Šta je novo?

Xiaomi Mi 10 Lite 5G

Upravo tako... Valjda samo zbog procesora, koji kod nas nema nekog znacaja... Za sada

Aha... Onda nema mnogo logike ovaj model, barem kod nas... Vidim ima ga po oglasima, tu je negde oko 30tak € skuplji od Mi Note 10 Lite.

Jednostavno je...Telefon je fail ili ako bih morao da budem blazi i nema nekog smisla za uzeti, posebno na nasem trzistu. Kao i vecina Xiaomi telefona ove godine.

Steta jos veca je sto realme nema nekog pandana ovom fonu, dakle takodje sa amoledom. Oni guraju X3 cenovno blizu i reklamiraju sd 855, ali dzabe kad je IPS.

Koja je tacno prednost ovog telefona u odnosu na Note 10 Lite?
To sto ovaj telefon nema zakrivljeni Visiontek ekran, nego ravni Samsung.

Po Kimovilu, Mi 10 Lite 5G koristi Omnivision glavni senzor, ako je to tacno, onda je jedno veliko razocarenje.
44e986712875d7f60a84995e63d0b4f6.jpg
Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da video sam da ima Samsungov panel.

Telefon je maltene isti ovaj Redmi 10x 5G, oba dolaze sa tim Samsugovim panelima, i oba imaju taj isti OmniVision OV48B senzor. Oba su 5G, samo je ovaj Snapdragon a ovaj MTK, i Redmi je mnogo jeftiniji, jeftiniji od Mi Note 10 Lite od koga je Mi 10 Lite skuplji.

Tako da ispada da ta razlika odlazi Qualcommu u dzep.

Čisto sumnjam da će a4 doći sa takvim specifikacijama. Očekujem da će biti slabiji soc od pixela 4a. Čekamo cc10 seriju :D

Da li je telefon loš ili skup ?!?
Niko nije zainteresovan ??
Svi čekaju 1+ Nord :)

Ja mislim da je u senci Mi Note 10 Lite, koji je objektivno lepši paket.

Gledao sam malo uporedne recenzije, bolji je za SD 765G i nešto živopisniji Samsungov panel, ali deluje da je to nedovoljno naspram upečatljivijeg Mi Note 10 Lite.

Meni u odnosu na mi note 10 lite ima veliku prednost po pitanju ekrana, ne volim one zakrivljene

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Nema zainteresovanih jer je pola foruma uzelo 9T/Pro prosle godine koji su kompletniji od cele Xiaomi ponude ispod Mi 10/Pro.

Nazalost 10 Lite ima Omnivision glavni senzor kamere, chipset u CPU delu nije nista napredovao u odnosu na SD 730, tako da i nije nesto interesantan, a nabili su cenu u pocetku.

Plus bezeli su mu haos...Note 10 Lite dosta bolji paket.

Nema zainteresovanih jer je pola foruma uzelo 9T/Pro prosle godine koji su kompletniji od cele Xiaomi ponude ispod Mi 10/Pro.

Nazalost 10 Lite ima Omnivision glavni senzor kamere, chipset u CPU delu nije nista napredovao u odnosu na SD 730, tako da i nije nesto interesantan, a nabili su cenu u pocetku.

Misliš na 8T i 8 PRO ?
Da li je moguće da je RN8 PRO bolji telefon od Mi 10 lite ?

Nigde u postu nisam pomenuo 8T i 8 Pro. 9T/Pro se odnosi na Mi 9T i Mi 9T Pro..

Da,da..razumeo :)

Nazad
Vrh Dno