Šta je novo?

Xiaomi Mi 8 (Gcam prvi post)

Parrot

Nije loša, ali ne snima kroz ,u kom slučaju FreeBuds3, BT sluške. Šta god podesio, snima samo mikrofon, a na system default kada selektujem ,neće da snima preko BT . Jeste mi uključena BT opcija u Parrot-u.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Vratim se oko GCamHub-a u nameri da stovarim BSG verziju 8.1 ,ali se vrtim u krug.. Nigde ne vidim direktan link..ima ga, ali kada tapnem prstom na link za dl ,on me vrati na početak i tako u krug..
Može neko da podeli tu verziju ,jer Telegram kanal je mrtav već par meseci i sve su starije verzije..

Nekako čudno izgleda sama stranica..otvaram je iz nove xda aplikacije,moguće da je zbog toga, (sad se setih) ,nisam išao direktno iz browser-a..
Hvala.
ff72d811bf1d9eb6ce246062a639ab7f.jpg

Koji miui rom je najbolje koristiti sad? Trenutno sam na pixel experience ali me smara što ne mogu da namestim call recorder pa bih da se vratim na miui

Hvala
Koja verzija xeu, dok nisam stavio pixel experience koristio sam neku iz jula 2019 jer mi je na toj verziji baterija najduže trajala, koja se najbolje pokazala zna li neko?

9.6.27 [emoji16]

Ima li neko predlog gde nabaviti nov ili jos bolje polovan ekran za mi8? Ne ulaze mi se previse para, ne isplati se, mada se ne isplati da mi stoji u fioci, a dobar je telefon jos uvek.
Poceo je da razliva boje u gornjem delu ekrana pa se za jedan dan rasirilo do pola ekrana. Nije padao, ceo je ekran, mozda je bio prignjecen, mada supruga kaze da nije. Verovatno je procurio od preterane upotrebe 😁

Da li je neko menjao bateriju na mi 8? Meni i dalje radi sve savrseno, samo je baterija problem. Ako imate neke informacije gde je najbolje promeniti bio bih vam zahvalan.

Hvala na informaciji, dobio sam takav odgovor od njih takodje. Nije ni meni jasno kakva je to logika ali dobro.
Probaj kod BGelektronik, dugo postoje i rade i reklamiraju da popravljaju XIaomi telefone. Mozda imaju zamenske baterije i nisu ograniceni samo na zvanicno uvezene telefone.

Drugari može li pomoć, situacija je ovakva telefon je odjednom počeo da prijavljuje miul ne reaguje i softverski puca , resetujem ga na fabrička i od tada ne može da se nakači ni na wifi niti vidi sim karticu ista greška ne reaguje i reko ajde da ga flešujem ,ali problem je što treba da se ulogujem na mi acount da dozvolim da može da se otključa bootloader , ali kako da se ulogujem kad mi sistem ne reaguje .,. ima li neko ideju kako ili da mi pozajmi njegov mi aocount samo da otključam ovo moje...

Koji je ovo beton telefon, najkompletniji koji sam ikad koristio. Evo bas ga digao na LOS 18.1, majka ga koristi, bukvalno mi ga zao sto sam dao. Naravno sve ovo vazi uz LOS i Gcam, kakav MIUI.🤮

Sad kod ovih novih telefona kako nemaju "notcha" svaki zeza sa proximity sensorom, pa moras neke akrobacije izmisljati.

Kapa dole Mi8, zao mi sto ga jos ne koristim. 🙏

Koji je ovo beton telefon, najkompletniji koji sam ikad koristio. Evo bas ga digao na LOS 18.1, majka ga koristi, bukvalno mi ga zao sto sam dao. Naravno sve ovo vazi uz LOS i Gcam, kakav MIUI.🤮

Sad kod ovih novih telefona kako nemaju "notcha" svaki zeza sa proximity sensorom, pa moras neke akrobacije izmisljati.

Kapa dole Mi8, zao mi sto ga jos ne koristim. 🙏
Može link za gcam na los 18.1?

Da nema neko mozda zastitno staklo viska, ili zna gde ima da se uzme? :)

Da li je neko uradio nadogradnju na xiaomi.eu_multi_MI8_V12.0.4.0.QEACNXM_v12-10.zip? Kada odem na proveru ažuriranja i dalje mi javlja da sam na poslednjoj verziji (12.0.3.0). Mora ručno da se skine. Vidim da se na nekim forumima žale na potrošnju bateriji. Postojeći rom radi stabilno.

Nazad
Vrh Dno