Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro

Hvala :)
Posle sve šljakatore normalno?

Posle treba da otkljucas bootloader, flesujes TWRP i onda flesujes ROM koji hoces, XEU u tvom slucaju.

Aha, to je za mene viša matematika :D
Bolje onda da tražim ko je to već uradio

Da li (jos) neko ima problema sa notifikacijama, tj onim malim "znackama" (Badges) posle update-a na MIUI 12.2.4.0. (global stable) na Viber, WA, Messages...?
Kod mene se ili pojave na kratko i same od sebe jednostavno nestanu, ili se ne pojave uopste, iako zvuca notifikacija uredno odradi svoj posao, i signalizira pristiglu poruku, mejl...?
Posle update-a je uradjen factory reset, ali je problem i dalje prisutan.

Juce i ja to primetio, i htedoh bas sad da isto pitam, meni recimo za whatsapp stigne poruka sa sve zvucnom signalizacijom, i onda nestane i notifikacija i badge. A za instagram sa recimo primetio da ni ne stigne uvek obavestenje, i onda tek kad udjem vidim notifikacije

Jel zna neko možda da li kod nas ima da se kupi fioka za dual sim?
Bilo je na kp vidim da više nema

XEU je ponovo podigao sve već objavljene stable ROM-ove i sada su ispravili Safety Net failed i Dual apps.
Danas flešovao 12.2.9 i oduševio se.
Dali tripujem ili ceo sistem glatkije radi. Ostaje da ovih dana kada ne radim istestiram i bateriju.

Twrp još nije sređen?

Da li (jos) neko ima problema sa notifikacijama, tj onim malim "znackama" (Badges) posle update-a na MIUI 12.2.4.0. (global stable) na Viber, WA, Messages...?
Kod mene se ili pojave na kratko i same od sebe jednostavno nestanu, ili se ne pojave uopste, iako zvuca notifikacija uredno odradi svoj posao, i signalizira pristiglu poruku, mejl...?
Posle update-a je uradjen factory reset, ali je problem i dalje prisutan.
Desavalo se to i u proslom i ovom update-u. Ne znam sta je fora, al postaje jako iritatno.. Meni dosduse najvise na WhatsApp-u, tjst najcesce.

Da li je Mi 10 za 470e najbolja kupovina ili je mozda bolje uzeti Mi10t.. Sta kazete momci?

Koja fora da je T skuplji od obicnog Mi 10? Zar ne treba da bude obrnuto? Sta T predstavlja jacu, ili oslabljenu verziju?

Nov sam u Mi svetu, ne zamerite. :)

Zato ga niko i ne kupuje u oglasima, ali je preko operatera bila super ponuda. Ako uzimas za kes, Mi10 naravno

Citam specifikacije za mi 10 i mi 10T pro i nigde ne procitah da imaju telefoto kameru optocki zum, jel mi moze neko rec imajul il nemaju? Inace moje misljenje je da je mi 10 ipak kompletniji fon iako ovaj T ima 144hz ekran.

Hvala druze na brzom odgovoru. Merkam zadnje vreme oba jer je OP 7T stasao za penziju a za 8 pro se nema a nebih 8t i 8 jer u sve njih je isti senzor kamere imx 586 star par godina.

Kupi Mi 10, 10T Pro je ipak nešto lošiji uređaj.

Mi 10 ili Mi 11 jos bolje, krece od marta kod svih operatera + bundle sluske/watch. Bice isplativo

Da li vam se desava da se gubi BT konekcja sa sa satom-MI bandom i sl.?
Sa BT slusalicama i zvucnikom se se to ne dogadja.

XEU sredio dual apps problem. Instalirao za vikend 12.2.9 i sve radi kao ludo. KAnda i baterija bolje drži (u odnosu na 12.2.7 koji sam pre imao). Verovatno tripujem...

Setih se jos neceg a ne svidja mi se kod dosadasnjih oneplus modela koje sam imao je vibra motor!? Kakav je na Xiaomi vibra motor vibracija jel jak kao na samsungu? Na oneplus je slaba nikad se ne oseti..

Mi10 je prvi telefon koji sam imao da je blizu iP. Mnogo bolje nego na Note9 npr.

Ima neki šugav šablon vibracije - vibrira u ritmu zvuka za zvono, nikako ne može da se podesi da vibrira ono klasično dugo sa kratkom pauzom. Meni lično je to jako iritantno.
Što se samog kvaliteta, snage i uparenosti sa sistemom tiče dosta je dobar, rekao bih i u nekim slučajevima bolji nego na ajfonu.

Realno je da platis punu cenu tj 799$ odnosno u eur kod nas uz paket.. nije malo ali nije ni 1200eur koliko je s21 ultra a telefoni slicni, minus telefoto-periskop. Informacija je proverena

Citam nesto o Mi 11 nema ni on telefoto periskop, to je rezervisano za Pro verziju

Iscitao sam gomilu komentara i mi 10 ce biti moj sledeci telefon. Prelazim sa S7, tako da ce biti kao da prelazim sa traktora u space shatl 😂
Imajuci u vidu sta se desava sa mi 11, da li se isplati cekati jos koji mesec i nadati se da ce cena pasti ispod 500e? Da li imate preporuku za nekog prodavca sa KP? (Ne mora javno, moze i preko poruke).
Hvala unapred svima!

Da ne otvaram novu temu a ne mogu da nadjem Mi Note 10 Lite... treba mi pomoc, ne znam ni kako ni zasto u Chrome mi se ovako pojavljuju prozori. Kako da vratim na prethodno "fabricko" da stoje prozori normalno?

Prilozi

• Screenshot_2021-02-19-05-40-33-747_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-02-19-05-40-33-747_com.android.chrome.jpg
    84.7 KB · Pregleda: 21
Nazad
Vrh Dno