Šta je novo?

Xiaomi 33W Power Bank 20000mAh sa integrisanim kablom

pilauda

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
7800x3D & Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650M Aorus Elite AX
RAM
2 x 16GB DDR5 Kingston 6000 CL30
GPU
MSI RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM
Storage
Samsung 990 pro 2TB , Silicon Power 2TB
Zvuk
2.1 Logitech Z313
PSU
FSP Hydro G PRO 1000W ATX3.0
Kućište
CoolerMaster MasterBox TD500 MESH
Monitor
Gigabyte 27'' AORUS FO27Q2 OLED
Miš & tastatura
Dareu A950 Wing, Razer Cynosa V2
Ostale periferije
Xbox Series X
Laptop
HP 15s-eq2083nm
Mobilni telefon
iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
Uzeo sam pomenuti power bank ali me buni sledeca stvar. Kada nakacim power bank da se puni sa essager punjacem 100w i essager kablom usb c to usb c od 60w power bank nece da se puni (dok druge uredjaje puni bez problema telefone, dzojstike itd) a kad nakacim toocki usb c to usb c kabl od 60 ili 100 w hoce da se puni. U cemu je fora da bi znao sta sad od kablova da porucim, koje specifijacije gledati?

Uvek gledaj kabel sa što većom podržanom snagom punjenja i većom propusnom moći i glava ne boli. Trenutno su naj naj ovi sa tb5 i 240w ali i koštaju

Imamo isti powerbank-a, prvi primerak nije mogao do kraja da se napuni i ljudi su mi savetovali da probam drugi punjac, medjutim, ispostavilo se da je problem ipak bio u samom uredjaju.
Reklamacija prihvacena, ovaj primerak se bez problema napuni sa Realme punjacem od 33W.

Moguce da je do uredjaja.Ovaj slucaj imam sa jednim ventilatorom sa temu nekad hoce na essanger 100w punjacu i 100w kablu da prekine punjenje.Kad zakacim bilo koji kabl ili USB-A kabl sa druge strane da nije USB-C sa obe strane onda radi punjenje bez problema
Pozdrav

Nisam pametan, napunio se power bank do kraja, samo eto na tom jednom kablu neće samo svetle konstantno tačkice a treba da trepću kad se puni, jako čudno. Imam svakako dve nedelje fore da vratim pa ću pratiti.

Ti essagwr kablovi sa onim ekrancic sto piše sa koliko vati puni neće da pune sve uredjaje, meni nije hteo da puni lampu i još neke u uredjaje dok mobilni tablet i ostalo punu sok drugi kablovi pune normalno

Nazad
Vrh Dno