Ja ga imam i proksimiti radi savrseno,sagovornik se cije odlicno kao i kod drugih Xiaomi modela. Koristim Xiaomi od modela Redmi 2 i uvek je sve bilo korektno.Ozbiljno se razmisljam da predjem sa 16pm na 15T pro jer su kamere zaista neverovatne za novac koji kosta. Nisam uspeo zapravo ni jednu manu sa mu nadjem ali nisam se ni druzio duzeo od 2h sa njim. Sta bi istakli kao manu neku? Proksimiti jel ok ili zeza ? Kakav je zvuk sagovornika?
Reci mi jel se greje kad fotkas malo vise? Ako si probao naravno..Ja ga imam i proksimiti radi savrseno,sagovornik se cije odlicno kao i kod drugih Xiaomi modela. Koristim Xiaomi od modela Redmi 2 i uvek je sve bilo korektno.
Nisam primetio,ali da budem iskren nisam ni mnogo fotkao. Nisam bas imao vremena.Reci mi jel se greje kad fotkas malo vise? Ako si probao naravno..
Mislim da 2 mogu raditi istovremeno a da se može pohraniti do 8 profila.Jel neko zna koliko najvise moze da se ucita eSIM profila u 15T Pro?
Znam da dva mogu istovremeno da budu dostupna,ali pitao sam za skladistenje profila. Zanima me ko ga ima da li ima vise od 5,toliko sad ja imam.Mislim da 2 mogu raditi istovremeno a da se može pohraniti do 8 profila.
Xiaomi 17T starts at 750€ for the 12GB RAM and 256GB storage configuration, stepping up to 800€ for 512GB.
Xiaomi 17T Pro starts at 900€ for 256GB of storage, 1000€ for 512GB, and scales up to 1100€ for a 1TB.
Skupo, da, ali odose cene gore, nema vise nazad.115k din (17T Pro 12/512GB). Skoro 1000e za jedan Xiaomi sa ''T'' oznakom, užas.
Tacno tako.Kad je jedan a57 12/512, 92k, zasto ne bi 17t pro bio 115k? Obicni 17t je preskup, pro ima skoro sve kao punokrvni flagship. Dobro nije Snapdragon, ali ni Dimensity 9500 ne zaostaje mnogo.
Sve će im tržište reći.Baš me interesuje koliko će onda koštati basic(a i pro i ultra modeli) Xiaomi 18 ako im je ovogodišnja t serija ovako nebulozno skupa...115k din (17T Pro 12/512GB). Skoro 1000e za jedan Xiaomi sa ''T'' oznakom, užas.
Po tim zelenaškim cenama niko ne kupuje, na KP je jača verzija 380€: Samsung Galaxy A57 12/512 GBKad je jedan a57 12/512, 92k, zasto ne bi 17t pro bio 115k? Obicni 17t je preskup, pro ima skoro sve kao punokrvni flagship. Dobro nije Snapdragon, ali ni Dimensity 9500 ne zaostaje mnogo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari