Amortizzer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 575
Disable galerije?
Nema disable opcije, obrisao sam je preko canta app ali onda kamera neće da radi, morao sam da je vratim na žalost.Disable galerije?
Evo da demonstriram problem videom. Xiaomi 14, skrol kroz aplikacije i kašnjenje pri osvežavanju ikonica:
Ne znam o čemu pričaš, X14 hardverski ima superiorniji kamera set od 14T/Pro modela. 14 Ultra već ima solidno ozbilniju kameru hardverski celokupno, ali svakako kamera aplikacija je gotovo slična, sa malim razlikama. Pro mode se koristi kao svaki Pro mode na ostalim telefonima, izuči malo šta je iso, brzina okidanja, ekspozicija, itd i biće ti jasnije kako sve funkcioniše 🙂Da li je neko našao, ili je rad da napravi neko uputstvo u vezi kamera na Xiaomi 14?
Naročito u vezi pro moda i preseta za kameru-pošto postoji mogućnost da se preseti uvezu.
Nekako mi je Xiaomi 14 po tom pitanju zapostavljen u odnosu na Ultru(što je i razumljivo) ali i u odnosu na 14T i 14t Pro.
Zvučiš kao ona reklama "moje belo nije čisto belo", ko nije gledao odnosi se na veš, da ne bude zabuneTo stoji ali ugasio sam TT, max osveltljenje ali na iP 15 pro belo nije belo kao na X14.
Uporedjivao i ja sa Iphone 15 pro max, sestra ga koristi.Zvučiš kao ona reklama "moje belo nije čisto belo", ko nije gledao odnosi se na veš, da ne bude zabuneJa sam ih kratko koristio zajedno, nisam video da je na ajfonu žuto, tt isključen kao i time shift
Sta znaci topliji ekran?Nema to veze sa preciznošću, generalno je topliji ekran na iph... Evo jedna stavka za testiranje https://lcdtech.info/en/tests/dynamic.range.banding.htm 😃
Toplije nijanse prikaza, isto tako Xiaomi ima hladniji ton i zato se čini da je bela belja.Sta znaci topliji ekran?
Apsolutno ima veze sa kalibracijom bele boje.
Ne, ne, nikako, ali da ne sirimo temu.Toplije nijanse prikaza, isto tako Xiaomi ima hladniji ton i zato se čini da je bela belja.
... u pravu si, da ne širimo temu.Ne, ne, nikako, ali da ne sirimo temu.
U svakom slucaju bela na ekranu IP se razlikuje od bele u prirodi.
Da, vrhunski ekran u svim aspektima.https://www.notebookcheck.net/Xiaom...test-compact-Android-smartphone.797218.0.html
We took a closer look at the OLED panel's color reproduction capabilities using Calman analysis software and a photo spectrometer. The Xiaomi 14 delivers the best image quality when the Original color Pro color scheme is selected in the display settings and the color temperature is set to Warm. The OLED panel then only uses the small sRGB color space, but the colors are completely accurate. In Vivid color mode, the OLED panel dynamically adapts its colors to the display content and makes use of significantly stronger color saturation, but also uses the significantly larger DCI-P3 color space.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari