Pazaraio sam ovaj ruter, u gigatronu za 16, sa poenima me izaso 14k. Generalno glavna caka je region. Ukoliko se namesti kina, ima dosta bolje opcije, kod mene je nemacka jer je ona posle kine najkompletnija. Iakljucio sam jetel wifi, i preko ax sam podesio tri mreze. 2.4 za uredjaje koji radi 20/40hz 5za televizore i box uredjaje, on je na 80hz i kanal mu je auto104. Sustinski tok kanalu treba bukvalno od minut do dva da se pojavi na uredjaju da izaberes mrezu u okviru wifi na samok uredjaju. Ali kad se poveze onda radi dobro. Kako sam razumeo to je neki opseg u kom se nalaze i radari, i on mora kao uredjaj da se prijavi tamo... Za sve ostalo sam napravio 5gzh mrezu pod nazivom home i ona je na auto36 do 48. Najcesci kanal kod rutera. Takodje sam je stavio na 80hz jer nisam gejmer pa mi je bitnija stabilnost. Generalno se dosta lako podesava nakon sto ga prvi put povezes(dok sam bio vezan na yetelov ruter nisam mogo da mu pristup kroz browser iako je bio vezan na mrezu). Radi dosta stabilno, poprilicno bolje koristi resurse nego yetelov ruter. A po meni ono sto mi najvise smetalo kod yetel aplikacije na tv-u cesto je pucala veza, kada tv ode u slip mod. Nakon prelaska na novi ruter samo se jednom desilo... Usb mu jos nisam postavljao, ali kako sam video sigurno moze da se mapira hard disk kao particija, da se napravi mesto nalik nas-u.