NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995
Nisam ni ja, uk region
Mada se i ne stresiram nešto previše
Mada se i ne stresiram nešto previše
Čudnovato ali nigde se ne spominje ovaj update, ni na zvaničnom sajtu a ni aplikacija MameOS ne registruje ovo. Ko će znati šta su muljali...Ma da, to je manji update, ali bih ipak voleo da ga dobijem.![]()
Ja region uvek držim na Grčka. Kad čujem da je neko dobio nadgradnju na drugom regionu, prebacim samo dok je preuzmem.Koji ti je region na 13T EU?
Ja sam probao i UK i Feance i UAE... i još ništa nisam dobio.
Evo, i ja prebacih na region Grčka i odmah mi poslaše update.Ja region uvek držim na Grčka. Kad čujem da je neko dobio nadgradnju na drugom regionu, prebacim samo dok je preuzmem.
OnePlus13s baterija će biti vrhunska, generalno OnePlus ima navodno dobru autonomiju, još je ovaj sa manjim ekranom.Nisam sada u prilici da ga menjam ali dodje mi cesto da ga slomim. Do kraja godine ce biti zamenjen sa oneplus 13s
Može da bude i hardverski i softverski problem. Ako ga nisi resetovao, moj ti je savet da odmah bekapuješ bitne podatke i da ga resetuješ. Velika je šansa da će to rešiti problem. Ako je reši, servis.Juče i danas u možda i isto vreme oko 7h telefon samo se ugasio (puna baterija) i ušao u boot loop, to sam izguglao pa sam saznao da to postoji.
Telefon se konstantno restartuje sam ali ne uspeva da podigne sistem. I juče i danas tek nakon pola sata, 45 min i stalnog pokušavanja da ga hard reset-ujem se upalio.
Da li se nekom još dešavalo? Ne znam da li je posledica nekog update-a ili brljavi ovako, pa da ga nosim u servis.
13T brutalna masina, samo da je ta baterija bolja. Meni na Honor 200 Pro nedostaju Leica filteri i kvalitet glavne kamere sa 13T.Lepo je što su LTPO ekran spustili u ovu klasu kod 15T, ali meni je 13T odličan. Ako se nešto drastično ne desi (ne razbijem ga) još duuuugo ću ga nositi!
ja sam se za sada nameračio na s24 fe ili honor 400 proZavisi koji samsung.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari