Meni ne pise nista, samo vidim da se upalio display na kratko i ugasi ga i to je to.Kod mene se isto pali, pali ga viber jer se stalno konektuje i tada pise povratak u viber. To se desava vec duze vreme i nikako nisam usoeo dabresim. Inace imam poco x3 nfc
APN je u redu za tu karticu a i pokušao sam da izaberem tu SIM kao default za internet (a ušao sam u podešavanja te kartice, tu stoji taj korektan APN), nije pomoglo.Treba da uneses podesavanja za tu sim karticu u APN ili ako ima vec podesen APN za tu SIM u telefonu da izaberes umesto ove domace.
Bez APN-a ne moze da ostvari konekciju...
U našem slučaju to ne važi, tj. mi ne bismo trebali da aktiviramo internet u roamingu jer pokušamo mađarsku karticu da koristimo u Mađarskoj.Ja nikakv problem u romingu. Bez problema kaci se na net gde god sam i radi. Posto imam i ja to zapadni balkan bla bla bla. Jel Vam aktivirano ono da je dozvoljen internet romingu?
Jedina prednost Mi 11 Lite 5G NE je koliko je lagan i tanak.Друштво имам недоумицу између два телефона POCO F3 или MI 11 lite 5G?? Ваше мишљење??
Хвала.Jedina prednost Mi 11 Lite 5G NE je koliko je lagan i tanak.
Nekome nebitno, ali u vreme kad su većina telefona cigletineodređenoj grupi ljudi ovo može značiti, pogotovo ženskim osobama.
F3 ima brži chipset, 120Hz ekran, uz to kvalitetniji Samsungov panel.
Prednost Mi 11 Lite je kompaktnost i kamera, sve ostalo je na strani F3.Друштво имам недоумицу између два телефона POCO F3 или MI 11 lite 5G?? Ваше мишљење??
Eto samo da javim, zaista je APN bio problem. Stvarno je interesantno što Vodafone prodaje svoju prepaid karticu sa pogrešnim podacima za internet + da je dosta teško pronaći i prave podatke na njihovom sajtu.Znam za još neke provajdere u EU koji imaju različit APN za prepaid i postpaid. 99% je u tome bio probelm
Meni radi na 13.0.5.0Kako radi savršeno, da li vam radi screen recording? Radilo je na 12.5
Da, meni posle 11 meseci, razlog???Da li se nekome desilo da mu se telefon ugasi sam od sebe dok se ne koristi, stoji na stolu primera radi ?
Naime , supruga je uzela ovaj telefon letos preko VIP-a . Do sad joj se dva puta desilo ( u poslednjih 14 dana) , da bude nedostupna. Proveri telefon , on ugašen. Inače oba puta je bio napunjen 50% i više. Zapela je da ga reklamira .
Razmišljam da ga za početak resetujem pa ispratim situaciju.
Nije se više dešavalo od tad. Prošlo par update-a od tad ...Da, meni posle 11 meseci, razlog???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari