Šta je novo?

Xiaomi Mi 11 Lite

Поздрав свима, имам овај телефон Xiaomi Mi 11 Lite 5g, купљен крајем јуна у мтс-у. Негде око 20. септембра изгубила се могућност за подешавање отиска! Пре неки дан сам однео телефон на рекламацију па јављам шта сам урадио.
Imam isti problem, danas mi se izgubila opcija za otisak prsta. Moj je 4g i kupljen početkom jula.

Počinjem da se brinem zbog tog senzora...inače sam baš zadovoljan sa telefonom...

Imam isti problem, danas mi se izgubila opcija za otisak prsta. Moj je 4g i kupljen početkom jula.
Ispade da su maltene svesno izbacili u prodaju problematičan telefon, pa sada ispravljaju grešku sa takozvanom "Novom Edicijom".
Počinjem da se brinem zbog tog senzora...inače sam baš zadovoljan sa telefonom...
Meni za sada sve radi top. 5G verziju sam uzeo u prvoj turi kada je bila preorder akcija i da napomenem da je kod mene rom RKIEUXM.

New Edition je zbog toga sto Snapdragon780g čipseta nema vise u proizvodnji,čisto sumnjam da su mijenjali nešto drugo.Telefon leti ali ta poznata kineska "kontrola kvaliteta"...

Meni za sada sve radi top. 5G verziju sam uzeo u prvoj turi kada je bila preorder akcija i da napomenem da je kod mene rom RKIEUXM.
Problem je u tome što imam istu verziju ( RKIMIXM ), kao i ostali kojima je senzor prestao da radi....a i kupljen je početkom avgusta kao i njihovi...5G takođe...za sada sve radi odlično

Problem je u tome što imam istu verziju ( RKIMIXM ), kao i ostali kojima je senzor prestao da radi....a i kupljen je početkom avgusta kao i njihovi...5G takođe...za sada sve radi odlično
Moja verzija je RKQMIXM i odjednom je prestao da radi, brisao sam keš i nakon restarta mi se pojavi ponovo opcija za podešavanje otiska ali nmg da uđem u nju piše neuspešno i onda se odjednom izgubi skroz opcija.. Nadam se da će rešiti softverski nekako

Nije to softverski,feleričan je senzor.Ja sam čekao zakonskih 15 dana i zamijenio ga jer su rekli da su poručili djelove i da moram još da čekam.Zamijenio sam moj za A52s 5g.

Može li mala pomoć.
Ne mogu da promenim zvono na Viberu, promenim, bude ta melodija 2 sata i sama se vrati na diflotnu.
Sve sam dozvolio, jednostavno neće, ima li neko ovaj slučaj i da ga je uspešno rešio?

Ja sam imao/imam.. i odustao sam, zbog šugavog MIUI buga. isto i kod textre, namestim defaultni sms jedan ton, a sa customize po osobi druga zvona, ali jok... uvek je samo jedan ton i vrti se u krug.

Ja sam čekao zakonskih 15 dana i zamijenio ga jer su rekli da su poručili djelove i da moram još da čekam.Zamijenio sam moj za A52s 5g.
Zna li neko kod srpskog A1 da li postoji ovih 15 dana rok za čekanje te novi uređaj ako se ne ispoštuje rok?

Ja sam imao/imam.. i odustao sam, zbog šugavog MIUI buga. isto i kod textre, namestim defaultni sms jedan ton, a sa customize po osobi druga zvona, ali jok... uvek je samo jedan ton i vrti se u krug.
Nađoh na MIUI - opšta tema ovaj odgovor pa probaj
Nadjes zvuk koji hoces, preimenujes ga kao sto je ovaj default zvuk imenovan i smestis ga u isti folder. A taj def samo promenis ekstenziju ili obrises.

Imam i ja RKIEUXM rom, 5g verzija pa mi je isto crkao sam od sebe senzor.
Ovih dana kad nadjem malo vise vremena treba da ga odnesem.
Samo se nadam da ce taj zamenski trajati duze...

Da li je rešio neko problem sa otiskom ili reklamirao, kakva su iskustva sa reklamacijom jel prihvataju?

New Edition se pojavio na KP.
Oko 350 evra.
Valjda ce skoro i kod operatera....

Koristim 11 lite običan sad već 2 meseca, što se mene tiče ništa bolji od prastarog Mi8,
a pojavio mi se i novi bag da se kamera stopira sama od sebe, ne često ruku na srce.
Od mene NEpreporuka za ovaj mob.

I ja ga koristim od jula.
Svaka preporuka. NEMA BAGOVA...

Lepsi,tanji,laganiji za ovu cenu nema.
Menjao sam motorolu g100 za 11 lite.
Motorola je cigla.
Sad cekam ovaj pink 5g za gospodju.

A nem pojma, očigledno kineska posla, kontrola kvaliteta loša pa kako se kome zalomi.
Ja sam ga dobio kao službeni, sem što je tanak ništa spec, ne vredi tih para ni slučajno.
Koristio sam Mi8 (prezadovoljan sam bio) tako da mogu da povučem paralelu,
i od mene NEpreporuka za 11.

Provalili su na xda, razlog velike potrošnje je 4g modem, na wifi je 6h sot, na mobile data 4h. To se poklapa i u mom slučaju. Moguće da je faličan driver/firmware u pitanju kod 12.5.5.0 ako je u ranijim MIUI verzijama bila potrošnja ok. Da nema onih sa ok potrošnjom reklo bi se da je SoC problematičan, ali valjda nije.

Da li je rešio neko problem sa otiskom ili reklamirao, kakva su iskustva sa reklamacijom jel prihvataju?
Mislim da sam napisao gore,ja sam zamijenio telefon(mada sam ja u CG).Servis me zavlačio da su poručili dio,pa da čekam i na kraju rekli da ne mogu da poprave i zamijenio sam telefon i još mi ostalo malo para za blutut slušalice i toster:)Comtrade servisira Xiaomi kod nas ako nekom znači...

^
U kom smislu si zamenio telefon? Uzeo si isti model, samo potpuno nov? Ili si uzeo neki drugi uredjaj i ostalo ti je "viska" novca?

Nov drugi uređaj.Nisam posle ovog problema htio isti telefon-uzeo a52s i ostalo mi 40ak i nešto preko evra...Na rate je kupljen pa sam morao potrošiti tu razliku...
Da ne idem u off,ovaj telefon je veoma brz,lagan,sa brzim punjenjem i veoma pristojnom kamerom u daylight uslovima.Ali Xiaomi kontrola kvaliteta mene toliko iritira da im neću skoro ostavljati pare,a preko 200 evra za njihov telefon nikad više.

Stigao u mts NE.
Beli.
E sad, sto je skuplji od starog 5g za 200 din mesecno?
Trebao bi biti jeftiniji....
Verovatno korona....

Има ли неко проблем да му је refresh rate закуцан на 60 hz иако је подешено 90 hz?

Prilozi

• Screenshot_2021-10-29-20-15-49-084_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-10-29-20-15-49-084_com.android.settings.jpg
    50.1 KB · Pregleda: 10
Meni se dešavalo par puta, rešenje je Settings-Apps-Battery and performance-Clear data. Takođe hoće da zakuca na 60hz ako si isključio Miui optimizaciju iz developer settingsa.

Meni se dešavalo par puta, rešenje je Settings-Apps-Battery and performance-Clear data. Takođe hoće da zakuca na 60hz ako si isključio Miui optimizaciju iz developer settingsa.
Clear data или Clear cache? Рестартовао сам уређај и сада ради ок

Meni vise ne radi video na gcm MGC_8.1.101_A9_GV1i_snap.apk , slikanje radi, ali video black sreen , a radilo je 4k/60 odlicno probao sam par slicnih ni na jednom gcam portu ne radi vise 4K/60fps na MI 11 lite 5g sve je radilo ok verovatno dok nije izasao MIU 12.5.5. Jel se desava jos nekom ovo ?

Upravo probao 4k/60fps sa istim gcam-om i na 12.5.5. i radi normalno.

Vrh Dno