Šta je novo?

Xiaomi 14T / 14T PRO

• Začetnik teme Začetnik teme Stock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da, EU je izgleda...
14Tpro.jpg

Nju samo zanima da li je ispravljen bug (ako je do softvera) što joj nekada slike sa kamere ispadnu roze ili imaju krupne kvadratiće.
To se ne javlja kada koristi neku drugu aplikaciju za slikanje... 🤔

Мој је EU верзија али још нисам добио тројку.

Zavisi i na kom je regionu. To se bar lako menja. I odmah po promeni prijavi update.
Sad će i MI, nadamo se 😃

Za sada je, samo, EEA (EU) regija dobila parcijalni HOS3. Ostatak na cekanju 😉 ali bice, bice.

Kod mene jos nista, telefon uzet u A1.

Ни код мене, без обзира који регион ставим, купљен је на КП. У принципу телефон ми добро ради и не журим са ажурирањем али како је кренуло последњи ћу добити...😁

I moj je uzet preko A1... Ja sam odmah probala sa Libijom (videh u grupi na FB), posle je krenulo masovno pa čak i za region Severne Makedonije...
Ne mogu reći da sam fascinirana. Dugo iščekivanje = velika očekivanja kad ono puf.

Meni nista i dalje ni na jednom regionu...sticice,polako 😉

I ja sam prebacio na Libiju, i krenuo apdejt ...

Postovanje svima, da li je neko imao ili jos uvek ima problem sa Xiaomi 14T pro hotspotom? Naime, delio sam hotspot sa 2 sim kartice u telefonu - islo je sporije razume se, onda sam ostavio samo jednu na kojoj inace delim, ali opet nije to to, znaci nekad mu treba par sekundi duze da ucita stranicu, youtube i tome sl, a kada ga delim na laptopu, malo laguju online igre. Paket je neogranicen 200 mb/s , isti ima i zena (paket, ali fon xiaomi 15) i kad podeli problema nemam. Stari mi je xiaomi 10t pro , na njemu kad delim, nemam problema navedenih. Hvala unapred

Pogledaj da li ima neko podesavanje Hot Spot-a gde se radi limitacij protoka ili slicno. Nikada nisam delio net pa nisam siguran. Samo nagadjam 🙁

Proveri da li ti je hotspot na 2.4GHz, prebaci na 5. Možeš da uključiš i šestu generaciju (ax) ako ti laptop podržava.

Prvo zapazanje,mislim da mi baterija duze traje...testiracu jos da bi bio siguran,ali mislim da traje solidno duze

Samo sa TW romom traje duže! Ovo sam probao i na HOS2 i na HOS3 i isto je za EU rom.
TW rom koristim je ima native Dialer i Messages app koji mi trebaju zarad posla jer mogu da brišem grupu selektovanih poziva odjednom a ne pojedinačno svaki poziv kao na EU... (baterija sigurno duže traje na TW)

Ja govorim samo o HyperOs 2 i 3...i mislim da na trojci prilicno bolje drzi...videcu jos...ali za sad obecava...i naravno moj je global,nije Eu

Da li neko ima problem sa dupliranom aplikacijom za poruke?
Kako obrisati messaging aplikaciju?

Prilozi

• Screenshot_2026-01-02-17-04-10-832_com.miui.home-edit.jpg
    Screenshot_2026-01-02-17-04-10-832_com.miui.home-edit.jpg
    69.8 KB · Pregleda: 15
Meni je baš suprotan utisak. 3.0.1 crpi bateriju dok je 2.0.225 bio najbolji (veliki napredak u odnosu na 2.0.221)

Da li neko ima problem sa dupliranom aplikacijom za poruke?
Kako obrisati messaging aplikaciju?
Obrisi pa restaruj fon. ako je ostala bar 1na, to je to. Ako nije, onda instaliraj Mw=essages sa G Play-a ili! Da nisi akticirao opciju Dual Apps pa se Messages tako duplirao?

Sve sam to već uradila i aplikacija i dalje stoji...
Ništa nije uključeno, jedna je navodno messages regularna, a messaging je neka xiaomi...

Onda jednu mzes svakako da izbrises. Ali! Otkud ti Xiaomi originalna Messaging aplikacija kada ona postoji samo na Taiwan i Chinese ROMovima?

Ne, ne mogu. Ne dozvoljava brisanje nijedne aplikacije. Pokušala sam na sve moguće načine. Ne znam odakle se stvorila ali nema veze, bitno je da poruke rade normalno. Jednu sam svakako ugasila pa poruke stižu preko jedne app.

Cek malo. Kako je, uopste, doslo do toga? Koja ti je ozmaka ROMa (EU, CN, IX, TW...) da li je bio HOS2.0 pa si menjala region da bise apdejtovao na HOS3.0...?

Do toga je došlo nakon apdejta na 3.0
Region i oznaka su globalni (wnnmixm)

Odrađen i factory reset ali bez uspeha.
Region jeste menjan zbog apdejta ali niko drugi nema ovaj problem ko je uradio isto to. Videla sam da se ovo dešavalo i na Samsungu sa njihovim app i sa Google porukama.

Koji ti je region bio pre apdejta a na koji si postavila da bi se apdejtovao na 3.0?

Pokuvao je apdejt sa Libije ali i prošli put je povukao sa druge države koja nije Srbija.
Hvala na angažovanju da rešimo problem, možda se još neko javi sa istim. Važno je da poruke stižu. 🙂

Nazad
Vrh Dno