Šta je novo?

Xiaomi brze prodaje uredjaje od Apple-a

• Začetnik teme Začetnik teme gile23
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sta? Pogledaj koliko kostaju, 3 mozes da uzmes za cenu iPhone-a, Kina je to.

Gile, molim te prekini sa Apple vs. temama.... najzad se smirila ona prethodna tvoja, jedina van Apple sobe... Appleovci i ostali se nece sloziti - a tesko se ignorisu teme kad stoje pred nosom (glupo je izbaciti i sobu Trendovi iz Nove Poruke vec, Apple podforume vrlo lako jer nista bitno nemam tamo za sebe - a siguran sam da nisam jedini, jer kad sam pomenuo tu mogucnost, dobio sam gomil PM-ova kako da i drugi to urade!)

Dakle... ili Soapbox podforum ili bez diskusije o Apple-u van Apple sobe.

Ovi Kinezi treba da urade sledece stvari da bi pregazili konkurenciju:

1) Spuste cene na nivo na kom je ovaj telefon ili mozda nesto jace
2) Malo poboljsaju kvalitet izrade i kontrolu kvaliteta
3) Prestanu sa lickanjem Androida i sve softverase uposle ka sto blagovremenijem portovanju novih verzija
4) Podrzavaju stare telefone sa novim verzijama Androida u roku od 2 godine

Ako to urade, ekipa velikih ce se naci u nebranom grozdju. Trebace ljudima neko vreme da skontaju da istu stvar mogu dobiti za duplo manje para ali nisu kupci Android telefona tupavi, skontace vremenom sta im je ciniti 😉

Lokujte brzo dok nisu dosli 😀

Gile brate idi gledaj kako raste trava ubi vise sa something vs apple hejt crap temama...

Dzaba extra hardver i po dzaba ceni ako nema adekvatnog softvera to da isprati!! Dobro rece covek,bolje da rade na updateovima blagovremenim nego thresh software sto trpaju u tel!

ma dzaba sve kad ne mozemo da kupimo mi van Kine 🙂

Ajmo lepo da uvedemo pravilo da ko započne temu vezanu za Apple van Apple foruma, da ga za nagradu banujemo na nedelju dana. A pogotovo ako dokazani fanboj ili usijana glava započne temu, to je tek dobar razlog da se potegne banhammer.

lastMeme19092012014433.jpg

I jedne i druge fanboje treba odmah ban.

Ne vidim u cemu je problem? Apple proda 2 miliona uredjaja za 1 dan svi zivi pisu, prodaju ceo WWDC za sat, MS za BUILD konferenciju pola sata, a pravi se problem oko random kineza koji proda 300k telefona za 4 minuta, na stranu sto za tog kineza vecina nije cula. Kakav god ovaj kinez bloatware bio valjda ce imati nekakvu podrsku zajednice zahvaljujuci ovoj prodaji. Nov telefon za ove pare ne da nema bolji nego pitanje da li ce ga biti i sledece godine.

Miui skin koji fura xiaomi je nešto najbolje što sam probao od androida. I to na galaxy s—u. Mogu samo zamisliti kako lepo radi na original telefonu. U skoro svakom aspektu je bolji od stock androida.
Tako da priče o bloatwareu i lošem softweru ne stoje.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno