да је Сунце нон стоп, па било би боље да је месец увече.Da li je ovakva ikona kod svih, čudno mi da je sunce u večernjim satima, zar ne bi bilo logično da bude mesec?
Ја немам ниједан ад блокер, али већ пар дана зеза ово, јбм ли га, ваљда ће средити.Мени није хтео да ажурира ажте системске апликације док сам користио неки ад блокер
Управо стигао. 🥳Стиже security update за април (глобалне верзије телефона - QFCMIXM).
Не ради ми ажурирање системских апликација након апдејта.Управо стигао. 🥳
Можеш, прорадио после два дана нормално. 🙂Znači ne raditi apdejt ...
Samo u Beogradu u ovlašćenom servisu MOBIS (MESC) i samo telefon kupljen legalno u Srbiji (traže IMEI pre primanja telefona na servis). Kada sam pitao za MI 9T u decembru je zamena bila 2700 dinara ali je neko pre par meseci napisao da je 6500 din. Treba poslati mail i pitati.Gde u Novom Sadu zameniti bateriju originalnom?
Da li jos nekome ne rade gestures nakon ažuriranja?
Update. Gestures ne radi sa Poco i Nova launcherima.
Имаш да скинеш и одрадиш ручно ако умеш... Читао сам да већина ЕУ модела има сл. проблем тј. нису аутоматски добили... Не знам што. Следећи пут купи глобал верзију и миран си! 🙂Ja još nisam dobio 12.5/Android 11, EU model...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari