Šta je novo?

Xiaomi 15/15 ultra

Nažalost...
Nema kao kod većine kada se napuni do 100%, pa dok padne na 99% prodje 15-20 min. Brzo dodje do 90%.
Sve što sam mogao(meta apalikacije, tiktok) sam obrisao, ali ništa nije pomoglo.
Ili su im silikon karbonske baterije loše ili je sistem loše optimizovan sa novim SD procesorom.
Pre ovoga koristio kratko i Huawei pura 80 ultra i slična je situacija. Isto baterija 1. dan traje.

Meni je dosta lošija baterija sad sa HyperOs3. Pre mi je izgurala dan, sad kad se vratim sa posla ide na punjač.

Uh mislio sam mu dati jos jednu šansu jer me obični xiaomi 14 i 15 odlicno služe. Al evo sad nisam pametan.

Ako misliš na 15U, onda slobodno. Nema greške s njim. Hyperos 3 je po meni duplo upeglaniji i lepši od hyper os 2.
Baterija nemoj da te brine, jer se ionako vrlo brzo napuni.

Ako misliš na 15U, onda slobodno. Nema greške s njim. Hyperos 3 je po meni duplo upeglaniji i lepši od hyper os 2.
Da, vjerojatno cu mu dati jos jednu sansu.
Btw prijemtio sam na x15 obicnom da google photos crpe bateriju nenormlano.
To sam rjesio tako da sam isključio automatksi backup fotki i na kraju dana rucno backupam fotke koje zelim.

Ne znam šta je tu duplo lepše i upeglanije. Ništa osim onog notification Islanda nisam primetio. U odnosu na kineski HyperOs 2 na Redmi Turbo 4 Pro koji sam imao fali 50% funkcija.

Koje mu funkcije fale? Nisam nikad koristio kinesku verziju, pa ne znam šta ima više

Meni bez problema izdrzi dan tipa sa 90-92% na 30+% do kraja dana. Naravno zavisi nekad od cackanja ali uglavnom tako. Nikad je ne napunim do kraja, zbog navike od brzih punjaca, uvek punim u zadnji cas, 10-15 min pre izlaska...

Ne znam šta je tu duplo lepše i upeglanije. Ništa osim onog notification Islanda nisam primetio. U odnosu na kineski HyperOs 2 na Redmi Turbo 4 Pro koji sam imao fali 50% funkcija.

Kako sta je lepše ? Pa godinama skoro ništa nisu vizuelno radili.
Izmenili su ikonice, dodali not. island, animacije lepše rade, status bar izmenjen. Obzirom da nisu ništa radili godinama, mislim da je ovo veliki plus. Ne treba samo kritikovati.

Nisu ništa radili godinama i sad ovu šminku treba dizati u nebesa. Ovo ne zaslužuje novu verziju u nazivu.

Kako god uz podešenu Novu telefon je postao prijatniji za upotrebu, još da Accessibility podešavanje ne glavi svakih par dana bio bih skroz zadovoljan.

Meni je hos3 isti kao 2 sa dodatim ostrvom i još jednim stilom zaključavanja čisto reda radi...Najjače što su ubacili vidžete koje, kad otvoriš ,otvaraju linkovane sajtove preko pretraživača...Plus sto im se ne može ni veličina promijeniti pa to ti je što ti je.Svaki dialer sa prodavnice radi osim nativnog mi dialera,a teme mijenjaju random ikonice i ne mijenjaju izgled kontrolnog panela...Pa šta je tu promijenjeno...

Posle par dana razmisljanja, "oduzimanja" i "sabiranja" reših da uzmem 15 Ultru.
Pošto ne koristim "žderače baterije"(Facebook, Messenger, Instagram i TikTok), valjda će mi baterija biti ok(jedan dan mi je dovoljno da izdrži).

Posle par dana razmisljanja, "oduzimanja" i "sabiranja" reših da uzmem 15 Ultru.
Pošto ne koristim "žderače baterije"(Facebook, Messenger, Instagram i TikTok), valjda će mi baterija biti ok(jedan dan mi je dovoljno da izdrži).
Lagano 1 dan, a vrlo često i dan i po do dva. Meni na običan Xiaomi 15 traje baterija 1 dan uvek, a često i 2 cela dana.

Ajd pa nam javi...dobar je to telefon, čekam da čujem utiske od tebe pošto si dosta toga promenio druže.

Izašao je 3.0.5.0 update za Ultra danas. Baterija za čini bolja nakon celodnevnog maltretiranja

I meni stigo update na 3.0.5.
Ali ne uspevam da nadjem hyper island...
Jel se pojavljuje u glavnim podesavanjima kada trazite preko lupice?

Meni je na običan 15 stigao pre mesec dana. Menjanje regiona ne rešava ništa. Hyper island se pojavljuje sam u određenim situacijama

Možes u "about phone", pa pod "os version" da vidiš koji je tvoj model. Probaj skini odgovarajući update, pa pusti i vidi da li će proći.
Kod mene stigao upravo 3.0.5.

Nazad
Vrh Dno