To je to. Imao sam kao i uvek dns uključen.Ako ti je uključen neki dns ili tako nešto isključi, pa skini onda, i uključi dns ponovo
Po ovome sto vidim, zaista je fino uklonio objekte ali je slika u ovom slucaju na nivou nokije N95 otprilike.To je to. Imao sam kao i uvek dns uključen.
Hvala!
Jel ono tvoj oglas na KP i Mob. sve...Zaboravih da pitam, kako to da na globalnoj verziji roma(15 Ultra kupljena u A1) radi opcija snimanja razgovora(fabrička).
kako bre sa konja na magarca... 😬Jeste moj je oglas.
Što ga prodajem kad sam ga ovde baš nahvalio, zato verovatno pitaš?
Razlog je jednostavan, rođak mi je kupio u
Švajcarskoj Vivo X200 Pro(treba da stigne u sredu ili četvrtak), pa ne mogu oba da zadržim.
Ako se ispostavi da mi ekran na Vivu smeta kao što mi smeta na S25 Ultri ići će i on na oglas.
I kod mene je tako. Stići će nam ažuriranje sledeće godine.Xiaomi 15, uzet pre par dana u yettelu ne izbacuje update na hyper os 3. Trenutni patch je iz aprila 2025. Da li je neko imao sličan problem?
Probao kolega na X15 ultru i ništa. Sve regione izmenjao.Prebaci na region Francuske, restart, proveri update.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari