Sve je bolje, izrada, kamere, procesor, osecaj u ruci.Čime nisi bio zadovoljan pa si se vratio na X14 tj. šta je bolje na xiaomi 14?
To je Android 15, mislim.Ja mislim da nam je stigao XyperOS 1.5 update
Pogledajte prilog 465212
Neke stvari su drugacije, kao sto je podesavanje home screena-a, izgled glavnog Settings menija i sl.
Global.a cekaj jel to globalna verzija ili?
Ima gcam.Jel dobijamo AI opcije integrirane u hyperOS?
Ima li gcam za Xiaomi 14?
radi kao na Mac-u, prepostavljam i na iphone-u isto.Vidim da se sa novim ažuriranjem na android 15 kod xiaomi 14 pojavila opcija punjenja baterije do 80%. E sad kad je ona uključena vidim da se tel puni do 100%, pa da pitam kako to da protumačim?Pogledajte prilog 465557
Hvala na odgovoru.To je ok po meni pogotovo ako ti je net ostao ukljucen tokom noci. Ja recimo gasim internet nocu i pali mi se battery saver od ponoci do 6 ujutru i preko noci potrosi 2-3%.
Sto se tice punjenja, meni ta brzina deluje ok, opet zavisi da li je aktivno brzo (ultra-brzo) punjenje u opcijama (ne preporucujem da se stalno koristi), da li je cackan telefon tokom punjenja (sto se baterija vise greje, telefon usporava punjenje).
Evo ga na engleskom. Puni do 100% i kod mene 😊Pa po ovom prevodu kako su preveli opis funkcije, nikako
Trebalo bi da prekine punjenje na 80% e sad da li ce to odmah uraditi ili ce nesto da uci oa da skonta da treba da puni do 80% nije jasno ni kad citas objasnjenje na engleskom.
U pravu si.Nije nego EU verzija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari