Šta je novo?

Xiaomi based usisivači Mi Mop Pro/Essential, Roborock...

Update: uzeo sam već s20+, al' uzeh juče da rasklopim mop 2 pro plus, raskačim bateriju, zakačim ponovo, proradio. Hah.

Mislim, baterija je loša svakako, trebalo bi je promeniti. Pokušao sam da nađem zamensku negde, ali naravno niko ne prodaje. Rasklopiću je na kraju sam i napraviću novu, sa novim 18650 baterijama. Može posle da se koristi još 3god lagano. :D

Update: uzeo sam već s20+, al' uzeh juče da rasklopim mop 2 pro plus, raskačim bateriju, zakačim ponovo, proradio. Hah.

Mislim, baterija je loša svakako, trebalo bi je promeniti. Pokušao sam da nađem zamensku negde, ali naravno niko ne prodaje. Rasklopiću je na kraju sam i napraviću novu, sa novim 18650 baterijama. Može posle da se koristi još 3god lagano. :D
AliE?

Taj store nema nijedan review, a takva baterija na drugim store ima shipping od $150 😶

Sta uzeti do 100.000 a da ima mop.
Da li x20 max ili ipak neki irobot?
Kuca 100 kvadrata nema tepisa samo plocice i laminat.

Sad vidim da ima dobra ponuda x40 ultra dreame za iste pare kao X20 max xiaoomi. A realno je dreame mnogo ozbiljnija marka.

Obrati pažnju na dostupnost potrošnih/rezervnih delova.

Poslednja izmena:
Stigao mi S20+, kupih ga juče na nekom popustu za 26,5k DIN.

Manje više sve je jasno objašnjeno. Pitao bih one koji ga koriste: Da li stanica za punjenje može da se pomera po stanu? Mislim da se uključuje u razlicitim sobama kad on završi mapiranje.

Da li ste ažurirali Frimware?

Stigao mi S20+, kupih ga juče na nekom popustu za 26,5k DIN.

Manje više sve je jasno objašnjeno. Pitao bih one koji ga koriste: Da li stanica za punjenje može da se pomera po stanu? Mislim da se uključuje u razlicitim sobama kad on završi mapiranje.

Da li ste ažurirali Frimware?
Moje iskustvo je da je veoma osetljiv po pitanju pomeranja bazne stanice, jer hoće da izgubi sve mape.
Ja sam fiksirao baznu stanicu selotejpom za pod, da ne bi gubio mape.
A od poslednjeg ažuriranja još teže prelazi pragove između soba.

Can confirm, S20+ mi se zaglavio par puta na pragovima, na starom Mop 2 Pro Plus mi se to nikada nije desavalo.

Ako imate potrebu da usisate prostoriju koja nije mapirana, isključite automatsko snimanje mapa, odnesete samo usisivač u prostoriju, zatvorite istu I stisnite taster na usisivaču koji pokreće vacuum all.

Kada vratite usisivač na bazu, samo uključite auto save za mape.

Stigao X40 ultra fenomenalan.
Ko hoce neka pozuri na akciji je 80.000 inace kosta 115.000 predpostavljam da je akcija zbog skorog otvaranja predstavnistva dreame u Srbiji.

Da li je neko uzimao rezervne krpe i četkice za Xiaomi S20+ sa aliexpresa i ako jeste kako je zadovoljan?

Uzeo sam sa Temu krpice, pa ono to je to, nije neka velika razlika u kvalitetu. 6 komada je oko 450 din I gledao sam po dimenzijama krpice i prečnika rupe jer nije bilo baš za s20+. Sve se lepo uklapa.

Cetku krpe filtere odlicnog kvaliteta sve. Ovde pojedinci nisu bili zadovoljni ja koristim vec dugo te rezervne delove i sve je top

krpa nije istog kvaliteta, ali rade posao isto cini mi se.
Koliko dugo traju - jos ne znam licno.

Ljudi potrebna mi je pomoc, imam xiaomi vacuum essential i vec par godina radi super ali je poceo da zeza. Nece da se puni, kada dodje do baze, pocne punjenje i samo se odmakne od baze. Da li je neko imao takav problem ? Na forumima su komentari pomesani, neki samo zamene baferiju i sve radi ok ali kod drugih ni to ne pomaze.

Vrh Dno